Spoiler görmeyim diye reddite hiç bakmamıştım şimdi rahat rahat dolandım benim gibi bakmayanlar için buraya 2 ss atayım. Buglar açısından çok doğru. Vidalar. |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (135. sayfa)
-
-
Saydam anomiler de sıkıntı var. Kimine yakalanınca anında oyun donuyor. Hangi bölgede olursam olayım. -
Sucuğu pıçakla dilimlemek mi? Yakışmamış, çok çağdaşça
-
Merak eden varsa bütün lokasyonlar işaretli, nerde silah zırh var, nerde yan görev var hepsi işaretli. Ama söyleyeyim pek hoş olmuyor buraya bakarak oynamak.
mapgenie.ioSTALKER 2 Interactive Map | Map Geniehttps://mapgenie.io/stalker-2-heart-of-chornobyl/maps/the-zone -
Zevksizler tarafından oyunun içine nasıl edilir;
-
Kesinlikle ya. Belki ng de falan iş yapar mı böyle şeyler ondan da emin değilim oyunu hala bitirmedim/bitiremedim.
-
Bu uzaylı silahı benzeri silah var ya oyunda. Ona nereden yedek mermi bulacağız çünkü hiç bir yerden ona yedek çıkmıyor veya düşmüyor.
Bu arada oyunda ana görevler bile kesinlikle sırayla gelmiyor. Seçimlere göre mi artık ne ana görevleri sıralaması da değişiyor.
Easter GamersTv ve Pandanın ara ara videolarını izliyorum. Benim çoktan geçtiğim bölümleri oynuyorlar.
Easter GamersTv oyunla ilgili en son yaptığı canlı yayında sonlara doğru gittiyi bölgedeki görevleri ben daha önceki videolarında yaptığı bir görevden önce yapmıştım.
-
Oyundaki hatalar düzeltildi mi, oyuna başlayayım mı ?
-
2. oyuna daha hakim olabilmek için tavsiye edebileceğiniz hikaye videosu var mı ? Eski oyunları çok eskiden oynadığım için hatırlamıyorum. 2. oyuna başlamadan önce özet videolar izledim ama bodoslama atlamış gibi oldu hikayeye.
-
Pripyat'ta çok çıkıyor.
Birde Bagger 293 var onun arka kısmına gidip en yüksek yerine çıkmak lazım orada saat rakamları gibi dizilmiş 10-12 tane var yalnız arkaya geçerken havada tutan anomalilerin üstünden geçmek gerekiyor o biraz zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 15 Aralık 2024; 15:22:11 >
-
Elma Dış İskelet kıyafetine debar özelliği ekledim. Güzel oldu -
o modül nereden bulunuyor ?
-
Beyler 2 sorum var.
1) Bu zıkkımdan nasıl kurtulabilirim? Her girdiğimde çıkıyor bu zıkkım.
2) Fast travel nasıl yapılıyor bu oyunda? Misal ben ormanın ortasındayım bi kampa gideceğim nasıl yapcam onu?
-
1.soruyu bilmiyorum hocam konsol kullanıcısıyım,arkadaşlar bilgi verir :)
2. soruda kamplarda ki rehberler aracılığı ile diğer kamplara fast travel yapılıyor sadece kredi karşılığı,ormanda vs kamp dışı yerlerde fast travel yok tabanvay devam malesef :) -
Tamirci de kıyafeti seçip üstündeki beyaz noktalardan birini seçince çıkan yerlerden birinde depar ekleme seçeneği çıkıyor. -
Oyuna girişte oluyor o çözüm yok sanırım -
-
Ağırlık ve staminayla ilgili mod var mı? Ağırlık hep doluyor adam hemen yoruluyor
-
google da ingilizce arama yaparsan çözümü var.
oyun dosyalarının içerisine note dosyası açıp içerisine kod ekliyorsun. yüklemelerde bekleme olayı kalkıyor. -
Bu şekil yöntemlerle shader ön yüklemesini kaldırmak oyunun zaten emanet stabilizesini daha kötü etkiliyor mu? Deneyim diyorum ama her defasında vazgeçiyorum.
1.5dk beklemekten şikayet edipte oyun içinde daha farklı sorunlar görmeyelim?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X