Şimdi Ara

s40'ta amerikan parkların ampül değişmi nasıl ve nerden oluyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2000 S40 t4 araç aldım aracın acemisiyim, bu akşam gelirken tamponların üzerindeki sol arka amerikan parkın yanmadığını fark ettim. ampülünü nasıl değiştirebilirim. tamponun içerisinde bir yer mi var yoksa sarı plastik dışarıdan çıkarılabilir mi? akşam olduğu için çok detaylı bakamadım. eminim bunu tecrübe eden bir üstad vardır?

• kardeş öncelikle araban hayırlı olsun, kazası belasız sürüşler. Park olayına gelince onu bir elektrikçide değiştirmen daha hayırlı olur.
    SAna bişey danışmak istiyorum bende bu araçtan almayı düşünüyorum, ilk izlenimlerin nelerdir, yakıtı nasıl bide içeri ses alma derecesi nasıl:) yardım etmen dileği ile teş..
  • Dostum teşekkür ederim şimdiye kadar bmw kullandım ama hep aklımın bir kenarında vardı volvo nasip oldu. açıkcası bmw kadar yani arkadan itiş kadar zevkli değil ama yine de güç kesilikle fazla ve zevk verici, 150'den sonra ön direklerden rüzgar sesi rahatsız ediyor, yakıt tüketimi şehir içinde ortalama 25-30 km hızda 12,8 litre tüketiyor, hepsi yolbilgisayarının verileri, normal 2.0 motorlu bir araç kadar yakıyor diyebilirim. çünkü 3.20 manuel vites e 36 kasa bmw ile karşılaştırıyorum yakıt olarak aşağı yukarı aynı ama fark s40 otomatik demekki oldukça ekonomik ürettiği performansa göre, 200 beygirlik bir makinadan da şehir içi 7-8 litre beklemek yanlış olur die düşünüyorummm. inşallah istediğiniz gibi bir araç bulursunuz....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.