Şimdi Ara

Staj yeri bulamadım bu yaz ne yapmalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bilgisayar mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim çoğunuzun bileceği gibi zorunlu staj var ve ben yer bulamadım ve süre bitti yani bu yaz stajı yapamayacağım.Bu senaryo için alternatif planlar yapmıştım fakat bir de sizin fikirlerinizi almak isterim.

Senaryo 1 : Memlekette evimde durarak aklımdaki Android projelerini gerçekleştirmek ve İngilizceye internet üzerinden çalışmak.
    Senaryo 2 : Okuduğum şehirde bir ingilizce kursuna gitmek(memleketimdeki kursların hiçbiri iyi değil) fakat yurtta kalmak zorunda kalacağım ki bu çok sıkıcı olur.
    Senaryo 3 : Android yaz kursu bulmak ve ona gitmek (fakat sadece yeditepe üniversitesinde var ve o da çok az gibi duruyor).
    Senaryo 4 : Dayımın sponsorluğunda yurtdışına 2 aylığına gidip ingilizce kasmak(Biliyorun hepiniz bunu yap diyeceksiniz fakat bu nasıl olacak daha konuşmadık dayımla).

• bir bilgisayar mühendisi olarak tavsiyem ye, iç, gez

şaka bir yana proje yapmanı tavsiye edebilirim cv ne koyarsın staj+iş bulmanda daha kolay olur
  • yorgun şair kullanıcısına yanıt
    Ben de proje yapmayı düşünüyordum hocam,teşekkürler yazın için.
  • stajdan kalmış mı oluyorsun seneye mi erteleniyor
  • Fell on Black Days F kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle oluyor bize staj yapacağımız yerden okulun verdiği kağıtları imzalatıp getirmemiz için 20 gün aralık veriyorlar,ben uğraştım didindim çoğu şirket sahipleri 3. veya 4. sınıf yada mezun arıyorlar.Hak veriyorum onlara da,yer bulamadım ve sürede bitince şimdi 3.sınıfın yazına bir de 4.sınıfın yazına yapacağım mezuniyet uzamış oluyor yani :).
  • Ben Android app yapmıştım. Düz app değil de, birkaç farklı şeyi vardı görüntü işleme vs. gibi.

Sonra TR'nin en büyük yazılım şirketlerinden birinde staj için görüşmeye gitmiştim. Stajı genel alıp rastgele dağıtıyorlar, ben de beni mobil'e verin demiştim. Gayet net istedim mobil taraflarında yapmayı. Sonuç olarak yaptım da.

Şuanda aynı şirketin farklı bir departmanında part-time çalışıyorum. Neden mobiline girmedin derseniz, şuan için burası daha iyi benim için.

Edit: Ayrıca çok iyi okulda okusan bile genelde 1-2. sınıfta çok zor bulursun staj. Ben 2 stajımı da 3. sınıfın sonunda yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKoenig -- 13 Mayıs 2017; 20:47:45 >
  • Hangi diller biliyon Zaten 2. Sınıfta zor 3.4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaz okulu mu Alttan almak mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Parasız staj da mı olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım seneye bulursun. Torpil olmadan işler çok zor cidden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.