Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (130. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.739
Cevap
80
Favori
77.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kapüşonlu eleman diğer arkadaşta olduğu gibi bende de skif'in tabancasını düşürebiliyor. Burada öyle okuduğum için ilk karşılaştığımda skif'in tabancası ile gittim üzerine düşürdü. Sonra farkettim ki diğer silahlar yere düşünce bize ateş ediyor ya, skif'in tabancası ile bize ateş edemiyor sadece.

• YerliMakina kullanıcısına yanıt

Skif'in tabancasını yere mi atıyor yoksa envanterinize mi çekiyor? Son güncelleme ile Skif'in tabancası "essential" statüsünü mü kaybetti acaba? Envanterde hala yanında tik işareti duruyor mu? Garip. :)

Ama o Burer'ler çok can sıkıcı bi kaç kez save'e dönmek zorunda kaldım silahım kayboldu bulamadım bir türlü.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

20 dk önce sine döndüm. O save düzelmedi.

• Diablo kullanıcısına yanıt
    Hocam envanterden dahil kayboldu. Görev yeri açık alandaydı. Bir adam gözcülük yapıyordu yanına gelince konuştuk sonra oda tüfek çıkardı ve ortamda bir kaç domuz benzeri yaratık, fare ve geyik geldi. Ben de tüfeği aldım o an mermi adetim olması gerektiği gibiydi ama ateş etmek için fareye bastığım an namluda ki mermi adeti 5 toplamda görünen mermi adeti 15 düştü. I basıp Envanteri açıp baktığım zamanda ona ait olan tüm mermilerin kaybolduğunu gördüm. Görev yerine vardığım anda aldığı m save kaydını baştan başlattım yine aynı oldu. Defalarca tekrarladım aynısı oldu. Bende baktım yaratıklarla baş edemeyeceğim adamla konuştuktan sonra koşarak bölgeden uzaklaştım. Ama mermiler yine kaybolmuştu. Bir de oyunda bir şey dikkatimi çekti üstünüzde olan bir silahı bir kaç göreve giderken hiç kullanmazsanız bile yıpratıyor ve yine tamir ettirmeniz gerekiyor bu bana saçma geliyor. Kullanmadığım bir silahın sırf üstümde diye eskimesi çok saçma.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ya bu bataklık görevi ne pismiş yaa. çok pis gerdi beni. bazen fazla tırsmamak gammayı açıyorum valla 😄

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Diablo kullanıcısına yanıt
    Güncelleme öncesi de bende aynıydı.

Anladım hocam, benim başıma gelmedi ya da farkında olmadım bilmiyorum. Anomaliler armora verdiği gibi silahlara da hasar veriyor hocam sanırım. Test etmek lazım. Yanlış hatırlamıyorsam şu ışık patlaması şeklinde olan anomali beni 200binlik etmişti, bütün ekipman baştan aşağı hasar yemişti.

• arkdaşlar bu oyunda bazı yerler acayip karanlık hiç bir yer görünmüyor bu sorunu yaşayan başka biri varmı

• turquoise. kullanıcısına yanıt

oyun ayarlarından kontrast ı aç hocam. ben oyle oynadım.

• Dost Kayaoğlu inceleme yapıp paylaşmış. Ama belirtmemesine rağmen oyunda hile modları kullandığı çok belli. Zaten yorumlarda da hile ile oynuyorsun diyen çok olmuş.

Oyunda hiç açlık çekmedim demiş. Bariz hile kullandığı oradan bile belli. Mesela bir silah için 2000 adet mermi biriktirmiş. Envanterin de baya şeyler var. Hile kullanmadan o kadar şeyi ağırlık sorunu yaşamadan taşıma şansı yok. Ne kadar geliştirmiş olursa olsun. Tamam oyunda sıkıntılar var ama eleştirdiği şeyler oyunun kendisinden değil bu arkadaşın kullandığı moddan kaynaklı.

Mod ile oynayıp da oyunu eleştirmesine cidden garibime gitti. Çok kolay mermi, sağlık şeyleri buluyorsun diyor. Tamam buluyorsun da zaten normal oyun yapısına göre hepsini alıp taşıma şansın yok. O sebeple zaten onlar kolay erişmeni sağlamışlar. Ama sen mod kullanıp ağırlık sorunu yaşamazsan tabiki hepsini alıp taşırsın o zamanda sana çok kolay herşeyi bulup taşıyorsun hissi verir.

Bu oyunu oynayıp uzun uzun video çeken diğer vatandaşların da büyük kısmı bariz mod kullanıyorlar. İzlediğim bir kısmının videolarını filan çok fazla ağırlık azaltacak kadar geliştirme yapmadıkları halde envanter ağırlıkları filan 50-56 kilo görünüyor ama bakıyorsun envanterlerinde estradan 2 adet silah oluyor.

