Şimdi Ara

S3 e gelen jelly bean de sorun var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar öncelikle. Benim telefonuma jelly bean güncellemesi geldi fakat daha stabil değil hep touchwiz hatası veriyor.
    Örneğin, ana ekrandaki fazla sayfaları silemiyorum silmeye kalktığım anda kilitlenip touchwiz hatası veriyor.
    buna ek olarak angry birds oyunlarında(space ve starwars) pause a veya geri tuşuna bastığım zaman oyunlar kilitleniyor ve oyundan atıyor. Oyunda sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü jelly bean den önce angry birds space vardı ozaman sorunsuz çalışıyordu fakat güncellemeden sonra o da takılır oldu.

Bunu düzeltmenin veya ice cream sandwiche dönmenin bir yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to_se -- 10 Aralık 2012; 18:14:31 >

• Oyunlarda bahsettigin problemler angry birds'in sorumlari jelly bean'nin degil. Bendede oluyor baskalarindada...
    Touchwiz hatasi aliyorsanda telefonuna wipe at muhtemelen duzelir duzelmezsede odin ile kurulum gerceklestir sorun ortadan kalkicaktir. Turkiye ingiltere yunanistan'a jelly beanleri tektek kullandim bahsettigin hic bir skntiyi yasamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wipe atmayla odin tam olarak ne oluyor :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: to_se

Wipe atmayla odin tam olarak ne oluyor :))

Wipe telefon kapalıyken ses arttırma + menü + açma tusuna beraber bastığında açılan menüden gerçekleştirdiğin birşey telefona tam format atmaya yarıyor. Netten ayrıntılı bilgi bulabilirsin.
    Odin'de samsung telefonlara indirdiğin yazılım dosyalarını yükleyeme yarayan bi program aynı şekilde onunda anlatımlarının olduğu konular mevcut
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.