Nerde çıktı hatırlıyor musunuz? Eşsiz artifactlara rastgele noktalarda hiç denk gelmedim. Benim şansıma mı öyle oldu acaba. Weird Water, Weird Nut, Weird Bolt, Weird Ball, Weird Flower.. Bu 5 artifact'ın yeri sabit diye biliyorum. Ayrıca bu 5 artifact dedektörle de tespit edilemiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 6 Aralık 2024; 14:3:42 > |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (127. sayfa)
-
-
Bende Weird Water var. Ben de öyle biliyorum ve bilinen yerinde farm'ladım. Olayın esprisi şu; akşam saat 10'dan önce alana gidip kayıt alın. Saat 10'da çıkmazsa aldığınız kaydı yükleyip yeniden dolaşın. Benim ikinci denemede çıktı. 3 saat farmlayanlar varmış.
-
Evet Weird Water biraz sıkıntılı, galiba spawn olmuyor ya da karanlıkta görünmüyor anlamadım. Kimisi çok uğraşıyor kimisi 30 saniyede buldum diyor..
-
Eve geçtiğimde bakacağım hocam dedektörle bulunamıyor dediniz, benim bahsettiğimi dedektörle bulmuştum yanılıyor olabilirim o halde.
Bataklık tarzı bir yerdeydi sürekli yer değiştiriyordu falan. Onunda ismi weird water diye hatırlamıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam onu biliyorum ama dün epey gezdim o bölgeyi bir türlü spawn olmak bilmedi. Saat 22:00 civarı gidin diyorlar, ben gece 2-3 gibi gittim belki de ondan çıkmadı. Akşam bir daha bakacağım. +40 kg boru değil ya en baba artifak bence.
Hangi faction u secsem karar veremedim hala
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende 2 tane var . Birini nereden hatırlamıyorum ama bir tanesi kesinlikle dedektörle. 2. yi zalaton veya batak araziden buldum.
-
weird water için gece 22:00 dan sonra lokasyona git. cok karanlık oldugu için oyun ayarlarından konstrastı açarak sürekli yerlere bakarak dolaşman lazım hocam. cok iyi bi artifact bu arada 10. saatimden itibaren kullanıyorum. 80 kg envarteri 120 kg ya cıkartıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi condemned890 -- 6 Aralık 2024; 15:51:29 > -
Bu muhafaza mi iyi yolgezerin tarafimi iyi cozemedim
Kontrastı açmak iyi fikirmiş hocam belki de bakıp göremiyorumdur. Zaten saçma sapan büyük bir alan. Samanlıkta iğne aramak gibi.
Son güncellemenin notlarında
- Mouse Smoothing is disabled by default.
- Mouse Acceleration is disabled by default.
Yazıyor diye .ini dosyasına eklediğim kodları silmiştim ama hala mouse laglı hissettiriyor bu yüzden yine ekledim.
AppData\Local\Stalker2\Saved\Config\Windows yolundaki Input.ini
[/script/engine.inputsettings]
bEnableMouseSmoothing=False
bViewAccelerationEnabled=False
-
oyunda nasıl ilerlemeliyim ana görevleri yaparak mı ? Haritada gitmediğim bir çok yer var. Oyunu yanlışlıkla bitirmek istemiyorum doşalmadan. Şu ana göreve kadar gel ondan sonra keşfe çık dediğiniz bir görevde olur.
-
Oyunda 45 civarı ana görev 50 küsürde yan görev var birden bitecek bir oyun değil oyundaki ana görevlerin listesine bakıp ne seviyede olduğunuzu görebilirsiniz.
Bence başında ana görevden uzak durup keşif yapma işine girişmeyin. Ana görevler sizi Duga'ya getirene kadar oynayın hatta onuda bitirin.
Taraf seçimi konusunda bir tarafı seçin oyunun sonuna kadar ona sadık kalın derim ikinci oynayıştada tamamen diğer taraftan gidersiniz.
-
Artefakları oyununun sonuna kadar biriktirdim üç artefaktan iyi bir artefak yapılır diye olmuyor:) İyileri ayırın gerisini satın (bazıları iş olabiliyor). Bilim adamlarının olduğu yerde (Agatha) seçenek geliyor muhafizları veya özgürlükçüleri seçmek için. Oyun sonuna kadar muhafızları seçtim şimdi özgürlük (monalit) seçeceğim bakalım fark varmı? Sanırım farklı senaryolar var ileride yamalar geldikçe güzelleşir, iyi oyunlar.
-
hocam zırhınız 3-5 kiloysa mouse hızlı hareket eder ama 10 kg civarı zırh giyerseniz mouse yavaş yani laglı gibi hareket ediyor kontrol edebilirsniz.
-
Castak taki gorev bittikten hicbir koyde tamirci kalmadi duzelecek mi bu
Valla sinir bozucu her yer işgal edildi asker oldu oyun baya bugada giriyor bu görevden sonra. Elimde teçhizatla Suskun'un mekanına kadar gittim kaç defa mecbur.
-
Bug mu bu yoksa hikaye geregimi acaba
O değişim bug değil, ama ilk kampa uğrarsan orada bir yan görev açılıyor o çok buglu ve her yerde asker kaynıyor artık bence o bug.
-
Merhaba arkadaşlar,
Oyuna her girdiğimde gölgelendirme yapıyor ve ekranı da pencere moduna alıyor. Sizde de böyle mi durum. Konu içerisinde çözümü vs vardır kesin ama spoiler'lar gırla paylaşıldığı için oyun çıktığından beri konuya girmemeye çalışıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X