Şimdi Ara

s3 mini yazılım sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2. el bir s3 mini aldım.
    biraz kurcalıyayım dedim root rom falan bir iki bir şey okudum hadi deniyelim bakalım dedim başıma iş aldım yardımcı olabilir misiniz?
    orjinal 4.1.1. sürümüne root yaptım. yapabildim mi bilmiyorum. ''SuperSU'' isimli bir şey yükledi tamam heralde dedim.
    sonra odin indirin diyordu indirdim.
    S3 Mini için CM11.0 Yeni sürüm 20140212 diye bir sürüm indirdim.
    home+ses kıs+power tuşlarıyla install menüyü de açtım tamam. Odin ile sorunsuz yükledi buraya kadar herşey tamam.
    sorun şu hafıza kartından da kurmam gerekiyor recovery menüden anladığım kadarı ile bu sürümü.yada birşeyler eksik orası kesin.
    Home+ses aç+ power ile recovery menüye girmiyor telefon öyle mal gibi açılıyor.(ki bunada şükretmem lazımmış)

ben bu işi beceremedim bari şunun orjinalini yükliyeyim dedim.
    4.1.2 tr sürüm indirdim. recovery menüye giremediğim için indirip yüklediğim sürümü de silemedim(silmek lazımmış sanırım)
    install menüden odinle yükledim sorun vermedi. root dedikleri şu ''SuperSU'' bu sefer yüklemedim.
    telefon bu sefer samsung yazısında kalıp durmadan kendini yeniden başlatıyor.
    Bu arada indirdiğim CM11.0 sürümde google play falan yoktu.

telefon açılmayınca S3 Mini için CM11.0 Yeni sürüm 20140212 tekrar install menüden kurdum bu sefer cyanogenmod yazısı eşliğinde telefon açıldı.
    "arkadaş ne cyanogenmod muş"

eminim bu sorunu yaşayanlar vardır şu acemiye bir yol gösterin bir anlatın lütfen.
    şaka maka baya strese soktu bu durum beni , kendime de bir güzel kızdım ne atlarsın arkadaş bilmediğin şeye . iş aldık başımıza .

orda recovery mode a gir diyordu onu yapamadım telefon girmiyor ondan mı oldu onuda bilmiyorum .
    recovery mode olmayanlar için s3 miniye uygun cwm falan indirdim aynı şekil kurmaya falan çalıştım yüklüyorda nereye gidiyor anlamadım.

yardımcı olabilirseniz sevinirim.

hepinize şimdiden teşekkürler cevap bekliyorum cidden ya.

konu açmak istemedim s3 mini clup e yazdım fakat belki görülemeyebilir diye düşündüm , kusura bakmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.