Bu telefondan almayı düşünüyorum ama bir sorum olacak, telefon şarjı kaç gün sürüyor ve kaç saatte şarj oluyor? Herkes bu telefon için bir şeyler söylüyor ama kimsenin kullanıpda yorum yaptığı yok... Telefon hakkında yorumlarınızı da yazaqrsanız sevinrim.
sarjı ben bolca mp3 dınlememe ve arada sırada resım cekmemle alakalı olarak 2-2.5 gun arasında degısıyor kac saatte sarj ettıh-gıne hıc bakmadım. oyun ve program yukledım ama oyun olarak sadece metalslug calsıtırabıldım
menünün yavaş olduğu söyleniyor öylemi gerçekten bide videosu nasıl
telefona oyun ve uygulama yüklenebiliyor fakat adam gibi S88 kullanan olmadığı için bilgide alamıyorsunuz.Müşteri hizmetlerine mesaj attım bugün daha cevap bile gelmedi.
Telefonun şarj süresinin az olduğu söyleniyor genellikle
Tasmania oyun ve program konusunda senlen işimiz war bekle birass.. =)
video olayını beyenmedim.CL71 in gece çekimi olsun video kayıt kalitesi olsun 3gp ye rağmen baya iiydi bundan daha iiydi.
s88 ile ilgili jar ve jad dosyalı bırcok program ve oyun oyun ındırdım ama cok azı calıstı ozellıklede oyun kısmında...sarj ıcın onerım otamatık kapanma ve acma ıslev ıle cok daha fazla uzatabılırsınız eger yok ben kapatmam dıyorsanız sarjı 2 gun yetıyor. yakında guncellemesı olur dıye dusunuyorum kendı sıtesınde.bırde tam ekran vıdeo ızleyebılen varmı ben bırcok kez denedım ama olmadı maalesef.bırde mp3 seslerı bende kulaklıkta fazla cıkmıyor acaba bunu nasıl artırabılırız. mevcut mp3 lerde sesı artırabılırmıyız telefona atmadan bırde s88 pc senkrenızasyonundan bırsey anlamadım hepsını bılgısayarda goruyorum ama bılgısayara atmak ıcın hıcbırsey yapamıyorum kopyalama dahı yok...bunu nasıl cozebılırız?
telefona ayar yapıldığında ekrn ışığı kısma gibi bende cx70 war ışığı kıstım 1.5 hafta kullanıorum sarjı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme