Şimdi Ara

S3 mini Aldım Alalı Okula Geç Kalıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7,5 yıl Nokia 7610 kullandım. İlk telefonumdu. 1 ay önce Samsung Galaxy S3 mini aldım ama aldım alalı alarm sesi beni uyandırmıyor. Teknik destekle internet bağlantısı yapıp konuyu açtım telefon böyle uyanamıyorsanız yapıcak birşey yok dedi. Alternatif zil sesleri indirebileceğim bir site var mı dedim yok dedi.

Bana şarkı koymamı tavsiye etti ama şarkı insanı uyutur uyunan insanı uyandırmaz ki. Nokia 7610'un alarm sesini yada beni uyandırabilecek zil seslerini nereden bulabilirim. Bir de mesaj bildirim sesi seçenekleri çok kısıtlı. Başkasına mesaj geldiğinde hep bana geldi sanıyorum. Mesaj bildirim sesi melodisi de indirmem gerekiyor.

Bir de bu saat uygulamasından girilen zamanlayıcıda geri sayım kurduğumda zamanın dolduğunu belirten alarm kapatmadıkça hiç susmuyor saat alarmı gibi değil :S

• bu şarkıda da uyanamazsan yuh derim
  • rammestein feuer frei yükle sorunun çözülecek
  • Telefon açıkken kurulu oluyor saat, değil mi?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kingovski_

7,5 yıl Nokia 7610 kullandım. İlk telefonumdu. 1 ay önce Samsung Galaxy S3 mini aldım ama aldım alalı alarm sesi beni uyandırmıyor. Teknik destekle internet bağlantısı yapıp konuyu açtım telefon böyle uyanamıyorsanız yapıcak birşey yok dedi. Alternatif zil sesleri indirebileceğim bir site var mı dedim yok dedi.

Bana şarkı koymamı tavsiye etti ama şarkı insanı uyutur uyunan insanı uyandırmaz ki. Nokia 7610'un alarm sesini yada beni uyandırabilecek zil seslerini nereden bulabilirim. Bir de mesaj bildirim sesi seçenekleri çok kısıtlı. Başkasına mesaj geldiğinde hep bana geldi sanıyorum. Mesaj bildirim sesi melodisi de indirmem gerekiyor.

Bir de bu saat uygulamasından girilen zamanlayıcıda geri sayım kurduğumda zamanın dolduğunu belirten alarm kapatmadıkça hiç susmuyor saat alarmı gibi değil :S

D.İ.H.O.

• Kardeşim memnunmusun telefondan oyun falan yükledinmi, donanımı nasıl almayı düşünüyorumda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende aldım da alarmını hiç denemedim.
  • hocam şu mekanik çalar saatler varya, hani üstünde iki tane çan var ve o çanlara vuruyo, deli gibi ses çıkarıyo. bizim bi arkadaş vardı, o eşşek gibi ses çıkaran saatle bile uyanamıyodu, uyanamadığı için saati başına daha da yaklaştırabilmek için saati ipe bağlayıp tam kafasının üzerinden tavana asıp başının hizasına kadar sarkıttı.

başının hemen üzerinde o saat çalıyo zangır zangır ama eleman gene uyanmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 31 Ekim 2013; 10:44:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

hocam şu mekanik çalar saatler varya, hani üstünde iki tane çan var ve o çanlara vuruyo, deli gibi ses çıkarıyo. bizim bi arkadaş vardı, o eşşek gibi ses çıkaran saatle bile uyanamıyodu, uyanamadığı için saati başına daha da yaklaştırabilmek için saati ipe bağlayıp tam kafasının üzerinden tavana sıp başının hizasına kadar sarkıttı.

başının hemen üzerinde o saat çalıyo zangır zangır ama eleman gene uyanmıyo

Arkadaşın ölmüş olabilir, kontrol ettiniz mi?

Şaka bir yana eski tip tuşlu telefonlardaki alarm performansı hiç birinde yok sanırım.
  • istediğin yerden mesaj sesi, istediğin yerdende şarkı indir niye soruyosun ki..He eğer netten o nokıadaki şarkının mp3'nü biliyosan indir..
  • dj army deli et beni indir
  • bu seni kademeli uyandırır

http://www.youtube.com/watch?v=37YYOr4EBKA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.