Şimdi Ara

S Voice'in sesi çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yine bir sorun daha yaşıyorum. Dün aldığım Galaxy s3'ün S Voice uygulaması ses vermiyor. Sol alttaki ses kısmı açık. Telefonun seside açık. Dediklerimi anlıyor, yazıya döküyor ama ses vermiyor..

• Bende 2 gün önce aldım Galaxy S3 ümü aynı sorun bende de var Tüm fonksiyonları normal ama ses çıkmıyor
  • Yok mu bilen kimse arkadaslar S Voice'imiz dilsiz oldu:)
  • Maalesef aynı sorun bende de var. Sanırım yurtdışından alınan telefonlarda bu sorun var :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OvB -- 30 Ağustos 2012; 21:07:57 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım bende 2 hafta oldu s3 alalı ilk bir hafta sorun yoktu ama ics güncelleme yaptım ve ses çıkmamaya başladı ki diğer ses çıktılarını gayet iyi dinliyorum mesela sürüş modunda gelen mesajı aramayı okuyor ama s voice de söyleneni anlıyor ama sesle yanıt vermiyor bu sorunu aşmamız gerekiyor vardır bir çözüm yöntemi sanırım sonuçta yazılımla alakalı olmalı
  • Bende telefonumu Almanya ics 4.0.4'e güncelledim sürüş modu bilmem ne onlar ortalıktan kayboldu. Ne kendisi kaldı ne sesi.
    Telefon : S II.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox One S fan sesi hk.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaruz

arkadaşım bende 2 hafta oldu s3 alalı ilk bir hafta sorun yoktu ama ics güncelleme yaptım ve ses çıkmamaya başladı ki diğer ses çıktılarını gayet iyi dinliyorum mesela sürüş modunda gelen mesajı aramayı okuyor ama s voice de söyleneni anlıyor ama sesle yanıt vermiyor bu sorunu aşmamız gerekiyor vardır bir çözüm yöntemi sanırım sonuçta yazılımla alakalı olmalı

ics güncelleme dediğin firmware sanırım çünkü telefon zaten ics ile geliyor.
  • tabiki ics yüklü ama ics içinde güncelleme yaptı 50 mb lık
    fakat iki gündür ses gelmeyen s voice şu an da ses vermeye başladı hatta sesi çıkmıyor diye bir telefoncuya götürdüm gösterirken ses geldi ve yalancı durumuna düşürdü beni telefon :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaruz

tabiki ics yüklü ama ics içinde güncelleme yaptı 50 mb lık
    fakat iki gündür ses gelmeyen s voice şu an da ses vermeye başladı hatta sesi çıkmıyor diye bir telefoncuya götürdüm gösterirken ses geldi ve yalancı durumuna düşürdü beni telefon :)

Aynen dostum şu anda bende de çalışıyor s voice ama kelimeleri tek tek okuyor tek sıkıntı o. Yani robot konuşuyormuş gibi vurgusuz konuşuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bende çalışıyor gayet de güzel konuşuyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.