bildiğim kadarıyla şuana kadarki en düşük fiyatı Samsung Galaxy S24 FE, Yapay Zeka (AI) Telefon, 8GB RAM, 128GB Hafıza, Mint, Android Akıllı Telefon, 50MP Kamera, Uzun Pil Ömrü, Büyük Ekran (Samsung Türkiye Garantili) https://www.amazon.com.tr/Samsung-Telefon-Android-T%C3%BCrkiye-Garantili/dp/B0DGXZVPGM |
s24 fe 128gb 23.499TL

-
-
Kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa çok memnun oluruz gerçekten. Tam da niyetlenmiştim bu aralar valla. İyi denk geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende bi ara düşündüm ama exynos işlemcili telefon daha önce kullandığım için almaktan çekindim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
exynos un ne gibi sıkıntıları oluyor?
-
Donmalar, kasılmalar, yavaşlama yani verimi düşüyor şuan kullandığım snapdragonlu telefon 4 senedir taş gibi
S21 kullanıyorum 2 yıldır zerre kasma yapmadı. Bildiğim kadarıyla bunda da exynox işlemciden var.
-
grafit renkli olan tekrar 23,5 a düşerse alacam sanırım ya ama sd card desteği yokmuş ona kafam takıldı biraz
-
Sen boşver o sentetik boş beleş testleri..günlük kullanımdan haber et, Dimensity dahil hâlâ çöp..şu an yeni nesil mediatek kullanıyorum.. birazcık yüklendin mi çıkıyor ortaya işlemcinin farkı..eyenos zaten bundan beter..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu samsunglarin hepsi birbirine benziyor. Hangisi ucuz hangisi pahalı nasıl anlaşılıyor anlamış değilim. Tuhaf bir marka.
😆 tmm sen eskide kalmışsın
mediatek kullanıyorsan zaten yeni nesil işlemcisi dimensity oda media tek kendinle çelişiyor dediklerin samsung dünya nin en iyi çip ve ekran üreticisi suan arastirin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat artmış
Tamam abiii
Bu arkadaş herşeyi çip üretiminden sanıyor hocam boşverin mikro boyutta aradaki kalite farkını anlamaz
S21 FE Exynos kullanıyorum 3 yıl olmak üzere bi sıkıntı yok telefon akıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nanoreview sitesinde işlemcilerde stability kısmı var, bahsettiğiniz işlemciler muhtemelen düşük olanlardır. 4 yıl önce çıkıp da %99 olanı var aynı markanın 2024 yılında çıkıp 80 olanı da var. Yük anında donma kasma durumunu ifade ediyor o rakam. Dimensity 8300 daha sonra çıkmasına rağmen 8200den daha erken ısınıyor ve kasmaya başlıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu samsunglarin hepsi birbirine benziyor. Hangisi ucuz hangisi pahalı nasıl anlaşılıyor anlamış değilim. Tuhaf bir marka.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X