Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (131. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: moonquad
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.712
Cevap
80
Favori
77.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
47. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kampın dışındaki düşmüş heliden hocam.

• dost gibi adamların ne dediği benim için önemli değil günde 16 saat oyun oynayan insan bunlar, sevdiği bir tür değilse ki (soulsdan başka bir şey sevdiği yok ve animeli japon kafası oyunlar) özellikle böyle uzun süren open world oyunlara bizim youtuber kitle ateş püskürüyor.

sen oyundan değil saatlerce oyun oynamaktan sıkılmışsın artık, bunu anlamıyorlar.

• Rostok bölgesinin kampında Rugman diye bir eleman var beyler. Bu adam kırık silahları da alıyor bilginiz olsun. Fena para da vermiyor, üst düzey kırık silahları biriktiriyorum ben satmak için, diğerlerini sallıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 8 Aralık 2024; 21:8:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultralisan kullanıcısına yanıt
    Dost un psikolojisi bozuk. Ben olsam kaale almazdım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

Gene hem vasıfsız hem çirkin hem de lümpen bir yutubçu oyun konularına musallat edilmiş. Merhaba sosyal medya insanı.

• S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • innorvous kullanıcısına yanıt

Konuda oyunu 'eğilince ekranın köşelerde siyah vinyet oluyor' , 'radyasyon efekti çok kötü' diye ciddi ciddi kötüleyenler vardı hocam.

Çok mühimmiş gibi youtuber konuşulması yine hiç bir şey S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• Oyun hiç çökmüyor, milette nasıl çöküyor, bunlar patchlerde neyi fixliyor filan diyordum. Ana hikayede ilerlememiş herhalde. Çünkü ilerleyince cayır cayır çökmeye başladı. Hiç bir şey yokken bile çöküyor. ESC bastım oyunu durdurdum,kalktım pc başından. 5 dk sonra geri geldim, oyun yine çökmüş. Bir şey yapamama da gerek yok. Kendi halinde bırakıncada çöküyor.

• shupusbu kullanıcısına yanıt

Dün oyunu neredeyse oynayamadım. Millet bu çökme konusunda fazla mı abartıyor derken akşama kadar toplasan 2 saat düzgün anca oynayabilmişimdir. En son tekrar çökünce de kapattım.

• Ben oyunu sildim indiana jones yükledim oyun düzelirse sonra tekrar indiririm

• run...rabbt kullanıcısına yanıt

Ben zaten hiç bir Türk yorumcuyu dikkate almıyorum zaten, alınacak gibi değiller dediğim gibi çok oyun oynamaktan oyun beğenmez olmuşlar.

• Merak edenler için Oyungezer incelemesi gelmiş.

https://oyungezer.com.tr/inceleme/stalker-2-heart-of-chornobyl-inceleme

• evo_4 E kullanıcısına yanıt

Hikayede baya ilerledim bende hala çökme yaşamadım. Çökmeler değil de buglar çok abartılıyordu, ilginç şekilde hiç bug yaşamadım. Şimdide çökmeler ana konu olmuş galiba :D

• shupusbu kullanıcısına yanıt

Önceki save girip denedin mi belki öyle düzelir.

• nrgls kullanıcısına yanıt

87 saattir bende hiç bug/çökme yaşamadım. Hikayede önemli noktalara geldim olaylar genişledi. Fakat yaklaşık bir hafta önceki son güncellemeden sonra alakasız yerlerde çok sık olmasa da çökmeler oluyor. En son ki oyundan çıkışımda çökme sayesinde, ha iyi etti de çöktü yoksa daha oynayacaktım S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

Son güncelleme bazı sistemlerde stabil çalışan oyuna hafif çomak sokmuş gibi. Haricinde genel olarak çökme yaşayanların sistemlerinin bu oyun için (kötü opt. nedeniyle istediği yüksel donanımlar nazarında) yetersiz olduğuna inanıyorum. Elbette batıl bir inançlı bu, doğrusunu yaşayanlar bilir.

• Ben 2 şey hariç başka sorun yaşamadım:

1-Ani FPS düşüşleri, bu azaldı ama sanki

2-NPC'lerin saçma hareketleri

Bu ikisi dışında pek sorun yaşamadan oynadım yaklaşık 27-28 saat. 10. nesil i5, rx6600 ve 1080'de 50 FPS altını çok gördüğümü söyleyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 9 Aralık 2024; 15:44:49 >
  • Girdap anomalisi çökme yapıyormuş oyuncuyu çektiği anda gidiyor.

• V1CT0RY kullanıcısına yanıt

Baya güzel olmuş inceleme, Dost'un şuna bakıp ibret alması gerekiyor. Oturmuş oyuna sallamış sadece.

Ama hem Dost hem de bu incelemede bir şeyi yanlış düşünüyorlar, o da zulalar.

Zulalar 2 çeşit birisi haritada işaretlenenler, diğerleri ise hiç işaretlenmeyen haritanın çeşitli yerlerine gizlenmiş olanlar, bunlara bazen erişmek zor ve asıl değerli eşyalar oralarda. İlk oyunda böyleydi.

İnternette oyunun haritası var ve nerde ne var gösteriyor. Ama ben buraya bakmayı bıraktım, kısa sürede iyi silahlara ve zırhlara sahip olabilirisiniz buraya bakarak çünkü oyunda bir level sistemi yok.

Yani dediklerinin tam tersi oyunda çok güzel değerli eşyalar var haritaya gizlenmişler ve bizim bulmamızı istiyorlar.

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt

Evet katılıyorum ilk oyunu oynamadım ancak zulalardan aynı şeyler çıkıyor demek çok yanlış. Her gıdayı ve şifayı almamamız gerekiyor zaten alınca onların ağırlığıyla uğraşıyoruz, yani gıda ve şifa sandıklar veya zulalar boş durmasın diye konulmuş sadece. Yoksa bir bölgeyi keşfettiğinizde silahlar, zırhlar, önemli geliştirmeler, silah eklemeleri vs. çıkıyor bunlarda oynanışı çeşitlendiriyor gerçekten. Bu oyundaki keşif olayının mükemmelliğini başka oyunda alamadım ben. Metro oynarken böyle açık dünya olmasını istemiştim bu oyun o yönden bekletimin üstünde bile oldu. Bir tünele giriyorum hiç beklemediğim kadar geniş oluyor ve içinde küçük hikayeler oluyor.

Oyunda yan görev ve keşif yapılmazsa hiç bir anlamı olmaz ve gelişemeyiz. Biraz keşfettikten sonra da hepsinde ekmek var demek çok incelemeden eleştirmek olur bence.

• Çökme bende de hiç olmadı beyler. Ana hikayenin %70'i bitmiştir ama bir kez olsun çökmedi henüz.

Başka sorunlar yaşadım hep. Anlamsız yerlerde fps düşmeleri vs. Şikayet edilen buglarında çoğunu yaşamışımdır.

Güncellemeler ise texture flicker sorunu haricinde gözle görülür birşeyi düzeltmedi bende. Hala aynı oyun hala aynı performans istikrarsızlıkları.

Açıkları kapatmak üzerine değil oyunu baştan sona elden geçirmek üzerine bir güncelleme gelmediği müddetçe fazla bir şey beklemeyin.

Stalker 2.0 olarak yenilenmesi gerek komple. O da 1 yıl sürer zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 9 Aralık 2024; 16:32:14 >
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.