Şimdi Ara

SAAT: 22:00-05:00 Arası PS3 Oynayanlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün gece PS3 ü açtığımda 100 tane adamdan 10-15 tanesinin açık olduğunu gördüm....Ve donanımhaberde böle bir başlık açmaya karar verdim.....

Ben yaşım ve işim gereği Geceleri oynaya biliriyorum......Ve SF4 olsun yada diğer oyunlar olsun oynamaya adam bulamıyorum....Düşündümkü Gececi tayfası burda buluşur PSN lerini paylaşırsa daha iyi olur diye düşündüm.

Çünkü SF4 Topicine girip hooop kimse varmı diyip 1 saat bekle diğer oyun icin bu saate kimse varmı ekleyin oynayalım diyip beklemektense gececileri ekleyip rahat rahat keyifli oyunlar oynamayı tercih ederim :)

PSN:Strongiron 8-9 da giriyorum 3-4 e Kadar oyundayım ..... beklerim :)

SF4
    MEDAL OF HONOR
    COD alıcam çıkınca başkada varsa online gece çok iyi saran satın alırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strongiron -- 14 Ekim 2010; 20:35:07 >

• Burada çoğu abimiz-kardeşlerimiz- yaşıtlarımız ; ÖĞRENCİ - İŞ ADAMI - ÇALIŞAN KİŞİLER Yazın 7-24 online olanlar var ama hele okul-iş zamanı SAAT 5'e kadar oyun oynamak??? zor... Lise 3 öğrencisiyim ; Saat 5:50'de okula hazırlanmaya başlıyorum 23:30-24 gibi yatıyorum (biraz hayat hikayesi gibi oldu ama ) forumda SAbahcı abilerimiz azdır gibi
  • TheMarjinaLs

Tam okumadın başlığı sanırım :)

SAAT: 22:00-05:00 Arası PS3 Oynayanlar.

Yani şimdi dediğin gibi okulu olan ps3 lerini açmayan ailesi izin vermeyenler var.....Fakat saat 22:00 dan saat 12 ye kadar yada ileri saatlere kadar online oynayanlar için bu saatler arasında oynayanlar için dedim

Sabah çalışıyor gece freee adam oynayacak adam bulamıyor bak ben burdayım diyorum o kişilere hehe okullar açılınca yada işi kışın yoğunlaşanlar mecbur giremiyo lisemde 2 haftadır 1 aydır girmeyen var adam arıyorum akşamları online olan işte amacım o :) Hiç gece oynayan arkadaşım yok değil fakat yeni oyuncular arıyorum

(Birazda kendim için açtım hani konuyu akşamcılar gececiler eklesin diye :P 3 tane arkadaş ekledi bile ) DH den diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strongiron -- 14 Ekim 2010; 20:56:58 >
  • Benim o ben...

What's up caner ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Benim o ben...

What's up caner ??

Sen git hayırsız insan bir arar sorar bi bayramda bile aramadın msn den çat yazıyı yaz DH de konu açtım baksana yazsana uplasana hadi ordan :D
  • Ben değil ama birçok kişi biliyorum geceleri oynayan yalnız buna benzer bu konu hatırlıyorum yanılıyor olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Ben değil ama birçok kişi biliyorum geceleri oynayan yalnız buna benzer bu konu hatırlıyorum yanılıyor olabilirim

Ben görmedim varsa onu uplayalım bunu kapatiyim hemen....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    31,795 Oran. 00:00'da Burdayım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gece gündüz farketmez işsizler ordusu affetmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

gece gündüz farketmez işsizler ordusu affetmez

bir de ispanyollar çok takılıyor gece... zaten dünyada genç nüfusta işsizliğin en çok olduğu iki ülke biz ve ispanya
    gece killzone 2 kraldır kral... yanına yaklaşacak yok.. iyi bir klan bul, saatlerin nasıl geçtiğini anlamayacaksın.. killzone 2... hemde dolu her yer , us de euro da dolu....

• psn:burakyesilova

FİFA11
    COD
  • Cuma ve Cumartesi geceleri ben online oluyorum.

Bu arada abi DJ Hero 2 çıkıyor almayı düşünür müsün ilk oyunu çok erken satmıştın yeni oyunda müthiş online modlar var oyun çok değişmiş ya demosunu oynadım baya fark var ilk oyunla arasında
  • Super Street Fighter 4
    Uncharted 2: Among Thieves
    Motorstorm: Pacific Rift
    Killzone 2

PSN: mertvontrier
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Cuma ve Cumartesi geceleri ben online oluyorum.

Bu arada abi DJ Hero 2 çıkıyor almayı düşünür müsün ilk oyunu çok erken satmıştın yeni oyunda müthiş online modlar var oyun çok değişmiş ya demosunu oynadım baya fark var ilk oyunla arasında

Ben 4 tane move kolu 2 tane navigation aldım +3 tane oyunu 700TL ye patladı bana :) bak catlvania +Medal of honor aldım onu geç Cod çıkacak onuda alcam + dışarıda çıkmak lazım arada Borç içinde yuzuyorum hiç alasım yok şu anda :D tam takırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strongiron

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Benim o ben...

What's up caner ??

Sen git hayırsız insan bir arar sorar bi bayramda bile aramadın msn den çat yazıyı yaz DH de konu açtım baksana yazsana uplasana hadi ordan :D

Şuanda çok kırıldım ya..

COD gelsin gösterecem ben sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Strongiron

quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Cuma ve Cumartesi geceleri ben online oluyorum.

Ben 4 tane move kolu 2 tane navigation aldım +3 tane oyunu 700TL ye patladı bana :) bak catlvania +Medal of honor aldım onu geç Cod çıkacak onuda alcam + dışarıda çıkmak lazım arada Borç içinde yuzuyorum hiç alasım yok şu anda :D tam takırım

Sen ne yaptın abi ya Allah kolaylık versin ne diyim :)

• Aynen bnm saatlerde takılıyorsun :D suan için ağırlıklı pes 2011 oynuyorum ama surekli bu saatlerde başka oyun oynayan arkadaşlar varsa alırım oynarız.

PSN : dogukan_34
  • Saat 04:12 birazdan cod açıcam varsa online gelsin snd yapalım
  • 23.00 - 01.30 gibi ben de Fifa 11'deyim. Maçlar için arkadaşlar ekleyebilir.

PSN: serkanilgaz
  • Ben lise 3'e gidiyorum kafama estigi zaman 4 e kadar oynuyorum.
  • strongiron neden uncharted 2 almadın ki biz grupça TURK klanı adı altında geceleride oynuyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.