Şimdi Ara

S7 EDGE GEÇ UYANMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar telefon kapalı iken kilit tuşu veya home tuşuna basınca telefonun ekranın gelmesi 3 5 saniye buluyor. İki tusunda çalışmama imkanı yok çünkü açık halde kapatırken veya kullanırken sıfır sorun sadece kilidi açarken tusa basınca geç geliyor ekran. Bununla ilgili arastırma yaptım tabiki

1- S-voice kapatın demişler
    2- hafıza kartından yapıyor demişler ( telefonda hafıza kartı yok )

Telefonu rootladım recovery modgeliştirici moduna alıp animasyonları kapattım bi çok sey denedim.

• selamlar. bendede ayni sorun var. hard format denedim, voice kapattim, hafiza karti yok. ama sorun devam ediyor. varmi ayni sorunu yasayip cozebilen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kastığı için öyledir adamlar güncelleme yaptı a5 2016 ya taş gibi telefona grace ux verdiler çöp ettiler cihazı

• bu sorunu yaşayan çok var farklı romlar indirdim bakalım deneyeceğim bugun .
  • varmi sorunu cozebilen

• Gelişmiş Özelliklerden Kamerayı Hızlı Başlatmayı kapatın , home tuşu gecikmesini sağlayan başlıca özelliktir kendisi.
  • Konuyu hortlatmıs olacagım ama bu soruna cozum bulabilen varmıdır ?
    S7 Edge kullanıyorum telefon guzel hos ama bu gec uyanma olayı cok sıkıntılı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu soruna çare bulan varmı

• Ben de aynı sorunu yaşıyorum tel lenovo p2

• Ben Telefonumdaki sorunu çözdüm Lenovo P2 kullanıyorum bu sorunu yaşayanlar aşağıdaki linki kullanabilir

https://www.webmgon.com/2018/04/telefon-ekrannn-gec-uyanma-sorununa-4.html?m=1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.