Şimdi Ara

sa beyler staj yeri bulamadım acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 17 yaşındayım bilişim yani bilgisayar üzerine okuom meslek lisesinde ankarada staj yeri bulamadım deli olcam ya haftaya çarşambya kadar bulmam gerek bildiniz staj yeri olan varmı ankara da

• o zaman okulun bulması lazım diye biliyorum
  • kardeşim hoca buldu sonra ben gittim adam 150 lira maaş dedi soba vardı bide adamlar bi tuhaftı bende adamlarda dalga geçtim geldim hoca geldi dediki son fırastındı artık kendin bulcan dedi ben sana güvenmiom dedi bende napcam bilmiom ankarada bi bulamadım kızılay ulus dışakpı aydınlık tarafında bi bulsam haftaya çarşambaya kadar son napcam bilmiom
  • acele etme okul açılana kadar süren var. Asam gibi biryer bul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsynn345

kardeşim hoca buldu sonra ben gittim adam 150 lira maaş dedi soba vardı bide adamlar bi tuhaftı bende adamlarda dalga geçtim geldim hoca geldi dediki son fırastındı artık kendin bulcan dedi ben sana güvenmiom dedi bende napcam bilmiom ankarada bi bulamadım kızılay ulus dışakpı aydınlık tarafında bi bulsam haftaya çarşambaya kadar son napcam bilmiom

her ay 150 tl + 1 soba mı
  • bulamion mo?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bulamıom yer ankarada adam her ay 150 yemek de var dedi içinde bide soba vardı yani kışın sobayı ben doldurcam 3. kat hadi alt kat olsa nese bulamıom yer ankarada hoca bana haftaya kadar bulmassan okulda kalırsın dedi ben staj dosyasını aldım ama hoca haftaya cuma son dedi acaba gözümümü korkuttu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Liseli stajersin ne kadar maaş bekliyorsun ki?Meclisde staja giren senin gibi liseli öğrenciler vardı onlar aylık 620 alırdı çok bekleme yani. =)
  • 300 flean yada 250 ankarada bildiği olan varmı adres verse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.