• turquoise. kullanıcısına yanıt

Karakterimizin kullandığı ışığın bazen gücü mü ne düşüyor galiba. Gerçi ışığın gücünü filan gösteren bir şey yok ama bariz ışıkta bir tuhaflık var.

Dün mesela açık alanda karanlıkta karakterim yürürken ışığı güzelce etrafı aydınlatırken bir kaç saat sonra yine açık arazide yürürken etrafı neredeyse hiç aydınlatmadığını fark ettim. Hatta acaba yanlışlıkla kapattım diye baktım ama kapatmamışım. Açık olduğu halde etrafı neredeyse hiç aydınlatmıyordu. Belki bu da bir bug dur.

Ben de gamma ayarını biraz açtım dün ama biraz daha mı açsam acaba. Parlaklık var ama onu açınca grafiklere olumsuz yansıması oluyor.

• dün gece “escape the swamp” görevini yaparken elektrikler kesildi. kısa sürede geldi ama tekrar açmadım, yattım.
    az önce oyuna girdiğimde epic games hangi save dosyasını kullanacağını sordu ben de daha yeni olduğu için pc’de olanı seçip bulutla eşitledim. sonra oyuna bir girdim BÜTÜN OYUNUM GİTMİŞ! sadece NEW GAME seçeneği vardı ana menüde. başımdan aşağı kaynar sular döküldü!
    tabi hemen google’a yazıp araştırınca bu tarz save game sorunu yaşayanın çok olduğunu gördüm. reddit’te (steam’de de var) bir çözüm buldum ve uygulayınca oynumu kurtardım.
    sorun hallolmasaydı herhalde siler ve uzun süre oynamazdım sinirimden.
    linki aşağı bırakıyorum. umarım böyle bir sorun yaşamazsınız.

reddit
    appelmunch's comment on "Stalker 2 corrupted save file bug"
    https://www.reddit.com/r/stalker/s/jUz4xCr86W

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Rostok bölgesinde dayanıklılık maksimum yapan bir taş buldum çok çok iyi oldu artık karakterin stamina bitmiyor gibi bir şey oldu yardır yardır koşuyor. altıma at çekmiş gibi oldum  

• ultralisan kullanıcısına yanıt

nerde buldun hocam lokasyon atabilir misin birde taşın ismin ?

Ben mermi vs.nin ağırlığını azaltan mod kurduğum halde mermi vs sıkıntısı çekiyorum. Ama biraz uğraşınca mermi sıkıntısı aşılır da bu sefer de ağırlık yapıyor, mecbur azaltmak lazım.

Dost Japon oyunları hariç, özellikle souls oyunları hariç bütün batılı oyunlara olumsuz yorum yapacakmış da son anda vazgeçiyormuş gibi geliyor bana.

• dost neden bu kadar popüler birisi anlamadım. adamın oyudnan anladıgı falan yok. gerçekten bana çok saçma geliyor

Kimin neden takip ettiğini anlamadığım, hem ağzı bozuk, hem de hitabı kötü bir arkadaş. Takip etmeyi veya görüşünü dikkate almayı kesinlikle gereksiz buluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyunu ilk çeyreğinden beridir sınırsız koşma, radyasyondan etkilenme kapalı, silah modifikasyonu için sınırsız para ve çantada ağırlık yapmayı kaldırma hileleri ile oynuyorum.

Çok sıkıştığım yerde de ölüp aynı yolu geri koşmamak için ölümsüzlük açıyorum, sıkışıklık geçince geri kapatıyorum.  

Bir de kanamayı kaldırıyorum, her mermi yediğimde kanama dursun diye bez sarmaya da sabrım yoktu hiç. Böyle daha zevkli oldu kendi adıma. Bir çeşit call of duty oluyor oynanabilirlik açısından, çok fazla şeyi kafaya takmadan çatışmalara odaklanmak, akıcı şekilde ilerlemek mümkün oluyor.

Zor oyunlara sabrım hiç yok niyeyse, oysa ki ilk stalker'ı hilesiz hurdasız bitirmiştim seneler önce. Zaman geçtikçe sabır kalmıyor insanda sanırım.  

• kabus2224 kullanıcısına yanıt

Kimi survival tarafını ister kimi exploration tarafını kiminde hızlıca bitirip aradan çıkarayım der. Benim survival tarafına ilgim yok mesela ama ilgisi olanda heryer medkit diye şikayet ediyor. Ben keşif keşif keşif elden ring mesela one hit kill hilesiyle oynadım maksadım o dünyayı keşfetmekti bir düşmana 10 kez ölmek değil.

Bosslarda one hit kill bug yapıyordu 20x damage multiplier. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 8 Aralık 2024; 20:47:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "Stop making stupid people famous" diye bir söz vardı o aklıma geldi hocam.

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.