Şimdi Ara

S40 t4 mü Passat 1.8T mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Dh ailesi...Forumda yeniyim onceliklere forum adminlerine ve elinden geldigince konulara cevap yazarak sorunlari aydinlatmaya calisan arkadaslara tesekkur ediyorum...
    Iki arac arasinda kaldim.Hem aile araci hemde performansli bi arac dusunuyorum.S40 ve 1.8t arasinda kaldim kullanmis olan veya detayli bilgiye sahip olan arkadaslardan yardim bekliyorum.Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• t4 kullanmadim 1.6 s40 var bende volvo club te duyduklarima gore cok performansli arac t4 ancak dusuk km bulma sikintisi var eger bulursaniz 200 bin alti bakimliysa sanziman sorunu yoksa hic kacirmayin 1.8 t den daha konforlu,atik,performansli,donanimlidir volvoya binenler gercekten artik baska arabaya binemiyor iyi arastirin yinede daha bilgili kisiler detaylari aktarir saygilar.

• 1.8t bira masraf cikarabilir ww masraflii aractir hele eski modelleri
    Volvo bence

• Hele soz konusu guvenlikse volvo derim

• Peki arkadaşlar bildiğiniz üzere s40 t4 tutulmuyor 1.8t ' ye göre, insanlarımızın bakış açısı mıdır yoksa parça fiyatları,teknik servis ağı veya yakıt size hangisi?
  • 1.8 t aracım vardı yıllar önce almıştım 2004 model 2005 de almıştım 2007 BAŞINDA satmıştım araba o döneme göre performans olarak çok iyi ama Yakıt tüketimi cep yakar Mersin'den Marmaris'e 3 depoya gitmiştim 4. Deponun da çeyreği bitmişti

• Yakıt konusunu düşünmüyorum.Sonuçta ikiside güçlü ve performanslı araba Koç besliyorsan yemini vereceksin. Araç güven versin performans versin yeri geldiğinde turbo sesini duyayım ee bunları isterken yakıttan da kaçmak olmaz.

İkiside konforlu ikiside kaliteli araç tek merak ettiğim parasını tam anlamıyla hangisi hak ediyor.
  • Volvo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth_cft

Peki arkadaşlar bildiğiniz üzere s40 t4 tutulmuyor 1.8t ' ye göre, insanlarımızın bakış açısı mıdır yoksa parça fiyatları,teknik servis ağı veya yakıt size hangisi?

Servis ağı olarak ww bir tık önde diyebiliriz..yedek parça fiyatları ikisinde de pahalıdır..s40 daha az tutulduğu için daha uygun fiyata bulabilirsin..motor güç v.s s40 daha iyidir..iki araçta da şehir içi 10 ltden aşağı zor yakar..

• Kuzenimde vardı t4 bi kaç kez kullandım hırıltısına tork'una hasta olmustum galiba s40 alacağım.Kıymetli yorumlarınız için tesekkur ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.