Bildirim
S4 mini güncelleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Dostum bu telefona güncelleme felan GELMEZ! Aynı sorunu bende yaşıyorum. Samsung Türkiye Galaxy Note 3'e verdiği önemin 10'da 1'ini bu telefona vermiyor. Dünya'nın dört bir yanında bu telefona 4.3 güncellemesi gelirken Samsung Türkiye tabir-i caizse sessiz kalmayı tercih ediyor. Gerçi aynı güncelleme ülkemize gelse emin olun ilk indirenler resmen denek olacak. Yine telefonu çökenler, kasanlar olacak. Bence güncelleme verilse de hemen indirmeyin. Mini modellerinin ne yazık ki en azından ülkemizde önemsendiğini düşünmüyorum. Kim nederse desin. -
Aslında s3 mini daha fazla s3 e göre Türkiye de.. saçmalık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon Alacaksan Normallerini Alacaksın Minilere Para Verilmez. Compact'da Dahil. -
quote:
Orijinalden alıntı: kaan262626
Telefon Alacaksan Normallerini Alacaksın Minilere Para Verilmez. Compact'da Dahil.
Compact , Z1'in kopyası zaten, boyu küçük ve çözünürlüğü 720P tek farkı ;)
S3 ile S3 Mini arasında ki gibi 2 kat performans farkı yok ;) -
Büyük ekran sevmeyenler için tavsiye edilebilir ayrıca bütçesi çok olmayanlar içinde tavsiye edilebilir ama parası olupta s3 mini s4 mini alanlar hata yapar küçük ekran ama daha iyi olmasını istiyorsa ıphone yönelseler daha iyi bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: kaan262626
Büyük ekran sevmeyenler için tavsiye edilebilir ayrıca bütçesi çok olmayanlar içinde tavsiye edilebilir ama parası olupta s3 mini s4 mini alanlar hata yapar küçük ekran ama daha iyi olmasını istiyorsa ıphone yönelseler daha iyi bence.
iphone kadar sacma ve igrenc bi telefon gormedim adam akıllı bi muzik bile dinlenmiyor hee atılıyor telefona muzik te 2 saatte anca.. cozunurluk ve kasma bakımından süper bi telefon da 3.5 inc ekran nedir -
Katılıyorum. Bende I Phone'u Sevmem. -
Dün 4.2.2 düzeltme güncellemesi geldi, Türkiye'de.Ayrıca dünyanın dört bir yanında 4.3 güncellemesi almış falan değil.Sadece kanada'da 3 operatöre özel 4.3 aldı.Tüm dünya 4.2.2 kullanıyor şu an.Bir diğer konu Note 3'ün yarı fiyatına bu telefon onunla kıyaslanması saçma olmuş.
Bu telefon 4.3 almadan direkt 4.4'e güncellenecek büyük ihtimal ve o da yazdan önce olmaz.
Özet olarak 4.2.2 düzeltme güncellemesini yükleyin keyfinize bakın.Bu arada güncelleme sadece kies üzerinden yüklenebiliyor şu an...
quote:
Orijinalden alıntı: THEATRE35
Dün 4.2.2 düzeltme güncellemesi geldi, Türkiye'de.Ayrıca dünyanın dört bir yanında 4.3 güncellemesi almış falan değil.Sadece kanada'da 3 operatöre özel 4.3 aldı.Tüm dünya 4.2.2 kullanıyor şu an.Bir diğer konu Note 3'ün yarı fiyatına bu telefon onunla kıyaslanması saçma olmuş.
Bu telefon 4.3 almadan direkt 4.4'e güncellenecek büyük ihtimal ve o da yazdan önce olmaz.
Özet olarak 4.2.2 düzeltme güncellemesini yükleyin keyfinize bakın.Bu arada güncelleme sadece kies üzerinden yüklenebiliyor şu an...
kardesim 4.2.2 geleli aylar oldu benım telefon zaten 4.2.2 -
quote:
Orijinalden alıntı: nakruf21
quote:
Orijinalden alıntı: THEATRE35
kardesim 4.2.2 geleli aylar oldu benım telefon zaten 4.2.2
Dostum bu telefon zaten fabrikadan 4.2.2 ile çıktı :)
Güncelleme sadece sürüm yükselmesi demek değildir, bazen mevcut sürümün hatalarını gidermek, performansını arttırmak, daha kararlı ve stabil bir hale getirmek için de güncelleme yapılır...
Mesela bu telefon subway surfers gibi yüksek çözünürlükteki 2 boyutlu oyunlarda kasıyordu ama artık bu hata düzeltilmiş.
Bilmem anlatabildim mi :)
Sen kies'e bağla telefonu ve güncelle gerisini karıştırma :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaslar bugun 200mb lik bi guncelleme geldi indirdim OSS yukseltme gibi bisi yazdi drtayli incelemeden guncellemeyi kurdum zamanim yoktu format atinca guncelleme silinirmi her formatta tekrarmi guncelleme gerekir .ayrica wifi siz indirdim
quote:
Orijinalden alıntı: jaws01
Arkadaslar bugun 200mb lik bi guncelleme geldi indirdim OSS yukseltme gibi bisi yazdi drtayli incelemeden guncellemeyi kurdum zamanim yoktu format atinca guncelleme silinirmi her formatta tekrarmi guncelleme gerekir .ayrica wifi siz indirdim
Aynen kardesim banada geldi ama neler geldi ne oldu anlamadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ekran yansıtma donma sorunu çözümü
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- telefon ses ayarları sıfırlama
- suudi arabistan teknoloji mağazaları
- gelen aramalarda hoparlör otomatik açılıyor
- s22 ne zaman çıktı
- note 20 ultra ne zaman çıktı
- exynos 1480
- en iyi fotoğraf çeken telefon
- samsung galaxy s serisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X