Şimdi Ara

s700 videoları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bana biras kötü gibi geldi ama
  • o videolarda hata var.s700 öyle video çekmiyor.görüntüsü çok akıcı.GSMARENADAN İNDİR.S700ÜN KAMERA İNCELEMESİNİN OLDUĞU SAYFADA.S700 ŞUAN TR'DE D500LE BERABER EN İYİ VİDEO ÇEKEN TELEFON.O VİDEOLARA BAKINCA ŞAŞIRDIM.BİLİŞİMDE BAKTIĞIMDA GÖRÜNTÜ SÜPERDİ.O VİDEOLARDA HATA VAR.S700 ÖYLE VİDEO ÇEKMEZ
  • ztn linkleri de ordan aldım
  • Birde 6630 un çektiği videoları seyredin bence.Çok şaşıracaksınız.
  • EVET 6630 GÜZEL VİDEO ÇEKİYOR İZLEDİM.AMA MOBİLE REVİEWDE S700LE ÇEKİLEN VİDEOLAR KÖTÜ.S700 ÇOK AKICI VİDEO ÇEKİYOR.BOZULMA FALAN ÇOK FAZLA OLMUYOR.BAYA İYİ BU KONUDA.MOB
    İLE REVİEWDEKİ VİDEOLAR KÖTÜ ÇIKMIŞ.O VİDEOLARI GÖRDÜKTEN SONRA S700Ü ELİNE AL.ŞAŞURACAKSIN.MOBİLE REVİEWDEKİ VİDEOLAR S700LE ÇEKİLMEMİŞTİR DİYECEKSİN.ÇÜNKÜ S700 ÇOK ÇOK İYİ VİDEO ÇEKİYOR.S700 KULANAN ARKADAŞLAR O VİDEOLARI GÖRÜNCE ŞAŞRIRI.S700 O SİTEDEKİ GİBİ VİDEO ÇEKMİYOR.ORDA GÖRÜNTÜ RESMEN DONUYOR.AMA S700 ÖLE VİDEO ÇEKMİYOR.ÇOK AKICI VİDEO ÇEKİYOR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akton

Birde 6630 un çektiği videoları seyredin bence.Çok şaşıracaksınız.

ARTIK KABUL EDİN BEE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KABUL EDİYORUZ.6630 İYİ VİDEO ÇEKİYOR.S700DE ÖYLE.MOBİLE REVİEWDEKİ VİDEOLARDA HATA VAR.S700 ÖYLE VİDEO ÇEKMİYOR.ÇOKSÜPER ÇEKİYOR
  • ewt öyle çekmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknode

KABUL EDİYORUZ.6630 İYİ VİDEO ÇEKİYOR.

ben cevabımı aldım EYWALLAH ..budur abi s700 de resimde 6630 dan birazcık iyi yani telin eksiklerinide gözardı etmeyin
  • ama s700le 6630un video kalitesi hemen hemen aynı.s700ün kalitesi 6630a göre daha akıcı.6630 biraz bozuyor görüntüyü ama 6630 zaten güzel telefon.nokıa sevmem ama 6630 bence nokıanın dörtdörtlük tek teli.s700 ise en iyi multimedya telefonudur.

s700 çok güzel çok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.