Şimdi Ara

s4 oyun yükleme hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biri bana Allah rızası için yardım edebilirmi lütfen şimdi herkez cd kard android abb içine atın falan deniyorda ben bilgisayara s4 baglıyorum hafıza kartına giriyorumda burada android diye bi klasör yok o dedikleriniz benim telin hafızasında nasıl olacak bu iş pm atın veya buradan yazın lütfen öyle bi klasör kendim yapsam bile olmuyor anlamadım ben bu işi

• Hocam apk yi indirin atın dowlandda vardı indirdim kurdum galaxy 10.01 vardı androidden anlamam iphonecuyum ben , ama apkyi kurabildim siz hayli hayli kurarsınız azıcık sakinken deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cutek

Hocam apk yi indirin atın dowlandda vardı indirdim kurdum galaxy 10.01 vardı androidden anlamam iphonecuyum ben , ama apkyi kurabildim siz hayli hayli kurarsınız azıcık sakinken deneyin

işte hepsinde o dedigin olmuyo mesele ashalp7 nin apk yi kurdum ama vifi dowloand yapmıyo atıyo oyundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyas2107

quote:

Hocam apk yi indirin atın dowlandda vardı indirdim kurdum galaxy 10.01 vardı androidden anlamam iphonecuyum ben , ama apkyi kurabildim siz hayli hayli kurarsınız azıcık sakinken deneyin

işte hepsinde o dedigin olmuyo mesele ashalp7 nin apk yi kurdum ama vifi dowloand yapmıyo atıyo oyundan

Hocam ben yardımcı olamayacağım dediğim gibi bilgim sizden daha az hatta yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilyas2107

quote:

Hocam ben yardımcı olamayacağım dediğim gibi bilgim sizden daha az hatta yok

anladım kardeşim sagol yinede
  • [simage]
     s4 oyun yükleme hakkında
    [/simage]
  • normal kablodan atmayı dendeinmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exests

normal kablodan atmayı dendeinmi?

kardeşim zaten sıkıntı kabloyla atmak falan degil zaten teli bilgisayara usb kablosuyla baglıyorum sıkıntı cd kard dedikleri hafıza kartına girdigimde böyle android diye bi klasörün olmaması
  • Hort olacak ama oyunlari tel hafizasindaki android obb icine at sonra apk yi kur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.