Şimdi Ara

SAATLER (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
103
Favori
3.894.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 28 Nisan 2008; 12:50:13 >

• ben kız arkadaşımın saat pilini değiştirttim 2.5 ytl lik var birde 5 ytl lik dedi kaliteli olan için bende 5 lik olandan taktırdım ama içeride taktıkları için pekte içim rahat değil pil markasını görmediğim için.önerebilceğin bi marka varmı tahmini 1-2 yıl içinde bitcektir saat pilim. verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: Azizim

birçok saatte ibreler gösterge üzerinde tam durmaz normal yani...saatin pili bittiğinde kaiteli pil almanı öneririm çünkü saatin ömrünü uzatan en önemli öge pildir.kalitesiz piller saatin ömrünü kısaltır.
  • reneta pil iyidir.. isviçre..
  • eywallah saol
    quote:

Orjinalden alıntı: porter

reneta pil iyidir.. isviçre..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yy2

ben kız arkadaşımın saat pilini değiştirttim 2.5 ytl lik var birde 5 ytl lik dedi kaliteli olan için bende 5 lik olandan taktırdım ama içeride taktıkları için pekte içim rahat değil pil markasını görmediğim için.önerebilceğin bi marka varmı tahmini 1-2 yıl içinde bitcektir saat pilim. verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederim.
    quote:

birçok saatte ibreler gösterge üzerinde tam durmaz normal yani...saatin pili bittiğinde kaiteli pil almanı öneririm çünkü saatin ömrünü uzatan en önemli öge pildir.kalitesiz piller saatin ömrünü kısaltır.

renata,maxell,energizer gibi kaliteli piller tak özellikle renata bulabilirsen iyi olur birçok isviçre markası saatlerinde renata kullanır.

• panerai black seal engraved hunter
     SAATLER

SAATLER
  • Selamlar;
    İlginize teşekkür ederim.
    Bahsettiğim saat bu.
    220 dolar dediler. Biraz pazarlıkla 250 ytl ye bırakacak. Dediğiniz gibi Seiko nun da bir saatini beğendim Titanium kasalı , buna benzeyen bir model , tabiki tasarımı daha sade ve güzel. Ancak en son 375 e indiler. Daha aşşağı indiremedim.

Bu replika konusunda; yalnızca pahalı saatlerinmi replikaları yapılıyor. burda bahsettiğimiz , 200-300 ytl lik saatlerinde replikaları oluyormu??

Şimdiden teşekkürler.
    İyi akşamlar dilerim.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: carenfly

Selam arkadaşlar,
    Çok değişik bir forum olmuş saatlerle ilgili bu kadar ayrıntıya şaşırdım doğrusu.
    Birde cahilliğime veriniz ,replika nedir? markamı , taklit mi demek istiyorsunuz.

Bu sıralar şu sattle ilgileniyorum ne dersiniz.
    Momentus 1185C-04AC
    Titanium kasa - kordon , pilli bir saat 200-250 ytl arası.

Resim yükleyemedim her nedense...

Şimdiden teşekkürler.

SAATLER
    istediğin saat bu galiba...
    replica taklit anlamına gelmektedir orijinal ürünün birebir aynısını üretmek manasında kullanılır.momentus yerine 250 ytl ye güzel bir seıko saat alınır momentus firması da japon fakat seıko kadar kaliteli değil.seıko almanı tavsiye ederim.

• quote:

Selamlar;
    İlginize teşekkür ederim.
    Bahsettiğim saat bu.
    220 dolar dediler. Biraz pazarlıkla 250 ytl ye bırakacak. Dediğiniz gibi Seiko nun da bir saatini beğendim Titanium kasalı , buna benzeyen bir model , tabiki tasarımı daha sade ve güzel. Ancak en son 375 e indiler. Daha aşşağı indiremedim.

Bu replika konusunda; yalnızca pahalı saatlerinmi replikaları yapılıyor. burda bahsettiğimiz , 200-300 ytl lik saatlerinde replikaları oluyormu??

Şimdiden teşekkürler.
    İyi akşamlar dilerim.

quote:

quote:

Selam arkadaşlar,
    Çok değişik bir forum olmuş saatlerle ilgili bu kadar ayrıntıya şaşırdım doğrusu.
    Birde cahilliğime veriniz ,replika nedir? markamı , taklit mi demek istiyorsunuz.

Bu sıralar şu sattle ilgileniyorum ne dersiniz.
    Momentus 1185C-04AC
    Titanium kasa - kordon , pilli bir saat 200-250 ytl arası.

Resim yükleyemedim her nedense...

Şimdiden teşekkürler.

SAATLER
    istediğin saat bu galiba...
    replica taklit anlamına gelmektedir orijinal ürünün birebir aynısını üretmek manasında kullanılır.momentus yerine 250 ytl ye güzel bir seıko saat alınır momentus firması da japon fakat seıko kadar kaliteli değil.seıko almanı tavsiye ederim.

