Şimdi Ara

s4 padfone 2 takasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir teklif geldi bana kafa kafaya padfone veriyorlar s4 cihazima. cihazim garantili kutulu onun iste full kutu pasaport kayitli mantiklimi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haber-ul.donanım H kullanıcısına yanıt
    Padfone 2 ve tabletini birlikte veriyorlarsa takas edebilirsin. Padfone 1 ya da sadece Padfone 2 telefonunu veriyorlarsa takas etme.

Tabi Padfonun garantisi yok, bunu da dikkate al, bozulursa paran yanar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 23 Eylül 2013; 10:38:08 >
  • padfone 2 nin hem telini hemde padini veriyorlar faturasi var birdaki asus servislerinde garantisi varmi aradim ogrendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haber-ul.donanım -- 23 Eylül 2013; 10:40:28 >
    1 yıl uluslararası garantiyse bir işe yaramaz. Birebir değişim ve anakart arızalarını kapsamıyor o garanti.
  • tavsiyeniz ne olurdu

Dediğim gibi tablet ihtiyacın varsa takas et. Ama arıza durumunda birebir değişim ya da anakart değişimi yapmayacaklarını da unutma. Tablet ihtiyacın yoksa takas etme, S4 çok daha iyi bir telefon, üstelik Türkiye garantili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 23 Eylül 2013; 10:54:41 >
  • vazgectim zaten garanti olayi daha onemli benim icin
    tesekkur ederim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6S ile takaslım huawei
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.