Şimdi Ara

S6 EDGE-S6 EDGE PLUS-S7 EDGE TAVSİYE :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir kaç haftadır telefon araştırıyorum. LG G5-HTC 10-S6 EDGE-S7EGDE vb.

Bugün mağazada inceleme fırsatları buldum.
    LG G5 tarasım hoşuma gitmedi. Modüler parça tam oturmamış gördüm ve alıpta bende olursa kafayı yerim diye direk eledim G5i.
    HTC 10 fiyat olarak 3.000 tl ve ön tasarım hoşuma gitmedi.

Samsung da karar kıldım ama hangisi olacağında halen kafamda sorular var. Bütçe maksimum 2.500 TL. Aşağıdaki sorulara yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Araştırmalarımda aşağıdaki telefon listesini çıkardım.

S6 Edge Plus 32 GB Delta garantili 2.000 TL

S6 Edge Plus 32 GB Samsung TR garantili 2.300 TL

S6 32 GB Delta Garantili 1.600 TL

S6 Edge 32 GB Samsung TR garantili 2.000 TL

S7 Edge Delta Garantili 2.600 TL

Delta garanti hakkında yorumları okudum ve çok iç açıcı durumlar yok. Riske girmeye değer mi ? Samsung TR garantide muhteşem değil ancak tanıdık vasıtasıyla serviste problem yaşamayacağım. O yüzden Samsung TR garantili öncelik oluştu.

S6-S7 kamera karşılaştırmalarına baktım. Ön kamera hemen hemen aynı. Arka kamerada gündüz bazı durumlarda S6 daha iyi. Gece s7 baya önde. ( Akşam çok fotoğraf çekmem bu arada. Genelde gündüz ) S6 kamera üzer mi ?

S6 Edge Plus alınır mu bu zamanda ? Beni en az 3 sene götürür mü ?

Pil performansından herkes şikayetci ama aşırı yoğun kullanmam. Günde 1 saat telefon görüşmesi. Toplam 30 dk belki whatsapp, 1 saat face, ings. belki. bu durumda sabah 7 - Akşam 22:00 ye kadar götürür mü beni ?

Su geçirmezlik yok S6 da ama S7 de alsam genede sudan korurum :) Ne olur ne olmaz :)

S6 da hafıza kartı yok. Baktım 24 GB bir alan kullanabiliyoruz. Oyun hayatta oynamam. Telefon biraz dolarsa telefon ile uyumlu usb flash bellek var ona atarım. Sizce yeterli gelir mi ?

Bu durumda yukarıda fiyatlarını da verdiğim listeye bakarak siz olsanız hangisini tercih edersiniz ? Benim gönlümde S6 Edge Plus Siyah var.

2.500 TL civarına Samsung TR garantili S7 Edge bulsam direk alacağım ama en ucuz 2.900 TL :(

Kullanıcısı olan arkadaşlar olarak sizin fikirleriniz beni de seçim yapma konusunda yönlendirebilir. Cevap veren vermeyen herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsylcn86 -- 4 Haziran 2016; 0:21:54 >

• paralelden uzak dur kardeş sinir hastası olursun sebebi aşağıda
    https://forum.donanimhaber.com/m_117398278/tm.htm#117398278
    Arkadaşlar 2 sefer gittigidiyor 2 sefer hepsiburada üzerinden telefon satın aldım. Gittigidiyordan aldığım delta garantili 2 adet lg V10'dan ilkinin paketi ve telefonun arka kapağı açık geldi değişim talep ettim gelen 2. cihazın ekranı arızalıydı delta biz bir şey göremedik dedi arıza bariz olduğu halde paramı geri vermek istemedi gittigidiyor sistemi üzerinden iade edip paramı geri aldım.

Hepsiburadadan sipariş ettim V10'u bu sefer. Onun da paketi açık geldi geri iade ettim.Parasını aldım. Bu arada telefon araştırmaya devam ediyordum ve s6edge plus aklıma yattı hepsiburadadan satıcısı hepsiburada olan evo garantili bir s6edge plus sipariş ettim. Telefon geldi donanımsal olarak muazzam ancak o da ne? SIFIR SANDIĞIM TELEFONUN KNOX SAYACI 1 olmuş! Tabi ki bu durum telefonun sıfır olmadığını anlamama yetti ve canıma da tak etti artık. Tekrar iade talep ettim. Bu arada telefonun paketine evo uyarılar koymuş root yapmayın vb. diye.Ama birileri root vb. denemiş telefon ne knox moduna giriyor,ne otadan güncelleme alıyor knox sayacından ötürü...

Bunları neden mi paylaşıyorum? Belli ki e-ticaret siteleri ve paralel ithalatçılar işin çakallığına kaçıyorlar. Bizlerden iade aldıkları sorunlu cihazları anlamayan birine denk gelene kadar paketleyip paketeyip satıyorlar. Pert arabaları hasarsız diye satmaya kalkan çakal zihniyet malesef ki ükenin her yerine yayılmış güvenilir yer kalmamış.Bugüne kadar hep e-ticareti kullandım,tavsiye ettim ama bu saatten sonra bedava verseler almam.1 aydır telefon yerine sinir sahibi oldum. Kullanamadığım telefonların taksidini ödedim(her ne kadar para iadesi olunca ekstreden düşülecek olsa da sonraki ay) Şu iade işi de çözülsün gider mağazadan pahalıya alırım ama en azından kafam rahat olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım bilgilendirme için teşekkür ederim.

Bütçeye göre Samsung TR garantili araştırmaya devam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynsylcn86

Arkadaşım bilgilendirme için teşekkür ederim.

Bütçeye göre Samsung TR garantili araştırmaya devam :)

daha önce de medcell garantili lg g3 almıştım(sözde medcell, delta ve evo kadar büyük bir firma değil ama kesinlikle daha dürüst) Allah var hiçbir sorun yoktu sıfır kapalı kutu sorunsuz cihazdı.ama aradan geçen 1,5 senede mertlik bozulmuş en büyük 2 sitede(gittigidiyor ve hepsiburada) böyle oluyorsa artık bir daha güven olmaz demektir e-ticarete. samsung garantili alırım kafam rahat olur en azından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • para sıkıntı değilse paralel s7 edge....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.