Şimdi Ara

S3 Mini Hala Alınrmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda bu konu ile ilgili pek çok konu var fakat tam olarak kafamdaki soruların cevabını alamadım.
    Android bir teledon almak istiyorum bütçem ortalama 700-900 arası s3 minide karar kıldım ancak şimdi alırsam s4 çıktığı için eskir mi diye bide fiyatı düşer mi korkuyorum.
    (eğer bir teledon alırsam en az 2-3 yıl kullanırım )
    Açıkçası çok acelemde yok yaz başına kadar bekleyebilirim eğer beklersem bütçem 1100 civarına kadar da çıkabilir sizce ne yapmalıyım.

Bana uygun başka teledonlarda önereblirsiniz :D

Not: bu arada gitti-gidiyor dan günün fırsatından teledon alsam başıma sorun açarmı ?

Şimdiden Teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazylaz61 -- 23 Mart 2013; 15:49:11 >

• Yokmu Yardım Edecek

up
    up
    up
  • alma
  • Yazımı Bekliyim Yani
  • Samsung kısa bir süre sonra S3 Mini'den desteğini kesecek ( 5.0 sürümüne gelmeyecek.)
  • s3 mini o fiyatı kah etmiyor asla.Sırf adı S3 mini olduğu için o fiyata satılıyor.Bence yaza kadar bekleyip 1100 liraya S3 veya Nexus4 alabilirsin.
  • Teşekkür Ederim Yani S3 Çok Fazla Değer Kaybetmez Peki Gitti-gidiyordan telefon almak güvenlimi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    S3 Mini hala kullanılır mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazylaz61

Teşekkür Ederim Yani S3 Çok Fazla Değer Kaybetmez Peki Gitti-gidiyordan telefon almak güvenlimi ?

Faturali telefonsa guvenilirdir
    Faturasız yurtdışı kaçak telefonlar alınmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında sana kalmış bir durum,uzun zaman telefon almak için araştırma yaptım,iphone 5 nexus falan sonra hangi özelliklerini kullanıcağımı düşündüm. arabulvar sitesinden paralel ithalat yaklaşık verilen bonusları düşünce 690Tl ye geldi,faturasıyla falan gayet de sorunsuz son güncellemeyle pil sorunum da ortadan kalktı 2,5 katına(gün) çıktı kullanım süresi,özetlersem kendi kullanımına göre elektronik marketlerde incele ben çok beğenerek kullanıyorum. İnternetten alışveriş yaparken daha önce alışveriş yapmış kullanıcı yorumlarına ve mutlaka faturalı olmasına dikkat etmelisin.
  • @Agmahan Görüşün İçin Saol

@Ebu Computer
    Sanki Bana Gitti-gidiyor Daha Güvenli Geldi

Arkadaşlar Daha Karar Vermedim Başka Teledon Ya da Başka Site Önerebilirsiniz

uo
    up
    up
  • Wwe.telefoncu.com burasi bildigim kadari ile guvenilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz basına kadar bekle s3 1200 olur
  • Alınır tabii ki, kullanmayan için söylemesi kolay. Ben bir hafta önce aldım normal s3ten çok çok az farkı var. S2'den iyi hatta internet karşılaştırmalarında iphone 4'ten bile iyi.
  • http://telefoncu.com/catalog/samsung-galaxy-s3-mini-i8190/

Fiyat uygun, siteden de epey alış veriş yapan oldu sorun yaşayan görmedim.
  • Alınmaz diye bir şey yok. Daha dün kardeşime aldık. Telefon gayet yeterli. Memnunuz şu an

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal bir kullanici icin fazlasi ile yeterli.

Vga islemcisi mali 400 a9 cift cekirdek islemci
    5mp kamera ve 720p video kamera kaydi.
    Ama ben olsam 1000 liraya S2 alirdim.
    Biraz once arkadasim s3 mini aldi.KENYA ya bile 4.1.2 cikti Tr ye cikmadi.
    Ayni durum s2 de de var.

Hepsiburada.com 1000 tl ye satiyor aradaki ekran buyuklugu kamera farkina deger.
    S4 mini cikacagini dusunursek s3 mini almak mantikli degil.
    Ha 700 lira ben nakit param var alayim bitireyim telefon isini dersen s3 mini al Ha taksit isine gireceksen s2al hatta s3 al hatta bekle s4 ve s4 mini al:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 24 Mart 2013; 20:47:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben atrix ve s3mini arasında kaldım ama atrix aldım.s3 mini kullanan arkadaşım var memnun değil.çogu yeni oyun kasıyor.ben atrixde bir çok yeni oyun denedim kasmayı geçtim donma olmadı
  • Hepinize Teşekkür Ederim
    Hocam Taksit İşine Girmem
    S4 Çıktı S2 Seneye Unutulur Gibi Geliyo

Şu Anda Galaxy 551 Var Küçük Uygulamaları Açıyo Ama Yetmiyo
    Galiba Yaza Kadar İdare Edip S3 Alıcağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.