Şimdi Ara

S5 mi Z2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım S5 almak istiyor. Ben ise ona Z2'yi öneriyorum. Acaba hangisini almalı? Ben ona tüm detaylarını anlattım Z2nin daha iyi olduğuna dair. Şimdi sizin görüşlerinizi merak ediyoruz. Türkiye'ye Exynos mı gelecek,Snapdragon 801 mi bir de bunu merak,ediyoruz. Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Snapdragon ile geliyor fakat z2 almaya ikna et ya da htc m8

• Z2 tabii ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayıkAt

Arkadaşım S5 almak istiyor. Ben ise ona Z2'yi öneriyorum. Acaba hangisini almalı? Ben ona tüm detaylarını anlattım Z2nin daha iyi olduğuna dair. Şimdi sizin görüşlerinizi merak ediyoruz. Türkiye'ye Exynos mı gelecek,Snapdragon 801 mi bir de bunu merak,ediyoruz. Teşekkürler...

Ekran olarak en iyi galaxy s5. Z2 güneş altında görürnürlülük konusunda hüsran yaratabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 11 Mayıs 2014; 11:52:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 Almaya İkna Et Arkadaşın Çok Kötü Bir Yolda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 varken başka telefon alınmaz

• BayıkAt kullanıcısına yanıt
    İkisini de almasın. O kadar para bir telefona verilir mi be. Alsın yarı fiyatına gül gibi Nexus 5 veya LG G2 tepe tepe kullansın.

İlla alacağım, para benim değil mi istediğim gibi saçıp savururum diyorsa da Xperia Z2 alsın. Hiç değilse o kadar para verdikten sonra biraz kalite hisseder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 11 Mayıs 2014; 12:07:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiziksel tuşlar yok,arayüz bana göre değil üstelik s5 in ekranı en iyi telefon.ben fanboyculuk yapmıyorum ama bana göre s5 alınabilir.2400 tl ye z2 değermi değer ama bana değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xParrot -- 11 Mayıs 2014; 12:10:34 >
  • S5 guzel telefon. Sanal tus yok ekrani daha iyi. S5 alsin.

Nokia 930 u da incelemesini tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Z2 varken başka telefon alınmaz

aynen,kısa ve net Z2...ılla alcaksada bırak alsın kendı dusen aglamaz,3 aya rehbere gırerken sudokuda cozer arada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Z2 varken başka telefon alınmaz

aynen,kısa ve net Z2...ılla alcaksada bırak alsın kendı dusen aglamaz,3 aya rehbere gırerken sudokuda cozer arada..

abartma okadarda deil

Dipnot: Para sıkıntı deilse z2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranist -- 11 Mayıs 2014; 14:59:14 >
  • kesinlikle z2 derim s5 artık 5s ile z serisinin karışımı oldu iyi performans göstereceğini düşünmüyorum
  • öncelikler önemli. ben değiştirilebilir pil ve Fiziksel tuş isteyen biriyim ve bu sebeple Samsung tercih ediyorum .

• tabii ki z2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.