Bildirim
s3 bozuldu açılmıyor ne yapabilirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
pc ye bağlayınca görünüyormu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır @BerkhanBalta @BerkhanBalta -
quote:
Orijinalden alıntı: egemen1993
hayır @BerkhanBalta @BerkhanBalta
kullanılmamış bir batarya bul tak telefona sonra şarja tak 10 saat kalsın aç büyük ihtimal açılır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım hocam tşk ederim başka bi alternatif varmı telefoncuya sordum akım çekiyor diyor o ne demek peki biliyorusunuz acaba ? @BerkhanBalta -
Yani cihazınıza elektrik veriyor fakat anakart üzerine elektrik akımı gitmiyor diyor -
çok tşk ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: egemen1993
anladım hocam tşk ederim başka bi alternatif varmı telefoncuya sordum akım çekiyor diyor o ne demek peki biliyorusunuz acaba ? @BerkhanBalta
Bendede aynı sorun olmuştu tabii bendeki telefon farklı ve bataryası çıkmıyordu.
şarj kutuplarını yanlış bağladım (şar aletini başka bişey için kullanmıştım geri kabloları lehimlerken yanlış lehimlemişim)
telefon açıktı tuş kilidi kapalıydı .
telefonu şarja takınca farketmedim 30 dk sonra geldim basstım bastım açılmadı içimi korku bastı tabii
sonra 2 gün kulanmadım ardından kabloları düzelttim bağladım 8 saat civarı bekledi aldım şarj dolmuştu açılmıştı.
Ama bunu zor farkettim akımı bir çekip bir çekmiyordu 10 dk çkip 10 dk çekmiyordu öyle öyle doldurdum %10 ardından zar zor düzelttim şuan normal devam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gopluumit
Yani cihazınıza elektrik veriyor fakat anakart üzerine elektrik akımı gitmiyor diyor
Akım çekmesi elektiriği çekmesi değilmi yani şarjı kabul ediyor (şarj oluyor) demek değilmi yanlışım varsa düzeltin hocam. -
Misal cihaz 1.5 luk akım çekmesi gerek ama 0.3 de kalıyor yani cihazda ses yok akım girmiyor. susmuş anakart -
quote:
Misal cihaz 1.5 luk akım çekmesi gerek ama 0.3 de kalıyor yani cihazda ses yok akım girmiyor. susmuş anakart
e tabii o kadar az akım zaten giderken kayboluyor
ya soket bozuk ya da anakart gitmiş -
Aynen öyle umarım sadece soketle kurtarırlar -
quote:
Aynen öyle umarım sadece soketle kurtarırlar
İnşallah
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- suudi arabistan teknoloji mağazaları
- a21s hard reset
- ihaleden tr güvenilir mi
- samsung tuşlu telefon ses açma
- samsung galaxy folder 2 türkiye
- samsung galaxy s serisi
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- exynos 1480
- samsung s24 plus özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X