Şimdi Ara

S3 Firmware Değiştirme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S3 alalı 2 hafta oldu. Telefonumda 4.1.2 Jelly Bean I9300XXEMA2 I9300XXELLA İran (THR) sürümü yüklü. Ben bu sürümü Türkiye (TUR) ile değiştirmek istiyorum.

Telefonumda orjinal IMEI var. Kiese bağladığımda kies telefonu görüyor.

Bir kaç tane sorum var.

Türkiye sürümünü yükledikten sonra Kies telefonu mu görür mü ? Ota ile güncellemeleri alabilir miyim ?
    Telefonumda çekmeme gibi problemler olur mu ? veya daha iyi çeker mi ?
    Telefonun download sayacı artar mı ?
    Türkiye sürümünde klavye sorunu var mı ? Böyle bişeyler okudum.
    Kiesle mi odinle mi yüklemem daha iyi olur ? Neden ?
    Mayıs - Haziran gibi 4.2.2 Jelly Bean çıkacak die söyleniyor. Bekleyip 4.2.2 sürümünü mü kurayım ?
    Odinle yüklerken PIT dosyası adı geçiyor. PIT dosyası nedir ?

Şimdiden teşekkür ederim. Telefonlardan anlarım ama androidde yeniyim. Acemi androidci arkadaşınıza yardımlarınızı bekliyorum :)

• Odin ile yukleyin
    çekmeme sorunu diye bişey duymadım
    odin daha iyi olur
    guncellemeleri alabilirsiniz(ki zaten odini bi ker kullanıp daha kies kullanan görmedim polonyaya 4.2.2 çıktığı an onu indirip odin ile kurarsınız :D )
    aralarında fark yoktur
    stock (orjinal) rom yüklerken download sayaci hiç bi şekilde artmaz
    Odin ile stock rom kurmayi internette araştırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi What a Goal -- 10 Mayıs 2013; 18:25:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-) Türkiye romunun farkı yok değiştirmenize bence gerek yok, değiştirecekseniz İngiltere (BTU) romu ile değiştirin, güncellemeleri daha çabuk alırsınız. İran ve Türkiye'ye güncelleme çok geç geliyor.

2-) Farklı ülke romuna geçtikten sonra Kies'in telefonu görmesi için telefonun CSC Kodunun da o ülkeye göre değiştirilmesi ve wipe (sıfırlama) işlemlerinin yapılması gerekir.

3-) Şebeke problemi olmaz, değiştirilen romun stabilitesine göre şebeke gücünde olumlu ya da olumsuz farklar görülebilir.

4-)Resmi rom kurulduğu sürece sayaç artmaz

5-)Son çıkan Türkiye romunda klavye sorunu yaşamadım ben

6-) İkisi de aynı kapıya çıkar, Odin ile yüklemeye alıştıktan sonra Kies daha zor geliyor.

7-) Yeni romu bekleyip beklememek size kalmış.

8-) S3'de resmi romlar genellikle tek dosyalı ve pit dosyası içermiyor, pit dosyasıyla hiç karşılamadım, ne olduğunu da bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 10 Mayıs 2013; 18:26:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.