Şimdi Ara

s24 fe 128gb 23.499TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.754
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bildiğim kadarıyla şuana kadarki en düşük fiyatı

s24 fe 128gb 23.499TL
    s24 fe 128gb 23.499TLamazon
    Samsung Galaxy S24 FE, Yapay Zeka (AI) Telefon, 8GB RAM, 128GB Hafıza, Mint, Android Akıllı Telefon, 50MP Kamera, Uzun Pil Ömrü, Büyük Ekran (Samsung Türkiye Garantili)
    https://www.amazon.com.tr/Samsung-Telefon-Android-T%C3%BCrkiye-Garantili/dp/B0DGXZVPGM

• Kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa çok memnun oluruz gerçekten. Tam da niyetlenmiştim bu aralar valla. İyi denk geldi
  • batarist B kullanıcısına yanıt

Bende bi ara düşündüm ama exynos işlemcili telefon daha önce kullandığım için almaktan çekindim

• crashserkan kullanıcısına yanıt

exynos un ne gibi sıkıntıları oluyor?

• Disturbed kullanıcısına yanıt

Donmalar, kasılmalar, yavaşlama yani verimi düşüyor şuan kullandığım snapdragonlu telefon 4 senedir taş gibi

S21 kullanıyorum 2 yıldır zerre kasma yapmadı. Bildiğim kadarıyla bunda da exynox işlemciden var.

Baya sallamasyon yapmissi dünyanın İşlemci sıralaması na bak ve bu İşlemci yapay zeka ve yeni nesil ciplerle dolu 3310 la s4 kıyaslamayın yaw s24 fe 128gb 23.499TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S24 128GB TR
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • grafit renkli olan tekrar 23,5 a düşerse alacam sanırım ya ama sd card desteği yokmuş ona kafam takıldı biraz

• kartal0067 kullanıcısına yanıt
    Sen boşver o sentetik boş beleş testleri..günlük kullanımdan haber et, Dimensity dahil hâlâ çöp..şu an yeni nesil mediatek kullanıyorum.. birazcık yüklendin mi çıkıyor ortaya işlemcinin farkı..eyenos zaten bundan beter..
  • Bu samsunglarin hepsi birbirine benziyor. Hangisi ucuz hangisi pahalı nasıl anlaşılıyor anlamış değilim. Tuhaf bir marka.
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    😆 tmm sen eskide kalmışsın
    mediatek kullanıyorsan zaten yeni nesil işlemcisi dimensity oda media tek kendinle çelişiyor dediklerin samsung dünya nin en iyi çip ve ekran üreticisi suan arastirin
  • Fiyat artmış
  • kartal0067 kullanıcısına yanıt
    Tamam abiii
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Bu arkadaş herşeyi çip üretiminden sanıyor hocam boşverin mikro boyutta aradaki kalite farkını anlamaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.