yoruldum çok yoruldum bilincim bir var, bir yok yalandın, yaralandın dermanının ismi yok umudun yanında mı? hayatın hep zorda mı? gururun yanında mı? nerelerden geçtin de yine mi hüzün var, niye? kendini bilene sor yine mi hüzün var, niye? niye?
yoruldum çok yoruldum bilincim bir var, bir yok masaldın, anlatıldın dinleyen mi? hem de çok. yine mi hüzün var, niye? kendini bilene sor. yine mi hüzün var,niye? niye? http://www.youtube.com/watch?v=udnNg0zZv0I&ob=av2e
Mor Ve Ötesi - Sor
evet.. bi çok kadın seni dinliycek ama mutlu olmuycaksın!! bundan o kadar eminim ki, bunları senin yüzüne anlatmam lazım ama yinede anlamazsın çünkü; o kadar aptalsın ! ve senii hep hüzün takip edicek...
Kördüğüm
Kim bilir Neler oldu Yer yarıldı Herkes hala kibar Parlak kutularda Toy mühendisler Bozuk ve sahte Hep havadisler Bu mudur bana reva gördüğün Kimseler bilmez Bu bir kördüğüm Ne ilk ne de son Beraber bekledik Yaptığımızdan ne kadar emindik
Durdum durdum kendime güzel bir ağ ördüm Kimse bilmez kimse bilmez bu bir kördüğüm
Ateş karşısında bozulmayan altın, altın karşısında bozulmayan kadın, kadın karşısında bozulmayan erkek; kalitelidir.
*Gorki
Timur Selçuk Ayrılanlar İçin Yollarımız burada ayrılıyor Artık birbirimize iki yabancıyız Ne kadar acı olsa Ne kadar güç olsa Her şeyi evet her şeyi unutmalıyız
Hiç yaşamamışçasına, hiç sevmemişçesine Unutursun o günlerimizi gecelerimizi 0 günlerce gecelerce sevişmelerimizi
Her kederin tesellisi bulunur İnsan ne kadar sevse unutabilir Mevsimler gelir geçer Yıllar geçer Sen de unutursun bir gün gelir
Her şeyi evet her şeyi, her şeyi unutabilirsin Hatta bütün yazdıklarımı, satır satırına Kalırsa da içimde bir derin sızı kalır Kalırsa da içimde bir derin sızı kalır
Daha az seviyorum seni.. Giderek daha az.. Unutur gibi seviyorum.. Azala azala.. Aramızdaki uzaklığın karanlığında..
Geceler kısalıp..gündüzler uzuyor öyle olunca.. Daha az seviyorum seni.. Kendini iyileştiren bir yara gibi.. Daha az.. Ve zamanla..
Sen geceyi tutuyorsun..ben nöbetini.. Uzak dağ kışlalarında.. Görmüyoruz birbirimizi.. Usul usul sis iniyor.. Kopmuş yollara.. Işığı hafif..uykusu ağır koğuşlarda üzerini örtüyorum senin.. Bir çığ gibi büyüyorsun rüyalarımda.. Sevgilim sevgilim Yıldızları daha büyüktür bazı gecelerin Nöbet kadar yalnızken öğreneceksin bunu da..
Artık daha az seviyorum seni.. Unutur gibi..ölür gibi daha az.. Yeniden ödetiyorum kendime Onca aşkın öğretemediğini.. Kolay değildi.. Yalnızca sevgilimi değil..evladımı da kaybettim ben.. Kaç acı birden imtihan etti beni.. Bir tek gece vardır insanın hayatında.. Ömür boyu sürer nöbeti.. Bu da öyleydi.. İyi ol.. Sağ ol.. Uzak ol.. Ama bir daha görme beni...
GECE NÖBETİ - Murathan Mungan
geceler, kıyasıya tekil serüven geceler kan taşı geceler, ayrı düşmüşleri birleştiren yalnızlık
Murathan Mungan
Bazı umutlar başka zamanlarındır...
Kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak: Öyle zordur ki, kurşunu havada, sevgiyi de yürekte tutmak. ' M. Mungan '
Dürüstlük pahalı bir mülktür; ucuz insanlarda bulunmaz. ' Balzac '
İnsan masumiyetini bazen bir başkasının günahıyla öder.
En Güzel Yemin Söz Vermektir, En Büyük İntikam Affetmektir, En Adi Söz Hiç Sevmedim Demek ve En Güzel Cevap Gülüp Geçmektir...
İki yüzlünün dilinde tat, kalbinde ise fesat gizlidir. ' Özdemir Asaf '
Ardından mırıldandığım şiir Şimdi başkalarının dudaklarında göçebe. ' Murathan Mungan '
ÖZETİ
Kuşların dilini öğrettin bana çiçeklerin dilini özlemlerin, eylüllerin, gurbetlerin akarsuların ve zamanın ateşi sönmeyen zamansızlığın bir de
Yalnız ve yalnızca sürgünlerde nice karasevdaların müebbetinde çığlıkla çılgınlığım arasında bir her zaman unutmak isterdim seni her zaman hatırlamak bir de
Soruları yanıtlanmış aldanışlar adına yanıtları belirsiz alışkanlıklar adına yazlar ve kışlar, elvedalar adına bir daha bir daha kavuşmalar adına anılarını taşıyan her şey adına
Yolunu şaşırmış gitmelerin korkunç ve güzel gelmelerin
Nasıl ve niçin mi sevmedim seni?
REFİK DURBAŞ
Bana yol vermeyi düşünmeden önce sana verdiğim yolda yürümeyi öğren.. ' Küçük İskender '
ve eğer yürüyebilecek cesaretin varsa?
''Hiç kapıldın mı o hisse. Gitmek istersin hani, ama aynı zamanda kalmak gelir içinden" [Palahniuk]
yaşıycaklarımız var bazen.. elmizde olmadan.. sonra elimizde olmadan hissettiklerimiz var ..
Güzel bir kadın gülümsediği zaman birinin cüzdanı ağlıyordur.' İtalyan Atasözü '
Aşk 3 harftir. BMW
Pişman değilim yaşadıklarımdan, Öfkem belki de yaşayamadıklarımdan. ' Nazım Hikmet '