Şimdi Ara

S24fe mi honor magic 7 lite mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçe konusunda 25000 civarına çıkabilirim.Samsung donanım olarak mutlaka öndedir.honor 17000 bandında ama tasarım ve sağlamlık çok iyi görünüyor hangisini tercih etmeliyim teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabiki Samsung s24fe

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nerdeyse aralarında 2 kat fiyat farkı var hocam. tabii ki s24 fe. bu doğru bi karşılaştırma değil ama.. abartarak söylüyorum mercedes e serisi mi egea mı demek gibi. tabii ki arada bu kadar fark yok ama bütçe varsa s24 fe. magic 7 lite alt seviye bi işlemciyle geliyor ve kendi segmentinde honor 200ün bile gerisinde bence.

o bütçelerde s24fe nin doğru rakibi poco x7 pro ve mi 14t olabilir. kişisel önerim x7 pro çok iyi o segmentte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 8 Şubat 2025; 22:9:27 >
  • dodofran D kullanıcısına yanıt

Kesinlikle haklısınız ben detayları az yazmışım aslında .Honor sağlamlık testlerini izlediğimde "eğer gördüklerim gerçekse" cok dayanıklı bir cihaz.Benim küçük kızım telefon fırlatıp atma konusunda çok başarılı eline geçirdiği anda eğer istediğini acmazsak havada yakalamak zorunda kalıyoruz.Samsung daha narin olabilir mi birde kızımızın bu huyu ne zaman biter onu düşünüyorum teşekkür ederim önerileriniz için

• ownded O kullanıcısına yanıt

hiçbir sağlamlık testinin geçerliliği yok benim gözümde. şu dağcı teelefonu vs. olarak satılan telefonlar hariç bildiğimiz akılllı telefon modellerinin hiçbiri dayanıklı vs. değildir. küçük bi çocuğun fırlatmasını bırak bel hizasında yere çarptığında bile işler tamamen şansa kalmıştır. o yüzden sağlam bi kılıf ve kırılmaz cam ekleyip allaha emanet etmek yeterli. diğer türlü testlerin bir geçerliliği yok. o telefon korumasız düşerse veya fırlatılırsa yüzde 99 zarar görür.

• Honor magic 7 lite yazıyorum telefon iş için mükemmel kusursuz bence asla oyun telefonu değil arkadaş honor 200 gerisinde yazmış tabiki gerisinde işlemci olarak honor 200 de suya toza karşı koruma yok bu telefon sağlamlık la suya toza karşı üst düzey koruma ile ön plana çıkıyor oyun telefonu değil !!!

• S24fe mi honor magic 7 lite mi honor 200 de suya ve toza karşı dayanıklılık olsaydı bence en çok satan telefon olurdu sağlamlık önemli değilse honor 200 sağlamlık dayanıklılık önemli ise iş telefonu için honor magic 7 lite ben oyun oynamıyorum işte kullanıyorum bana göre efsane tam bir iş telefonu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU]
    4 ay önce açıldı
    Mi 14 pro vs mi 13t pro
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karayip reis K kullanıcısına yanıt

Eşime alacağım, ( 6 yıldır xr kullanıyor.) kendisi whatsapp ve instagramı yoğun olarak kullanır. Tatilde vs de isek de kamera kullanır. Ayrıca gün içerisinde çalıştığı pozisyon gereği telefon görüşmesi de çok ve sık olmaktadır. Bu kapsamda Honor'un pil performansı iyi görünüyor. Sağlamlık açısından da sorun yok gibi görünüyor.

Benim merak ettiğim husus kamerası nasıl cihazın? Bu konuda biraz bilgi verir misiniz?

• C. S C kullanıcısına yanıt

Kamera orta ayar bence 10 üzerinden 6 veya 7 alır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.