s.a arkadaşlar 19.01.2014 de vatandan s4 beyaz modelini aldım. Şuan home tuşuna basınca sanki heran kırılıp çıkacak hissi veriyor. Yumuşadı ayriyeten tıklayınca gıcırtılar geliyor sizce garantiye yollamalımıyım ?
gıcırtı geliyorsa gönder ama dandiklik ve her an çıkıp gelecekmiş hissi bende de var onu sıkıntı yapma her sIV te var maalesef :)
hocam bendede aynı sorun var ama servise felan ver telefonu bence durduk yerde açtırma ilerde kullanılmayck hale gelirse verirsin garantiye yani en azından ben öyle yapcam
Hocam bende gıcırdama yok ama maalesef home tuşlarında öle bi dandiklik söz konusu. Her basışımda sanki yerinden oynamışta basınca oturuyo hissi veriyo. Galaxy Ace S2 gibi cihazlarıda kullandım onlarda da aynısı vardı
quote:
Orijinalden alıntı: FeuENO
Hocam bende gıcırdama yok ama maalesef home tuşlarında öle bi dandiklik söz konusu. Her basışımda sanki yerinden oynamışta basınca oturuyo hissi veriyo. Galaxy Ace S2 gibi cihazlarıda kullandım onlarda da aynısı vardı
aynen hocam sanki yerinden oynamışta basınca oturuyo hissi veriyor. gıcırtıda var