Bildirim
S40'da yangın söndürme tüpünü nereye monte etmeliyim?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
benimki bagajda trafik setinin içinde duruyor,arka koltugun arkasına yapışık şekilde -
:) Yıllar önce yaptığım bir işlem aklıma geldi.
Yangın tüpünü lacivert parlak bir boya ile boyama işleminden sonra inanınki 2 ay aradığım orjinal nos tüplerinin üzerinde bulunan sticker ı baskı alıp üzerine yapıştıramak...
Nos görüntülü yangın tüpünü heryerde sergilerdim:) Güzel bir gençlik deneyimi idi ama orjinaldende ayrılmazdı.
Unutmadan klozetlerin çelik hortumunuda söndürücü ağzına monte edip :)) diğer ucunu bir yere gizleyerek çok defa gerçek nos diye sergilediğim olmuştur..... -
Sayın ZNTVOLVO,
Sizin eski hatıralarınızı hatırlatmış olmak bana mutluluk verdi.
Ancak bu kadar tecrübenize rağmen bana bir tavsiyede bulunmamışsınız.
1.5 lt lik yangın söndürme tüpüm ve dışında vida takılabilecek iki deliği olan plastik kabım için tavsiyeniz nedir?
Sabitlemeden bagaja koydum ama çok hareket ve ses yapıyor.
Bir yere monte etmek mi yokso şu yapışan cırtlı kumaş mı daha mantıklı?
Bunu nerede yaptırabilirim?
Teşekkürler. -
Tekrar selamlar..
Cırt cırt ile yapştırmayı ben makul görmüyorum uzun soluklu bir işlem olmuyor ne yazıkki.Tabandaki suntelem malzemenin en arka kısmına ince bir vida ile montaj düşünülebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X