Şimdi Ara

Saab Araç Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Saab araç alınır mı ? Uzun zamandır hayalim olan araçlar ancak insanı korkutuyor.

Yakıt masrafı önemli değil, ama ustasını, parçasını bulabilir miyim ? Kullananlar var mıdır, tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?

• Üretimi bitmiş, üstelik fabrikası kapanmış, üstelik tüm dünya da satışı da fazla olmayan bir aracı almayı düşünmek, bile bile lades olmaktır, kesinlikle alınmaz. İşyerinde bir arkadaşımızın 2006 model Renault MODUS aracı kaza sonucu sağ arka çamurluğu değişmesi gerekti hem de pandemi den önce 2019 Yılın da tam 2,5 Ay boyunca bekledi kasko parçayı bulamadı, Türkiye de hiç bir servis ve parçacı da yok, yan sanayisi de yok. En son Fransa dan bir tanıdıkları zar zor parçayı temin edip bir çok sıkıntıdan sonra gönderebildi. Araba nereyse 5 ay yattı. SAAB'I düşünemiyorum bile.

• son saabı olursun

• Hep hayalimdir SAAB araç sahibi olmak.. ama hayallerde bırakmak daha iyi. Bir gün ultra zengin olursam mutlaka alır kullanırım.

• Hangi model alacaksınız? 9-3 ve 9-5 parçaları pek zorluk çekmeden bulunabiliyor opel ile ortak platform olduklarından dolayı. Daha eski 9000 yürüyen parçaları da keza o şekilde. Motor parçaları çıkma temin edebilirsiniz ya da bazı sensörleri, bobinleri vs tekrar üretiyor bazı firmalar. Temin etmesi clio parçası kadar kolay olmuyor ancak beklerseniz bulabiliyorsunuz. Şanzımanda sıkıntı olursa revizyon yapan yerler var. Balata salıncak dingil aks amortisör filtre gibi bazı parçalar opel bazı parçalar volvo ile uyumlu yani ortak. Yürütmeye maddi olarak gücünüz yetecekse keyifle kullanacağınız araçlar hepsi. İşinde iyi olan ustaları da var, parça da buluyorlar. Hatta maslak oto sanayide Saab Original parçaları tedarik eden bir dükkan bile var. Eski modellerin Tofaş parasına satıldıklarını göz önünde bulundurunca neden olmasın? Birçok güzel donanımları mevcut ve aynı zamanda gayet güvenli ve sağlam araçlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Son sahibi olmak diye bir şey yok diye düşünüyorum. Her malın bir alıcısı bir de satıcısı mutlaka olur.
    Kaporta aksamı olarak belki problem yaşayabilme durumunuz söz konusu olabilir. Fakat mekanik anlamda kolay kolay problem yaşamazsınız hemen hemen her parçasını bulabilirsiniz.
    Youtube da sekizsilindir diye bir kanal var. Orada saab testi vardı. Orada ki test kafanızdaki soru işaretlerini önemli ölçüde gidereceğini düşünüyorum.
    Ben Hollanda’da yaşıyorum burada ister ikinci el, ister sıfır olmak üzere neredeyse bütün parçalarına ulaşabiliyorsunuz.
    Öte yandan arabanın durumuna göre 17.000-18.000 euro fiyatlara alınıp, satılıyor ki bahsettiğim fiyat aralığında Mercedes Benz S320 Bmw 740 gibi makineler alınabilir veya W213 E serisi veya F kasa Dolu bir 5 xx alınabiliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 320D alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl önce açıldı
    Chevrolet Araç Alınır mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.