Yazdığınız iki şeye de aynen katılıyorum hocam. Hadi NPC hareketleri böyle açık dünya oyunlarında göz ardı edilebilir ama çok saçma hallere giriyorlar. 3 adam iç içe bekliyorlar filan bariz aceleye getirilmiş ai Bununla bağlantılı olarak 3. olarak ta a-life ın hiç mi hiç olmaması. Bunlar dışında bir bir problemi yok oyunun. A-life falan yakın zamanda adam edilir umarım |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (132. sayfa)
-
-
Oyunun mapi devasa olduğu için çok bir şey keşfedemeden ön yargıyla yaklaşıyorlar bence. Bende mesela yere göğe sığdırılamayan elden ring'in loot sistemini hiç beğenmedim. Her yerde bir birinin kopyası işe yaramaz itemlar. Koca oyunda kullanılan 10 farklı silah-build varsa iyi. İnsanlar popüler algının dışındaki her şeye kötü gözle bakıyor. Bir youtuber bir inceleme puanı oyunla ilgili fikir edinmeden kimse fikir edinemiyor. Halbuki o beyinler boşa yok orada ..
-
Sanırım indiana jones a gecıcem ben de. bende cokme olmuyor ama 1 saat sonra 5 fps e dusuyor ve kesınlıkle duzelmıyor. taaki restart atana kadar. bu şekilde bi yere kadar gidiyor.
-
X5 laboratuvarına girme görevinde sürekli çöküyor oyun. EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION. Dün bırakmıştım burada, bugün yine gireyim dedim yine çöküyor.
75 saat oynamışım, 65 saatinde hiç çökme olmadı. Sonradan coştu. Bir sonraki patch e kadar bırakıyorum ben
-
Ya bu npcler birden önümde çıkmasının sebebi
Nedir nasıl engelleriz bunu ya spawn oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güçsüz işlemcide npc spawnlarıda gecikiyor.
-
şimdi de bende “take emitter to scar” görevi başlamıyor. scar’ın olduğu depoya gidiyorum ama orada yok. aleti opsiyonel olarak doktora gösterince bu oluyormuş. o kadar yol geldim yaa! 🤬
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunda oldukça fazla ilerledim ama şimdi save dosyalarımda sorun var oyuna devam etmek istediğimde veya başka bir kayıtlı oyunu açmaya kalktığımda hemen kapanıyor ve bu
Unhandled Exception: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION writing address 0x0000000000000000
Stalker2_Win64_Shipping
Stalker2_Win64_Shipping
Stalker2_Win64_Shipping
Stalker2_Win64_Shipping
Stalker2_Win64_Shipping
Stalker2_Win64_Shipping
Stalker2_Win64_Shipping
Stalker2_Win64_Shipping
Stalker2_Win64_Shipping
Stalker2_Win64_Shipping
Stalker2_Win64_Shipping
Stalker2_Win64_Shipping
Stalker2_Win64_Shipping
Stalker2_Win64_Shipping
Stalker2_Win64_Shipping
Stalker2_Win64_Shipping
Stalker2_Win64_Shipping
Stalker2_Win64_Shipping
Stalker2_Win64_Shipping
Stalker2_Win64_Shipping
kernel32
ntdll
hatayı veriyor dünden beri bu sorunun çözümünü bulamadım her defasında masa üstüne atıyor.
-
Alıştırdılar bizi kaç gündü patch gelmeyince boşluğa düştüm. Şöyle 30-40 gb bir patch gelse ya bugün yarın.
-
Bendeki çökme sorunu RAM'lerden kaynaklanıyor galiba akşama bir deneme yapacağım.
-
redditFrom the stalker community on Reddit: NEXT PATCH IS BIG!!!!https://www.reddit.com/r/stalker/comments/1ha9vj9/next_patch_is_big/#lightbox
1 haftaya gelir herhalde 1 dosya değişse bile o dosyanın tamamını indirdiği için 40+gb güncelleme gelebilir:D
-
gelsin artık daha önce memory leak, ani donma, fps düşüşleri ve donma yoktu üçüncü patch ile başladı. Üstüne arkamdan devamlı düşman spawn oluyor. Oyuna elleşmeseler daha iyiydi.
-
Windows 11 24h2 de bu hatalar çok oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler bu kapasite arttırıcı "Hercules" haplarını sağdan soldan bulmak haricinde bir yerden satın alabiliyor muyuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O farelerden nefret ediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet çökmeler RAM kaynaklıymış eski haline girdim düzeldi.
-
Metro serisinden bizim Artyom'un cepsayarını buldum
Artyom isimli cesedin üstünden buldum not okunamıyor, kırılmış yazıyor. Açıklamada yazdığı gibi tamir ettiriliyor mu bunlar?
-
hocam gamepass ise sunu bi deneyin paylaşmışlar
-
Npclerin ai işi yaş olunca demişler biz bunlara john wick gibi aim verelim adam 150 metreden engerek le beni aldı bende svd ile adam vurcam diye uğraşıyorum buralarda :D
-
Metro EXODUS fanıyım. Hatta oynadığım en etkileyici oyun Metro Exodus diyebilirim. Sovyet dönemi oyunları her zaman ilgimi çekmiştir. Soğuk ve etkileyici mimari...
Stalker oynamayı da çok istiyorum ama öncelikle hataların düzeltilmesini bekliyorum.
Silent Hill 2 Remake 15 güne biter. Sonra ver elini STALKER...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X