Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.138
Cevap
81
Favori
93.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    120 fps alıyorum sanki 60 fps fibi ağır hissettir geçmiş mi bu durum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar 4060 ti 16 gb 7800x3d sistemle dlss ve diğer grafik ayarlarda 1080 p de en yüksek ayarda 105-110 fps almaya başladım. Buglar dışında performans benin oyun oynamama engel olmadı çok severek ve zevk alarak oynuyorum. Bu gün son updateden sonra crash yedim o yüzden kendi aldığım save ile başladım crash yemeden devam ettim. Oyunda eksiklikler var mı var mesela benim kafama takılan olay fight kısmı ile alakalı yapay zekadanmıdır benim kolsuz oluşumdan mı bilemedim ama 48 saat oynama sürem var hala düşmanları yakın mesafeden vurmakta zorlanıyorum orta mesafede etkili şekilde oynuyorum uzak mesafeye hiç bulaşmadım orda fena tökezliyorum :)

• EnergyHill kullanıcısına yanıt

Modu denedim fakat alife ı kırptıkları ve bu da yapay zekanın buglu çalışmasına sebep olduğu için garip şeyler oluyor duga da bir binanın içindeyim uzaktan bir npc bana ateş ediyor silah sesi duyulmuyor ama kurşunların duvarlara çarpma sesi geliyor.

• Yapımcıda konudaki bazı kişilerle aynı fikirde.S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

"It's not perfect, we need to fix everything, it has some problems. But it's a game! It's a game with soul, with feelings there, with love there. Even the problems, you can't fix them if you don't have a game."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Aralık 2024; 0:11:26 >

• Starborn kullanıcısına yanıt

A-Life modlarının hepsini denedim, hiç birisinden memnun kalmadım. Oyunun kendi altyapısında sorun olduğu için verimli çalışanı yok. Saçma sapan yerlerde, normalde npc olmaması gereken görev bölgelerinde spawn olanlar, kampın içinde spawn olup elimizde silah yokken bize saldıranlar vs. vs. hepsi sorunlu. Hele bir tane save dosyam var oyunu açtığım anda head shot yiyorum. Modu kaldırdım, yine de devam ediyor.

• ruzbey35 kullanıcısına yanıt

Alttaki tweetteki grafik ayarlarını yaptım ve Optimized Tweaks S.2 ile Stalker Optimizer modlarıyla akıcılık problemini aştım ben öncesinde bende de felaketti. Modsuz ayarsız düzeldi mi bilmiyorum ama sanmıyorum

Edit: Linki eklemeyi unutmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulfly1 -- 5 Aralık 2024; 1:36:58 >
  • soulfly1 kullanıcısına yanıt
    Bu optimizedin var mı hocam linki teşekkürler bu arada

• Yeni yama ile fps düzeldi demiştim lafımı kısmen geri alıyorum. Haritada Modern görünen tesis kısmını oynadıktan sonra fps yine ara ara kötüleşmeye başladı. Bu arada oyundaki sorun ne VRam ve Normal ram ile ilgili değil onu söyleyim. Fps düşüşleri olduğu an hem VRam hem normal Rame baktım ikisinde aşırı kullanım yoktu.

''Even the problems, you can't fix them if you don't have a game."

Vaavw S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• Oyunda bulmacayı çözmeden terk edemediğim bir mekanda efsanevi birşey buldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Yok hocam yeni yamaların hiç biri bende de bizim malum 5 fps sorununu çözmedi. Ben lossless scaling + oyun içi DLSS kullanıyorum 5 fps sorunu olmuyor. Fakat yama geldikçe oyunda frame gen açıp deniyorum sorun devam ediyor. Hatta bundan önceki yamada not olarak ''NPC lerin yoğun olduğu yerdeki memory leak sorunu çözülüyor'' demişlerdi yine aynı NPC li yerlerde oyun batıyor :D FPS artışı oldu ancak slayt gösterisi devam ediyor.

Ancak sututter yaşıyorsanız bu modu öneririm bende çok işe yarıyor bu mod.

https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/7

• NeCRiS kullanıcısına yanıt
    hocam ben içindekileri aldım. sonda ki eleman zulalarımı sen patlattın demek diyo onuda vurdum :) almadan yapınca sonra çantalara geri dönersen içindekiler yok oluyor.

• Ya arkadaşlar bilemiyorum Stalker 2 çıkışı neden Cyberpunk 2077'nin sorunlu hatalı vb çıkışına benzedi böyle iyice saçmaladılar.

Üst üste 3 yama yayınlandı hala daha memory leak RAM işlemci ekran kartı sorunları fps kayıpları oyundaki ilerleyişi etkileyen Npc A.İ. save görev sorunları... v1.0.3 ile beraber artık dedim Stlaker 2 indirmek şart oldu (Steam) şu an hazır duruyor oyunu açıp denemeye çekiniyorum. Şu forumda yazılanlar sorunlar hatalar beni oyundan çok soğuttu kendim açmaya oynamaya hevesim kalmadı, DLSS/DLAA FSR olmadan kapalı şekilde oyunu (1440p-2K'da) full Ultra ayarlar RayTracing açık oynamaktı amacım ama gerçekten takılmalar fps kayıpları kitlenmeler başımı derde sokma olasılığı yüksek belli. İşlemci 4.00Ghz i7-12700K, 16GB RTX 4070 Ti Super, 64GB RAM. Oyunu dün indirdik hazır daha dursun bakalım, 3. yamaya kadar sabrettim bir sonraki v1.0.4'ü göreyim gelsin sonra Stalker 2'ye başlarız.

• Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Denemeden bilemezsiniz bence. Benden daha düşük setuplar akıcı oynadığını iddia ediyor. Benim sistemde pert gibi ama. Bir bakın şanslı iseniz akıcı oynarsınız belki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sanki son güncellemeden sonra bir tık iyileşti gibi oyun. Dün 2 saat oynadım donma, kasma, drop olmadı. Umarım böyle devam eder.

• Ravenholm kullanıcısına yanıt

Sistem aynı sizinle. Bence en azından bir üç patchi daha var bu oyunun. Bu ay da unutun derim oyunu.

• Sadece kıyafet mi daha iyi yoksa kıyafet ve başlık mı daha iyi koruma olarak ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son güncellemeden sonra benim için yine değişen bir şey olmadı, yine rahat rahat oynuyorum , eski sistem :)

5700x , rx 6600xt, 32gb ram, m2ssd (3500mb)

Dün akşam Çastak' görevine gittim, sanırım görevin sonlarına yaklaşıyorum, keyif alıyorum ancak a-life sisteminin olmayışı oyunu büyük ölçüde baltalıyor, katılıyorum, sırf özlediğim için göz ardı ediyorum ama bir yere kadar, ilerledikçe yokluğunu hissettiriyor , önceki oyunlarda sürekli bir hareket, sürekli canlılık vardı, her an bir yerlerde aksiyon dikkatli ilerlemek etrafı dinlemek gözlemek ona göre hareket etmek gerekirdi, eskiden baseden çıkarken aksiyon başlıyordu, girene kadar devam, hatta kapı önünde öldüğüm çok oldu :) şimdi haldır huldur heryere koşa koşa gidiyorum :)

Even the problems, you can't fix them if you don't have a game."

yokaluminyumS.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• Roberto Baggio kullanıcısına yanıt

Parasite Eve mi bu? S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.