Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.708
Cevap
80
Favori
76.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hem de çok. Görsel de beni doğruluyor, ilk fotoğrafta kafalık var zaten?

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi Öyle bir zırh yok. Ben yanlış izah etmiş olabilirim.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Sanırım kafalık slotunu iptal eden ama kafalık da içeren zırhların kafa bölgesini korumadığını düşündünüz.

• Bu kıyafette geliştirme yapamıyormuyuz çünkü tamircide seçince üstünde geliştirme noktası çıkmadı.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Onu değil de 2. ve 3. görselde ki kafalık ve kıyafetin radyosyan dayanımları o kafalığı da barındıran kıyafete göre birleşince daha yüksek oluyormuş gibi geldi ondan öyle düşünmüştüm.

• Arkadaşlar oyuna bir şey oldu galiba. Sabahtan beri ilk defa açtım oyunu 30 dakika önce ve bir tiren istasyonuna geldim. Daha önceleri de uğradığım yerdi. Oradaki insanlarla çatışıyorum ama garip şekilde zor ölüyorlar hatta zar zor temisledim. O esnada salınım geldi bir kulübeye gittim. Salınım sonrası yeni askerler geldi. Daha birini öldüremeden beni indiriyorlar. Asker dibime kadar geldi defalarca sıktım ve normal de 4-5 kurşunda ölmesi gerekirken ölmedi. Beni indirdi.

Sanki oyunun zorluğunu en zora almışım gibi davranıyor oyun.

Bölge ile alakalı bir durum galiba. Oradan başka yerde benzer askerleri 4-5 vuruş ile indirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 12 Aralık 2024; 20:37:41 >

Monolitçiler başlamış saldırıya onların birde granit olanalrı var sonlara doğru terminator gibi :D yaniv istasyonunu kastediyorsan orda zırhlı monolitçilerle kapışıyorsun epey yorarlar.silah olarak önerim ZUBR-19 ve integral a eklenti ve geliştirmeleriyle oyunun içinden geçiyor gerek yok pompalılara felan şarjor boyutu ve delici hasar daha önemli haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepo -- 13 Aralık 2024; 12:47:51 >

• Oyunda kuponla yeni bir kıyafet aldım. Maks ağırlık kapasitemiz 100 yaptı üstümde 72 kg var ve bar yeşil renk ama karakterim koşamıyor. Hatta bir deneme yapıp yere herşeyi attım ağırlığı 56 kg düşürdüm yine de koşmuyor. Kıyafetten sıkıntı ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna bi kaç gündür girmiyorum çünkü ilk defa 25 saatin sonunda oyun şu Çastak portal mevzusunda takıldı. Sürekli çöküyor, orayı geçemediğim için girip uğraşasim gelmedi. Var mı basit bi yöntemi bu hatayı gidermenin?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Exoskeleton suitle koşulamıyor benim bildiğim, belki upgrade ile koşma açılıyorda olabilir

• feriox kullanıcısına yanıt
    Bilgi için sağol

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha önce paylaşılmış olabilir.
    Oyunu ssd ye kurunca baya performans farkı oldu.

Artifact ler için rehber varmı arkadaşlar. Sıvı artifact bulması kolay oldu. Diğerlerini nerden temin edebiliriz..

Zırh olarak SEVA-I Suit kullanıyorumm birkaç geliştirmeyle baya iyi oldu

Silah olarak revolver favorim. genelde onu kullanıyorum kalabalık yerler hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainmanstern -- 13 Aralık 2024; 15:20:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi

Konumu, hidrodinamil laboratuvarının oralarda, aşağıda anomalilerin olduğu yerde.

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    bu en kolay bulunan sanırım 2 tanede bende var :)

• Mr.Seko kullanıcısına yanıt
    google’da biraz araştırırsan o kısmı direkt geçen bir konsol komutunu bulursun büyük ihtimal.
    ben de “take emitter to scar” görevinde takılmıştım. depoya gidiyordum ama görev videosu başlamıyordu. komut ile çözdüm işi.

Exoskeleton ile koşamazsınız, bazı exoskeleton modelleri geliştirme ile koşmaya izin veriyor sadece.

• rainmanstern R kullanıcısına yanıt
    Rehber olsa bile bazı yerlerde Artifact değişken olabiliyor. Mesele Pintipanda kanalına çok iyi Artifact çıkan bir bölgede bana dandik bir Artifact çıktı ve çıktığı yer aynı bölge olmasına rağmen konumu bile bir 10-15 metre farklıydı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Stalker2 den sonra Indiana Jones'da bitti oyunculuğun doruklarını yaşattı bu 2 oyun. Gamer barı %100 yeşil oldu bu yıl.
    A-life ciddi bir iyileştirme alırsa tekrar zonedayım.

• Bu bölgedeki Zula da önemli bir şey var mı? Otobüslerin oradaki anomilere 1 defa bile temas etmeden ilerleme zor gibi çok fazla anomi var ve temas ettiğim an oyun donuyor. Görev yöneticisinden kapatıp tekrar girmem gerekiyor.

Çok çok sucuk vardır hocam. Şaka bir yana zulalardan bağımsız olarak çıkıyor genelde sağlam ekipmanlar. Ben ne saçma sapan yerlerde zulalar aldım da hep çer çöp çıktı. İsmini youtube a yazın en kötü içeriği öyle görün, ben değecek birşey olduğunu sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.