Şimdi Ara

S7 EDGE EKRAN SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar ağustos ayında bi galaxy s7 edge aldım. orjinal kutusunu jelatinini ben açtım.
    Telefonu kullanırken bişey dikkatimi çekti. Telefonun sol kenarında ses kısma tuşunun baş parmak kadar altında siyah bi çıkıntı var. oval bişey siyah renkte. bunu bir türlü ordan kaldıramadım. üstüne basıp sağa doğru çekmeye çalıştım olmadı. ekranın o köşesinde bi darbe izide yok. ilk başlarda telefonun kendi özelliği sandım ilgilenmedim. başka bi arkadaşın telefona baktım onda yoktu.
    bu bir arızamıdır yoksa yazılımsal bişey mi?

S7 EDGE EKRAN SORUNU
     S7 EDGE EKRAN SORUNU

fenomen dans yazısının solunda duruyor çıkıyor.
    Yardımcı olan herkese tşk ederim...

• evet arkadaşlar bilgisi olan paylaşabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en yakın samsung servisine yada aldıgın yere götür değişim şartlarını yada iadesini sağlasınlar. ekran arızası gösterdigin foto
  • edge ekran ince uzun oluyor, bu çok farklı birşey. normal değil.
  • ekran değişimi olucak cihazın ekranı arızalı parlaklığı kısınca gölgelenmeler cıkabilir
  • apple ve android (s7 edge - iphone 7 ) arasında kaldım ama en sonunda ıphone 7 de karar kıldım, bu sorun çok mu rastlanılan bir durum ? ( doğru karar verdiğime inandırmak istioyrum kendimi :)
    http://www.vatanbilgisayar.com/iphone-7-128-gb-akilli-telelfon-jet-siyah.html
  • Donanımsal bir sorun,garanti varsa direk servise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 24 Kasım 2016; 15:00:57 >
  • Iki gun once siparis verdigim s7 edge telefonda da ayni sorun vardi.Bende home tusun hemen sol ust tarafindaydi.Yalniz ben jelatini filan sokmemistim,kutuyu actim telefonu calistirdim direk gozume carpti.Aldigim yeri arayip anlatim telefonu geri gondermemi istediler yerine yenisini gondereceklerini soylediler ama telefondan sogudugum icin siparisi komple iptal ettim.Ne yalan soyleyim zaten alirkende kafamda cok soru isaretleri vardi.Mesela home tusunun cizilme sorunu,ekranda olusan kilcal cizikler,telefonun tasarimindan dolayi tamirinin zor olmasi,dogru durust ekran korumasi olmamasi insani dusunduren noktalar.
  • Telefonu alalı 1.5 saat oldu bu problem bende de mevcut. Vodafone bayisinden aldım. Sizce sabah gidip söylesem hemen yenisini verirler mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.