Şimdi Ara

S7 EDGE suya dayanamadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 aylık olan S7 Edge telefonum 2 gün önce kardeşim tarafından evdeki akvaryuma atılmış yaklaşık 20 saniye suyun içinde kalmış telefonu çıkartıp kuruladıktan sonra kamera kısmında nemlenme buğulanma gördüm.
    Derken telefonu yarım saat kullandıktan sonra ekrana bir şey oldu ve görüntü gitti uzun uğraşlar sonucu telefonu geri getirmeyi başardım akşam telefon tekrar gitti ekran yeşil yeşil yanıp sönüyordu.Hemen içindeki bilgilerimi yedekledim ve dün itibari ile KVK şubesine gidip garantiye verdim telefonu ekranı açılmıyor yani yeşil yanıp sönüyor tepki vermiyor.
    Sizce yeni telefon mu temin edilir yoksa telefon tamir mi edilir.
    Bir de suya düştüğü için garanti dışı kalma olasılığı var mı kullanıcı hatası denip.

• Kullanıcı hatası deyip yüklü bir miktar tamir ücreti isteyeceklerdir. Tüketici haklarına başvurursanız paranızı alırsınız fakat süreç uzun olacağından yeni telefon bakmanızı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sertifikaları var bence yeni verirler suya dayanıklı diye bas bas bagirdilar

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Zaten Note 7 reklamında telefon benim gibi akvaryuma düşüyor.
    İki telefonun su dayanıklılığı sertifikası aynı ip68 yani eğer kullanıcı hatası denirse reklam kanıt gösterilip dava açılabilir.
  • Aynen ip68 var reklam bile bunun kanıtı en kötü ihtimal tüketici hakem heyetine gidersin

• Su geçirme sorununu bende yaşadım Z3 Compact ile telefon hiç açılmıyordu Kvk yeni cihaz verdi bence hemen olumsuzluğa kapılmayın ama ben 25 gün filan beklemiştim.

• Macit1903 kullanıcısına yanıt
    25 gün mü iş günü mü zaten en fazla 20 iş günü diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JerryMcPickle -- 3 Eylül 2016; 19:44:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 25 gün ama 20 iş gününüde geçmişti. Para iadesini isteyecektim kutu kulaklık filan istediler ondan sonra vazgeçtim biraz daha bekledim.
  • Bunu da anlamıyorum. Zengin bir ark ın 6S ini kronometre ile suya koyduk 10 dk durdu 10 ON TEN. Sadece hoparlör cızırdadı basta sonra o da geçti. Su geçirmezlikte Sony en iyisidir apple her ne kadar sertifika sunmasa da iyidir.

• Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Zaten daha önce ben de bir çok kez soğutması için suyun altına soktum telefonu bir şey olmadı son seferde de başta bir şey yok gibiydi sonradan ekran karıncalandı falan sonra hepten gitti.
    İlk suya girişi değil yani belki 50 kere suya soktum telefonu son sefer kardeşim attı çat diye gitti telefon.
  • Basınç birden yaptıysa olabilir yani ne diyryim geçmiş olsun

• Macit1903 kullanıcısına yanıt
    dostum süreci detaylı bir şekilde anlatır mısın? aksesuarları elden mi verdin kargoyla mı gönderdin, toplam kaç gün oldu yeni cihazın sana ulaşması?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayaMk

dostum süreci detaylı bir şekilde anlatır mısın? aksesuarları elden mi verdin kargoyla mı gönderdin, toplam kaç gün oldu yeni cihazın sana ulaşması?

Yanlış anlaşılmışım cihaz gelmeyince iade için gittim benden kutu kulaklık vsvs istediler bende iade etmekten vazgeçtim bi kaç gün garantiden cihazın yenisi geldi.

• Ya arkadaş şu telefonları sokmayın suya diye bağırıyoruz demi Sokmayın arkadaşım, suya yanlışlıkla düşerse korkmayın gibisinden bu reklamlar

Neyse geçmiş olsun, büyük ihtimal ya yeni telefon verilir, yada tamir edilir. Kullanıcı hatası diyeceklerini sanmıyorum. Derlerse tüketici hakları denen birşey var
  • Telefonu dün aldım servisten ekran değişimi yapıldı yazıyor fakat bütün kasa değişmiş,telefonun altında vuruklar vardı onlar gitmiş, home tuşu çizilmesi kronik bir s7 edge sorunuydu benimkinde de baya vardı çizik çizikler yok olmuş ama arka cam değişmemiş sanırım eski çizikler mevcut.
    Valla ne yalan söyleyeyim iyiki servise göndermişim diyorum neredeyse bütün fiziksel kusurlar gitmiş 21 gün telefonsuz kaldım ama yeni bir telefonum oldu diyebilirim.KVK'dan beklemediğimiz hareketler bunlar umarım her zaman böyle olurlar.Salı günü parça bekliyor diyordu çarşamba parça geldi dedi perşembe cihaz teslime hazır dendi gayet hızlı çalıştılar yani.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JerryMcPickle -- 23 Eylül 2016; 20:42:09 >
  • Diğer ip68 sertifikalı telefonları bilmiyorum ama s7 ve s7 edge de bütün donanım birbirine bağlı suya dayanıklı olduğu için. Sarj soketi bile bozulsa neredeyse komple değişiyor cihaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.