Şimdi Ara

S5 Batarya Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde Samsung S5 telefon var 4 senedir kullanıyorum ama son zamanlarda kafayı yedi bataryası iyice şarj bi anda bitiyor şarja takıyorsun hızlı hızlı tak tak doluyor sonra hemen bitiyor aptala bağladı iyice daha önce hiç bataryası değişmedi, Hard format attım yine yok telefoncuya gösterdim bataryadan dır dedi 4 sene çünkü ömrü dolmuştur artık, yeni batarya almayı düşünüyorum hem cihazın eski olmasından dolayı bataryası az bulunuyor piyasada durum böyle olunca seçenek satıcı çok olmuyor almak zorunda kalıyoruz. Sizlerden öğrenmek istediğim şu alacağım bataryanın orjinal olup olmadığını nasıl anlarım bazıları tepesindeki 3 tane dişe bak şerit mi bişi oluyor orjinalinde diyor ve üstündeki kodu barkot okuyucuya okut o kod ile internette bilgisi çıkarsa ojinaldir diyor tam olarak nasıl anlarım bilgi verirseniz sevinirim. N11'de buldum bir tane batarya adam yorum filanda almış orjinal ürün gönderdi 2018 2017 üretimi batarya diye adama mesaj attım kesinlikle orjinal 6 ay garanti veriyoruz bişi olursa birebir değişimi sağlarız filan dedi. bende neden 6 ay garanti 2 sene değil dedim 2 sene garanti istiyorsanız bu fiyata bulamazsınız dedi 120 TL en az filan dedi harbiden de öyle bi sitede ve vatan pc buldum 120 ile 150 diyor. dedim garantinin önemi yok orjinal olsun sorun düzelsinde gerisi boş bide sorunum çözülmezse nolacak geri vericem dedim tamam ver dedi. satıcı tahtakalede dükkanı olan bi toptancı imiş zaten n11 den degilde bana direk eft yaparsan dedi 50 tl bırakırım n11 kar aldığı için orada biraz daha fazlaya satıyoruz sana kalmış tercih dedi daha sonrada whatsapp üzerinden bataryanın resimlerini gönderdi bende orjinali ile adamın gönderdiği bataryaları birleştirdim sizlere göstermek için.soldaki cihazın şuan üstünde olan 4 yıllık orjinal bataryası yazdım üstüne zaten diğeri de adamın gönderdiği.

S5 Batarya Değiştirme
    S5 Batarya Değiştirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lathander 19 -- 9 Ekim 2018; 23:40:0 >

• Dostum aldın mı bataryayı? Ben de bu aralar bakıyorum. Orjinal 2017 2018 üretimi.
  • Kardeş s5 devri biteli yıllar oldu hala orjinal batarya arayışı nedir orjinal gibi duruyor tam bilemeyiz.
  • 1 hafta önce, benim de 5 senedir kullandığım samsung galaxy s5 in pili öldü. orjinal pil olmadığı için yan sanayi pil aldım 50 tl ye. 16 saatte tam şarj oldu aldığım pil. 2 saatte de pil tamamen bitti.
    Şirket telefonumdu zaten yerine samsung a7 2018 aldım. ne kızılötesi ne nfc var şimdiki telefonlarda da :/
    çok güzel telefondu yazık oldu. bulursanız orjinal pil bana da haber verin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X batarya değişimi
    3 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.