Bildirim
s3 mini suya düştü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim arkadasdada buna benzer bir sey olmustu sorun bataryadan dolayi cikmisti . garantisi varsa servise gonderin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti kabul edermi ki
benzer bır sorun benımde basıma gelmıstı dustan cıktıntan sonra kurulanmadan hemen telefonu kulagıma koyup konusmustum hoparlor kısmından su gırmıstı ama fazla hasar olusmamıstı sarj yerıyle mıkrofon bozulmustu bende aynen senın gıbı pırıncte beklettım ertesı gun telefoncuya gıttım olayı anlattım ama pırıncın bır fayda etmıyecegını soyledıler cıhaza su teması oldugu gıbı elektırıgı kesıp en yakın telefoncuya gotur bız onların ıcını acıp kımyasalla temızlıyoruz oksıtlenme yapmıyor dedıler keske bı telefoncuya acmadan goturseydın su teması sonrası telefon kurusa dahı tekrar elektrık verılmemesı gerekıyormus dedıgım gıbı temızledıkten sonra kullanılması gerekıyormus bence bı telefoncuya fln gıt hocam sen hangı parcalara su ısledı bılemıyoruz bazı entegreler var telefonların ıcınde onlar korumalı mesela belkı su gırmemıstır oralara bı tus degısımıyle halledılır belkıde -
Bi telefoncuya gostermek gerek :D
oksitlenme yapabnilir bi telefoncuya götür . -
haklısın bencede öyle olmuş olabilir -
Ertesi gün açman saçma olmuş. 1 hafta bekletseydin. -
Ilk defa basima geldi
keşke bi kaç gün bekletseydiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X