bu şarkıyı her dinlediğimde... senle bağıra çağıra söylediğimiz günleri hatırlıyorum ve bana vokal yaptığın günler .... çok güzeldik ...
Her şey üstüne üstüne geliyorsa, Belki de sen ters gidiyorsundur.. DOSTOYEWSKİ
Belkide..
Gerektiği zaman ağlamaktan çekinme. Çünkü gözyaşları, söyleyemediklerini söylemek içindir. DOSTOYEWSKİ
Her yürek sevebilseydi eğer ayrılık hiç olmazdı. Her seven yürekli olsaydı zaten 'aşk' bu kadar basit olmazdı ! ' Can Yücel '
Sen gittikten sonra yalnız kalacağım. Yalnız kalmaktan korkmuyorum da, ya canım ellerini tutmak isterse…
Evet Sevgili, Kim özlerdi avuç içlerinin ter kokusunu, kim uzanmak isterdi ince parmaklarına, mazilerinde görkemli bir yaşanmışlığa tanıklık etmiş olmasalardı eğer!!
CAN YÜCEL
"Bir kadın, erkeğin gölgesinde yaşamayacak kadar akıllı; ama o gölgede dinlenmeyi bilecek kadar duygulu olmalı".
W.GOLDING
Bir insan en çok kimin yanında susuyorsa, aslında en çok onunla konuşmak istiyordur .
Chuck Palahniuk
Biraz insan ol diyeceğim ama, seni de zor durumda bırakmak istemiyorum.
Küçük İskender
Yanımdaymışsın yalanıyna kendimi kandırırken, derdin tam orta yerine düştüğümün farkında değildim elbet. Kimseye arka bahçelerimden geçen katarların ağırlığını duyurmadım, duymayın da artık beni...
Oğuz Atay
Üç Harf yanyana kaç şekilde gelir Bilir misin ? Aşk dersin .. Sen dersin .. Ben dersin .. Sen Ben biter Biz dersin, gün gelir Git dersin.. Peki Dur Kelimesinden Haberdar degil misin ? Dur demeyi Bilmez misin .. ... Git demek kolay Dur diyebilecek kadar Yürekli misin.. ?
Can Yücel
Bir süre güvenmeyeceksin kimseye. Kendine sığınacaksın.. Aşk konuşulduğunda sen susacaksın. Oflarla ahlarla başlayacaksın her cümleye. Çevrende senden başka herkes haksız olacak. Yüreğinde bir ismin imzası var ve sen onu silemeyeceksin. Söküp atamayacak, ne yapsan da bitiremeyeceksin. Seninle beraber büyüyecek içindeki sızı, "Ve kime dokunursan dokun, ilk önce onu hissedeceksin... CAN YÜCEL
AŞK acısı taşımayan yürek ; Ya deliye aittir, ya Ölüye. ' Mevlana '
AYRILIŞ Baka kalırım giden geminin ardından; Atamam kendimi denize, dünya güzel; Serde erkeklik var, ağlayamam.
Orhan Veli KANIK
GÜN OLUR Gün olur, alır başımı giderim, Denizden yeni çıkmış ağların kokusunda. Şu ada senin, bu ada benim, Yelkovan kuşlarının peşi sıra. Dünyalar vardır, düşünemezsiniz; Çiçekler gürültüyle açar; Gürültüyle çıkar duman topraktan. Hele martılar, hele martılar, Her bir tüylerinde ayrı telaş!... Gün olur, başıma kadar mavi; Gün olur başıma kadar güneş; Gün olur, deli gibi...