< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (128. sayfa)
-
-
Destek var mi oyunda hocam xbox gamepass den oynuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKHAN 07 -- 7 Aralık 2024; 0:8:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160149970
Bu mesajda analtmıştım ama SpecialK gamepass sürümün exe sine erişebilirmi onu bilmiyorum xbox app oyun dosyalarını koruyor denemek lazım.
-
spoiler kullansanıza evladım
-
Bunu kurarsanız gölgelendirme süresinde azalma olur onun harici oyuna her girdiğinde yüklüyor zaten önemli olan yüklerken öyle kalıp duruyorsa ekran kartı driveri güncel değildir veya w11 son sürüm kullanıyorsun.
nexus mods :: s.t.a.l.k.e.r. 2: heart of chornobylOptimized Tweaks S.2 - Reduced Stutter Mouse Fix Improved Performance Lower Latencyhttps://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/7 -
Az önce Zaton'da göreve giderken bataklıkta elime çat diye şu sniper düştü. Yani bir yerden falan almadım, direkt sanki değiştirme tuşuna basmışım gibi silah değişti ve elimde bu vardı. Sanırım bug oldu anlamadım, baktım baya oyun sonu bir silah gittim tamir ettirdim kullanıyorum. Oyuna başladığımdan beri ilk kez böyle bir bug yaşadım.
-
Oyuna, pc veya ekran kartına güncelleme geldiğinde olmuyor muydu. Değişen bir etken yok sonuçta. Süresi can sıkıcı değil ama her seferinde yapmasını anlamadım. Pencere moduna geçmesi daha can sıkıcı. W11 evet.
-
Şöyle bir mod varmış buralarda forumda sanki gözüme takıldı paylaşıldı gibi, UE5 grafik engine altında Stalker 2 için 4K'da düzeltmeler grafikleri etkilemeden performans fps iyileştirmeleri içeriyormuş. 2K için acaba işe yarıyor mudur merak ettim. Bir de hiç anlamam şöylesi mod içerikleri olsun benzer düzeltmeler-iyileştirmeler olsun mesela GSC'deki teknik ekip/yapımcılar bunları inceleseler baksalar bunları kendileri düzgünce Stalker 2'ye official ekleseler ne güzel olurdu.
techolaySTALKER 2’nin Optimizasyon Modu, 4K ve 1440p’de Performansı Yüzde 25 Artırıyor - Techolayhttps://techolay.net/stalker-2nin-optimizasyon-modu-4k-ve-1440pde-performansi-yuzde-25-artiriyor/nexus mods :: s.t.a.l.k.e.r. 2: heart of chornobylOptimization Essentials - Stutter Performance Latency Fixed (v2.0 released)https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/60?tab=description
-
Benim işime yarar olarak düşen tek Artefakt bu oldu. Diğer düşenleri hep sattım. Radyasyon korumuası Yeşil renkte Maksimum olarak düşen bir Artefakt vardı ama başka bir özelliği kırmızı renkte maksimum olduğu için sattım.
Bu arada oyunda yanında yüksek fiyatta K yazan bazı eşyaları satmaya kalkınca çok daha düşük fiyata gidiyor ona gıcık oluyorum. Mesela 30000 K yazan bir eşya vardı. Satmaya kalkınca 5000K verdi.
-
-
Steam'de aynı şekilde mi bilmiyorum ama Epic store üzerinden offline şekilde oyuna girmek istediğimde profil kontrolü yapamadığı için ultimate paketi görmüyor ve oyuna devam edemiyorum. Bunun çözümü var mı ?
-
Profil kontrolü için online bağlantı şart. Hatta online bağlantı ile bile girdiğinde netinde dalgalanma olsa yine profil kontrolünü yapamıyor.
-
Grafikler bazen güzel dururken çoğunlukla çok göze batıyor, sanki eski oyunların modlanmış haline benziyor.
Keşke grafik kalitesi bu kadar düşürülmeseydi. Modlarla da zor düzelir.
-
Bu kontroler bug'ı .Kontroler spawn olunca oluyor. İlk patch fixledik diyorlardı ama hala oluyor.
-
GAMMA yükledim masaüstü duvar kağıdı ile uyumu harika oldu.
-
Oyunda bazı gittiğimiz bölgelerin hiç keşif keyfi yok maalesef, özellikle güneyde yer alan kordon ve yanık orman ne yan görev var adam akıllı ne ilginç bir şey.
-
Oyunu sonunda bitirdim buglar sağolsun baya işimi zorlaştırdı buraya mini bi rehber bırakıyorum hala oynayan arkadaşlar için oyunu rahatlatıcak daha keyifli hale getirecek (bug mod vs kullanmadan tamamen çevreyi kullanarak) maddeler şeklinde:
1-çöplüğe ulaştıktan sonra ilk hedefiniz yaniv istasyonuna gitmek olsun orada elmas dış iskelet armoru bulunmakta yaniv istasyonunun 100 metre civarı güneyinde kıvılcım sıgınagı diye bir yer oraya kadar yanivdeki vagonların içinden boş bi kutu surukluyorsunuz yandaki demir çıkıntıların oldugu yerin köşesine koyup ordan demirlere sırayla atlayıp tepeye çıkıp alın elmas dış iskelet alıyorsunuz miss gibi armorunuz oluyor.Boylece ağırlık sorunumuz çözülüyor azda olsa (yanivden detektor almayıda unutmayın)
2-artifactlar önemli ilk weird ball alırsınız sanırım 2.olarak kesinlikle sıvı taş liquid rock artifactının peşine düşüyoruz acit anomalilerden çıkıyor radyasyon koruması maxda 3.olarak elektirik anomalilerine girip thunderberry yani tantanacı (nealakaysa)artifactını almamız lazım buda stamina olayımızı çözüyor.Gerisi size kalmış ben hiperküp ve pusulayı kullanıyorum.Artifact farmlarken artifactın 100-150m gerisine save noktası alın fazla yaklaşırsanız hep aynı artifacktı alırsınız.Uzakta olsanızda aynı artifactı alıyorsanız daha once o alanın yakınından geçmişsiniz demektir.orayı farmlamayın boşuna.
bu artifact işi uzun sürenizi alabilir şansınıza bağlı
3-kırık silahlarınızı rostokta eskici adındakı npcye satabilirsiniz.
4-Oyundaki bütün geliştirme yükseltme işlemlerinide yanivden yapabilirsiniz rahatlıkla harpy adındaki npcyi bulun
5-Yaniv yolu üstünde kızıl ormanda 1 npc var silah eklentisi satan ona uğrayabilirsiniz iyi eklentiler var dürbun,lazer vs..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepo -- 7 Aralık 2024; 15:36:37 >
-
Hocam ornegin bir zırh blueprint i buldum bunu nasil uretcez satin mi alicaz bi yerden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her şehrin bölgenin seviyesi farklı olduğu için heryerde yapamıyorsun hocam blueprint dediğimiz şey eklenti silah olsun zırh olsun.Önerim Yaniv dir orda harpy adındaki npcye gidin herşeyi orda geliştirin tamir için diğer heryerdeki npcleri kullanabilirsiniz
-
Oyunun sonlarimi Ora hocam rostoka yeni gecicem oyunun yarisina gelmisimdir herhalde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X