Şimdi Ara

SİZCE KIRIK OBP İLE OLURMU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene 160bin ygs1 134bin ygs2 geldi ve lys dede büyük ihtimal 80-90bin arası gelecek ve ailevi sebeplerden dolayı kendimi garantiye alıp ordan tekrar hazırlanmak istiyorum ve başaracağıma inanıyorum Bu sene heryerden bi darbe yedim ama vazgeçmedim bú sonucumla mutluyum fakat hedefi çok çok büyük yaptım istanbul ankara bilgisayar müh. yada e.e veya mimarlık istiyorum obp 41.5 yarıya düşerse 20olur ve böyle kazanan örnek arkadaşlar varsa desteğinizi bekliyorum . TROLLER YORUM YAPMASSA SEVİNİRİM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uppppppppppppp

• ben 70 bınle tercih yapıp unıyı bıraktım aynı senın gıbı ailevi meseleden dolayı yapmak zorunda kaldım 2. sınıfta ailemi ikna edip üniyi bıraktım bu sene dersaneye gidip hazırlandım bakalım kac yapıcaz.
  • Bnde 24 k yi 26k da tutmaya calisiyorum 23 puan gelecek umarim kazaniriz

• Dostum ben düz lise çıkışlıyım gidecem 1senede olsa bişéy kaybetmem sadece iş sahibi olunulabilibilinirmi sizce gideceğim ünilerden 10bil lira maaş istemiyorum fakat ne olurrsa iyidir kendimede güveniyorum dersané saçmalık ben dersanesiz yaptım bu sıralammayı dersanede kazzık attı ilk sene obp kırılacak ama ben kabulüm

• Sen 24k yaptın nekadar geriye atıyor obp ?23puan 30-40Klardan kaç bin geri atar

• dostum imkansız değil ama zor sonuçta 20-25 puanlık bir kayıp buda daha fazla mat sorusu veya daha fazla azim olur ama dediğim gibi çok çalış öbür türlü hayal
  • 40Mı mat yapmam lazım 25geomu yapmam lazım biliyorum diyorum ya ben kimmseden yardım almadan sadece evdeki videolardan 80-90bin arası gelicek büyük ihtimal kendime güvenim olmasa hiç bulaşmam zaten

• Upppdullah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.