evet beyler s3 kullanıyorum 2ay etti şimdi genel olarak böyle bi problemim var telefonun şarjı yeşil yanar yanmaz (batarya dolu %100) şarjı çekince batarya direk %95 %96 %97 %98 gibi bi değere geliyor ve bi saat içinde %90-%88 gibi bi değere geliyor ama genel olarak bataryadan memnunum hele %5 ten sonrası yokmu %1 e kadar olan kısımda :)
quote:Orijinalden alıntı: murat2101 evet beyler s3 kullanıyorum 2ay etti şimdi genel olarak böyle bi problemim var telefonun şarjı yeşil yanar yanmaz (batarya dolu %100) şarjı çekince batarya direk %95 %96 %97 %98 gibi bi değere geliyor ve bi saat içinde %90-%88 gibi bi değere geliyor ama genel olarak bataryadan memnunum hele %5 ten sonrası yokmu %1 e kadar olan kısımda :) Yeşil yandıktan sonra bir süre daha bekleyin. Eski batarya verilerini sıfırlar boylece. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
garantiye gönder ya da telefoncuya götür sorun olabilir telefonda bşde başka batarya tak telefon sorun hala devam ediyorsa telefoncuya götür
quote:Orijinalden alıntı: 1myst Bi saat içinde telefonu kullanıyorsun da mı düşüyor %90'a? Pili %10'un altına düşürmemeye çalış ömrünü kısaltırsın. hayır hiç kullanmadan geliyor %90 a elimden geldiğince %15 in altına düşürmemeye çalışıyorum önerin için teşekkürler.
quote:Orijinalden alıntı: furkantasdemir quote:Orijinalden alıntı: murat2101 evet beyler s3 kullanıyorum 2ay etti şimdi genel olarak böyle bi problemim var telefonun şarjı yeşil yanar yanmaz (batarya dolu %100) şarjı çekince batarya direk %95 %96 %97 %98 gibi bi değere geliyor ve bi saat içinde %90-%88 gibi bi değere geliyor ama genel olarak bataryadan memnunum hele %5 ten sonrası yokmu %1 e kadar olan kısımda :) Yeşil yandıktan sonra bir süre daha bekleyin. Eski batarya verilerini sıfırlar boylece. dediğiniz gibi yaptım yine aynı :)
Hocam bataryanın kalibrasyonu bozuk.Kalibre etmeniz gerekiyor.Forumda konusu varsa bi aratın yoksa google dan s3 batarya kalibrasyonu diye bi aratın.