Şimdi Ara

saate göre röle çıkışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki linkteki pc çıkış kartlarından birisini kullanarak pc'deki saate göre röle çıkışı veren bir sistem kurmayı düşünüyorum.Örneğin saat 12.00 olduğunda kartın programı bunu algılayacak ve pcye bağlı karttaki röle kontak değiştirecek.Bunun yazılım altyapısını hazırlamak kolay mıdır?Fazla yazılım bilgim yok.En azından mümkün müdür böyle bir proje onu öğrensem.

http://www.denizelektronik.com/

• Devre ile birlikte yazılımında örnek kaynak kodu veriliyormuş. Dolayısıyla, programlama bilginiz varsa kolay bir şekilde yapabilirsiniz.
  • Böyle bir devreyi ve yazılımı siz de yapabilirsiniz.
    ne istediğinizi belirleyin, kaç röle kontrol edilecek, pic ve pc'de hangi derleyicileri kullanacaksınız, pic-pc arası bağlantı ne olacak (seri, usb,ethernet vs.)

Donanımla uğraşmak istemiyorum derseniz piyasada çok çeşitli I/O kartları var, yapacağınız işe göre...
    Donanımı yapan yazılım desteğini de verir.
    sizin istediğiniz yazılım da bu işlere meraklıysanız, birşeyler öğrenebileceğiniz, çok zor olmayan bir iştir.
  • işyerimdeki bir projede kullanacağım bir şey olduğu için kendim amatör olarak ilgilenip de bir kart tasarlamaya girişmek istemiyorum.Açıkçası visual basic ile hiç ilgilenmedim c ile yaptıklarım da 1 senelik programlama dersinde şöyle bir genel kültürünü almaktan öte gitmedi
  • Kaç tane röle olacak???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.