Şimdi Ara

S3 MP4 FORMATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    s3 de cektığım videoyu pcye atıyorum mp4 formatında atıyor zaten.
    izlemek için pcde gom playerdan çalıştırdığımda ağırlaşıyor takılıyor sesler birbirine giriyor..
    nedeni nedir arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım..
    teşekkürler..

• Kullanmış olduğunuz bilgisayarın gücü nedir bilmiyorum ama ; büyük ihtimal bilgisayarın 1080p görüntü desteğinin olmamasından kaynaklı bir durum bu...

Size tavsiyem eğer evinizde hd tv var ise bir adet samsung all Share Cast dongle almanız ; böylece telefondan çekmiş olduğunuz videoları kablosuz olarak televizyona aktarıp rahatça seyredebilirsiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.TOGAN -- 17 Ekim 2013; 18:32:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler ilginize
    fakat şunu teset ettım usb bellege atıp başka bir dizüstüne attıgımda da aynı sorunla karşılaştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roksiy

teşekkürler ilginize
    fakat şunu teset ettım usb bellege atıp başka bir dizüstüne attıgımda da aynı sorunla karşılaştım.

bilgisayarınızın donanımı yeterli değil. attığınız diğer bilgisayarda ise yeterli özellikler var. hd video için en önemli bileşen gözlemime göre işlemci. sizinki yetmiyor demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

quote:

teşekkürler ilginize

bilgisayarınızın donanımı yeterli değil. attığınız diğer bilgisayarda ise yeterli özellikler var. hd video için en önemli bileşen gözlemime göre işlemci. sizinki yetmiyor demek ki.

Adam öteki bilgisayarda da aynı sorunu yaşadım diyor, dikkatli okuyun.
    Gom player yerine mp classic kullanın codec paketi falan kurun, codeclerle ilgili sıkıntı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: EKE58

quote:

quote:

teşekkürler ilginize

Gom player yerine mp classic kullanın codec paketi falan kurun, codeclerle ilgili sıkıntı olabilir.

Codec ile alakası yok arkadaşım, 1/5 senedir kullanıyorum s3 u ; pc de denemediğim codec Programı kalmadı. Burda önemli olan makinenin donanım gücü eğer cihazda 1080p oynatacak güç yoksa istediğiniz kadar Player yada codec kurun genede Problem yasarsiniz.
    Arkadaşın denediği diğer pc de büyük ihtimal donanım olarak 1080p desteklemiyordur bu arada ; o yüzden gene verimli bir şekilde seyredememistir denediği diğer cihazda da.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.TOGAN -- 19 Ekim 2013; 13:25:08 >

• portios
    sendemı aynı problemı yaşadın yoksa..
    ayrıca dediğinde olabılır 1080 p oynatacak guc olmayabılır pcde.
    belkide codeclerden olabılır şu andan gom playerın sayfasındayım ordan yorumlara bakıyorum codec ınıdırp deneyeceği,m birde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EKE58

quote:

quote:

teşekkürler ilginize

olabilir, ancak hd videolarda sorun çıkması genel olarak donanım yetersizliğiyle alakalı. yok, elindeki bilgisayarın özellikleri iyi sayılabilecek seviyedeyse o zaman başka sorunlara bakılabilir. zamanında amd sempron ile her ne codec veya oynatıcı denersem deneyeyim hiçbir şekilde hd videoları açamıyordum. mov, mp4, mkv ne olursa olsun.

• quote:

portios
    sendemı aynı problemı yaşadın yoksa..
    ayrıca dediğinde olabılır 1080 p oynatacak guc olmayabılır pcde.
    belkide codeclerden olabılır şu andan gom playerın sayfasındayım ordan yorumlara bakıyorum codec ınıdırp deneyeceği,m birde..

Evet benim problemim de aynı sizinki gibi ; pc ye çekmiş olduğum videoları attıgımda ; hem takıla, takıla ; hemde ses ve görüntü dengesizligi yaşamaktayım. Bu problemi bir adet samsung all Share Cast dongle ürünü alarak hallettim. Bağlıyorum dongle ı televizyona rahat rahat hd tvden seyrediyorum videolarımı...

• Gravaze kullanıcısına yanıt
    ok anladım şimdi bu codeclerle falan alakası yok dıyosun
    teşekkürler ilgine..
  • bu samsung all Share Cast dongle ı almam herşeyi çözecekse alayım o zaman nerden ne kadara aldın peki dostum??
    ayrıca benım tv eskı hd samsunglardan usb bağlantısı yok hdmı kabloylamı bağlantısı nasıl olacak peki..
    teşekkürler..
  • Sempron'un 1080p videoyu oynatamaması değil de bunun için çabalamak garip olmuş.Sempron 140 vardı bende de bilirim.

• quote:

bu samsung all Share Cast dongle ı almam herşeyi çözecekse alayım o zaman nerden ne kadara aldın peki dostum??
    ayrıca benım tv eskı hd samsunglardan usb bağlantısı yok hdmı kabloylamı bağlantısı nasıl olacak peki..
    teşekkürler..

Dostum dongle ürünü hd kablo ile çalışmakta, dongle ı televizyona bağlıyorsun ; s3 ile dongle arasında kablosuz bağlantıyı kuruyorsun ; koltuğuna yaslanıp rahatça videolarını seyrediyorsun. Dongle ürününü samsung magazalarinda yada internet üzerinden bulabilirsin. Benim sana tavsiyem güvenilir bir yerden alman cihazın fiyatı 150-200 arasında değişim göstermekte, 4 ay önce hepsiburada.com dan kampanyalı olarak 165 tl ye almıştım ; belki şimdi dahada ucuzlamistir bir araştırmak lazım...

Not: dongle ürünü ile gelen hd kablo pek iyi değil, Size tavsiyem extra altın uçlu bir HD kablo almanız böylece goruntulerinizi televizyona daha rahat aktarabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.TOGAN -- 19 Ekim 2013; 14:28:40 >

• eyv portios sagol dostum..
  • quote:

eyv portios sagol dostum..

Rica ederim dostum ;)

• bişey geldi aklıma peki bu yenı samsung akıllı tvlerde otomatik içinde yokmu bu Dongle ürünü ??
    eski samsung tv oldugu için mi bu urunu almamız gerek acaba??
  • ayrıca düşün s3 şarj yerının girişini çıkışıda tvnın hdmı yına gircek bence o da iş görür gibime geliyo ..
    öylede izlenir gibi çünkü kablolu olmuş olcak.
    s3 içerigini tvden dediğim yöntemle görebilirsin sankı.
    yanı kısaca s3 ü tvden görebileceksin.

sadece bir teori..
  • quote:

ayrıca düşün s3 şarj yerının girişini çıkışıda tvnın hdmı yına gircek bence o da iş görür gibime geliyo ..
    öylede izlenir gibi çünkü kablolu olmuş olcak.
    s3 içerigini tvden dediğim yöntemle görebilirsin sankı.
    yanı kısaca s3 ü tvden görebileceksin.

sadece bir teori..

samsung smart tv'lerde video ve fotoğraf aktarmak zaten çok basit. bende yok ama eşte dostta bolca var samsung smart tv fotoğraflara falan bakacak olursak tv'den bakıyoruz hemencecik. çok basit bir yöntemle tv'den izlemek zaten mümkün. paylaşım seçeneği yerinde beliren ikona basınca hemen tv'den gösterime geçiyor. ayrıca 3-5 dolara alacağınız mhl kablo ile de hdmi bağlantısı yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.