Şimdi Ara

s600 ü en uygun fiyata ankarada nereden alabilirm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evt peşin fiyatınada almayı düşünüyorum bilgisi olan varmı en uygun fiyata nerde bulabilirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralcarsi_mertt -- 6 Mart 2006; 12:21:25 >

• arkadaşım bende arıyorum. Cuma günü bütün kızılayı gezdim. Sony lerde dahil hiç bir yerde yok.
  • desene o zaman inernnetn başka çaremiz kalmadıı bu hafta sonuda ben gezmeyi düşünüyorum şöle bi o zaman bende buraya yazarım ii bi yer bulursam
  • FUJİFİLM TOSHİBA MISUBİSHİ TÜRKİYE TEMSİLCİSİ
    CANON ANK BAYİ KÖKSAL FOTO 4351616 BİLGİ ALABİLİRSİNİZ SÜRMELİ BEY VAR ORDA
  • arkadaşlar acele karar vermeyin! casio z110 un video çekimi s600 den daha iyi diyorlar.ben s600 kullanıcısıyım, ara ara video çekiminde focusta bozulma olup düzeliyor araştırın fiyatları aşağı yukarı aynı!
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbaros007

arkadaşlar acele karar vermeyin! casio z110 un video çekimi s600 den daha iyi diyorlar.ben s600 kullanıcısıyım, ara ara video çekiminde focusta bozulma olup düzeliyor araştırın fiyatları aşağı yukarı aynı!

sony s600 alacagınıza casio z110 alın bencede..
  • yardım rica ediyorum !!
    s600 kullanıyorum ve video çekiminde sıklıkla oluşan bulanıklaşıp düzelme olayını nasıl çözebilirim!
    sabit bir yere koyupda yaptığım çekimde bile bu sorun var ve rahatsız edici boyutta!
    standart ve fine konumlarında denedim yok hep sorun var memory card çıkarttım kendi hafızası ile yine sorun!
    hata bendemi yoksa makinanın kendi özelliğimi şu manuel fosus olmaması! auto focus var manuel yok bu etkilermi?
    özellikle s600 kullanıcılarından yardım rica ediyorum!!!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.