Şimdi Ara

s88 aldım eksikleri var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 100 ytlye s88 aldım ama sadece şarj aleti vardı kulaklık lazım birde telefonun kasası değişmesi gerekiyor bi yardımcı olursanız nerelerden bulurum şuan yaşadığım şehir küçük bi şehir burda yok bütün telefoncuları gezdim ne kadardır vede nerelerde bulurum ayrıca mükemmel bi alet tavsiye ederim kelepir geldi bozulana kadar kullanırım 100 ytl nereye vermiyoruz ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adige_4ever -- 21 Ocak 2008; 22:48:20 >

• arkadaşlar birde bu telefonun sağ üst köşede L1 yazıyo nedir o birde telefon her açıldığında gprs açılıo onu kapatamazmıyız ???
  • L1 kullandıığın hattı gösteriyor gprs ise açık değil sadece gprs kullanımda demek yani sen msn yada telefondan herhangibir siteye bağlanmadığın sürece konturun düşmez. Bu arada wap.cepteki.net adresinde msn var s88 uyumlu diyor sitelerinde ww w.cepteki.net ben indirdim kuruldu ama giriş yap tuşuna bastıgınızda o size siz ona bakıyorsunuz başka biri indirip denerse sevinirim :)
  • şükür sonunda birisi yazdı denerim ben bi onu ama kaç kontur istiyo birde ben buna kasa nereden bulurum kasası çok kötü birde kulaklık lazım
  • Kardeş o telefonu ne diye 100 ytl olduğu için kulaklıksız fln aldın kulaklık bulamazsın hele bilecikte oturuosun heralde orda hiç bulamazsın elinde patlar sıfırını alsaydın hadi neyse de ikinci el aksesuarsız benq-siemens alınmaz.

Bir de o telefonun kasası (kapak fln demek istiosun heralde) değişmez. Tek tiptir onlar bayaa bi yıpratıp sana kakalamış sahibi galiba

Ayrıca msn için de yazdığın kadar kontörün gidiyo. Ben kaç zamandır telden msne girmiorum ama tahminimce 10 kb 1 kontordü yani çok bişe tutmuyo
  • elimde patlamaz telefon çok güzel tel. ölünceye kadar kullanırım eskişehirde bulurum sanırım kakaladığını sanmıyorum kapak değil orta kasa değişse fena olmaz kapakta birşey yok birde bu telefonlarda bluetoothla kablosuz müzik dinleme olanağı varmış bi sitede okumuştum ne kdr doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adige_4ever -- 22 Ocak 2008; 21:40:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.