200-300 ytllik bazı markalarında replica saatleri var ama pek tutulmaz.genelde bir saatin replica olması için o saatin değerinin en az 1000 dolar olması gerekir.yoksa pek bi anlamı olmaz zaten orta kalite bir replica saat 150-200 ytl ye satılıyor.mesela bir romansonun veyahut momentusun replicası olmaz çünkü piyasa değeri belli.18 ayar saf solit altın replicalar bile artık üretiliyor ve bu replica saat üreticileri bir hayli mesafe katetmiş durumda.

• Fotoyu ekleyebildim mi emin değilim ama aşağıda linkteki longine marka saatin Evidenza modelini çok beğendim.
    Tabi fiyatı oldukça pahalı USA fiyatı 2900$, TR deki fiyatı da 3300 YTL civarı, demek ki USA ile TR arasında ciddi bir fiyat farkı yok. Görünüm olarak bu saate benzer önerebileceğiniz başka marka modeller var mı? veya bu modelin replicasını bulabilirmiyim? eğer bulunabiliyorsa nerden bulabilirim?
    Çok sordum ama kusura bakmayın artık...

http://www.amazon.com/Longines-Mens-Watches-Evidenza-L2-643-4-51-4/dp/B0012XDHOA/ref=sr_1_36?ie=UTF8&s=watches&qid=1209420285&sr=1-36

Bir de naçizane bir eleştri yapmak istiyorum; saatlerle ilgili gerçekten çok faydalı bilgiler veriyorsunuz ama bence bu bilgilerin bir çoğu ileri düzeyde kalıyor ve temel bilgiler biraz ihmal ediliyor diye düşünüyorum. Benim gibi bazı bilgisiz insanlar için de alt seviye bilgilere biraz daha fazla yer verirseniz sevinirim.

(Not: Forumu baştan sona okudum, temele ilişkin bilgiler yok demiyorum ama biraz daha yer verilebilir diye düşünüyorum).

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bohem75 -- 29 Nisan 2008; 1:33:06 >

• quote:

panerai jules verne...
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

eminim ki değerli bir saat ama kullanışsız bence takan varmıdır acaba :)
    bu arada IWC big pilot getirmesini bekliyordum saatçimden ancak maalesef istediğim , beklediğim kadar kalitelisi gelmedi.
    Herşeyi orjinalinin aynısı fakat siyah olması gereken dikiş yerleri beyazdı buda klasik görüntüsü olan saati biraz daha sporlaştırmış.
    Daha ağır bir saat bekliyordum fakat bana hafif geldi ayrıca mekanizmasıda beni yeterince tatmin etmedi.
    ileride bozulabileceğini düşünerek almadım.
    Ancak feci şekilde saate takmış durumdayım eğer bilen varsa nerde satılır nerde bulunur yardım bekliyorum. Sayın azizim varmı bildiğiniz yada önerebileceğiniz yer yada kişiler.
    sayın yiğit tunadan da sabırsızlıkla saatler hakkında yeni bilgi , video ve öneriler bekliyorum
    selamlar..

• Merhaba,

Saatler konusunu ilgiyle izliyorum. Bu kadar tefferuatlı ilgilenen birilerinin olduğunu hiç düşünmemiştim doğrusu.

Benim de Seiko'nun SXDA20 bayan modeli ile alakalı bir sorum olacak. Seiko bu modeli daha yeni piyasaya çıkardı ve Türkiye'ye daha yeni geldi
    bildiğim kadarıyla.
    Saati internet üzerinden almayı düşünüyorum ve orjinal olmasını istiyorum.

Bu kadar yeni bir modelin replicasının yapılmış olması mümkün müdür acaba?

Mağazadaki fiyatı 1350 YTL, internette 800 YTL. Bu kadar parayı veripte replica almak istemem doğrusu.

Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...herkese iyi günler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALTUNCUS

Merhaba,

Saatler konusunu ilgiyle izliyorum. Bu kadar tefferuatlı ilgilenen birilerinin olduğunu hiç düşünmemiştim doğrusu.

Benim de Seiko'nun SXDA20 bayan modeli ile alakalı bir sorum olacak. Seiko bu modeli daha yeni piyasaya çıkardı ve Türkiye'ye daha yeni geldi
    bildiğim kadarıyla.
    Saati internet üzerinden almayı düşünüyorum ve orjinal olmasını istiyorum.

Bu kadar yeni bir modelin replicasının yapılmış olması mümkün müdür acaba?

Mağazadaki fiyatı 1350 YTL, internette 800 YTL. Bu kadar parayı veripte replica almak istemem doğrusu.

Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...herkese iyi günler....

bazı sitelerde bu model satılmaktadır 750 ytl civarında ama yurtdışında gümrük vergisi ödenmeden geldiği için fiyat makul almanızı öneririm herhangi bir saatçiden orijinalliğini teyit ettirebilirsiniz.zaten saatin içeriğinde kutusu ve sertifikası mevcut oluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: bohem75

Fotoyu ekleyebildim mi emin değilim ama aşağıda linkteki longine marka saatin Evidenza modelini çok beğendim.
    Tabi fiyatı oldukça pahalı USA fiyatı 2900$, TR deki fiyatı da 3300 YTL civarı, demek ki USA ile TR arasında ciddi bir fiyat farkı yok. Görünüm olarak bu saate benzer önerebileceğiniz başka marka modeller var mı? veya bu modelin replicasını bulabilirmiyim? eğer bulunabiliyorsa nerden bulabilirim?

http://www.amazon.com/Longines-Mens-Watches-Evidenza-L2-643-4-51-4/dp/B0012XDHOA/ref=sr_1_36?ie=UTF8&s=watches&qid=1209420285&sr=1-36

Bir de naçizane bir eleştri yapmak istiyorum; saatlerle ilgili gerçekten çok faydalı bilgiler veriyorsunuz ama bence bu bilgilerin bir çoğu ileri düzeyde kalıyor ve temel bilgiler biraz ihmal ediliyor diye düşünüyorum. Benim gibi bazı bilgisiz insanlar için de alt seviye bilgilere biraz daha fazla yer verirseniz sevinirim.

(Not: Forumu baştan sona okudum, temele ilişkin bilgiler yok demiyorum ama biraz daha yer verilebilir diye düşünüyorum).

SAATLER

SAATLER

bu modelin daha doğrusu longinesin replicasını bulman çok zor pek üretilmiyor.fiyat olarak bir saate maksimum ne kadar verebilirsiniz.

• blueduck arkadaşıma sordum maalesef elinde bigpilot modelinin replicası yokmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 29 Nisan 2008; 14:40:06 >
  • quote:

blueduck arkadaşıma sordum maalesef elinde bigpilot modelinin replicası yokmuş...

Teşekkür ederim azizim
    eğer olurda denk gelirse haber verirsen memnun olurum
    bende arayış içerisindeyim bir an önce bulup fotoğrafllarını burada paylaşmak istiyorum

selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueduck -- 29 Nisan 2008; 23:55:41 >
  • tekrar merhabalar konuyu uzunca bi okudumda saatlar hakkında pek bi bilgim yok yani genel olarak var.bu konuda Momentus saatler hakkında herhangi bi bilgi bulamadım baya marka ve özellikleri mekanızmalarından kullanılan malzemelere kadar bilgi verilmiş. rica etsem momentus hakkında genel bi bilgi kullanılan mekanızmaları vs. özellikle bu modeli için Momentus 1439-02AC. 250 ytl ye aldım önceden de belirttiğim gibi iyi bi seçimmi? replica yani taklit değil sanırım mağazadan aldık garantibelgesi herşeyi var çokta memnunum tek sıkıntım şu ibrelerin tam göstergede değilde aralarda durması :) oda önemli değil sizin dediğiniz gibi.nette bu model için fazla bilgi bulamadım çok aradım ama genel bilgiler var hangi mekanızma var neler kullanılmış vs. gibi şeyler yok . birde aşağıdaki özelliklerin benim saatimde ne şekilde olduğunu merak ettim onlarda verilen birimlerin kaliteyi göstermesi için yüksekmi azmı olması gerekiyor.farkındayım çok soru sordum kusura bakmayın :) ayrıca pil tavsiyeniz içinde teşekkür ederim.

834 parça 38 jewel 18.000 vph 58 saat power reserve?

ilginiz için de şimdiden teşekkür ederim.Saygılar..

• quote:

tekrar merhabalar konuyu uzunca bi okudumda saatlar hakkında pek bi bilgim yok yani genel olarak var.bu konuda Momentus saatler hakkında herhangi bi bilgi bulamadım baya marka ve özellikleri mekanızmalarından kullanılan malzemelere kadar bilgi verilmiş. rica etsem momentus hakkında genel bi bilgi kullanılan mekanızmaları vs. özellikle bu modeli için Momentus 1439-02AC. 250 ytl ye aldım önceden de belirttiğim gibi iyi bi seçimmi? replica yani taklit değil sanırım mağazadan aldık garantibelgesi herşeyi var çokta memnunum tek sıkıntım şu ibrelerin tam göstergede değilde aralarda durması :) oda önemli değil sizin dediğiniz gibi.nette bu model için fazla bilgi bulamadım çok aradım ama genel bilgiler var hangi mekanızma var neler kullanılmış vs. gibi şeyler yok . birde aşağıdaki özelliklerin benim saatimde ne şekilde olduğunu merak ettim onlarda verilen birimlerin kaliteyi göstermesi için yüksekmi azmı olması gerekiyor.farkındayım çok soru sordum kusura bakmayın :) ayrıca pil tavsiyeniz içinde teşekkür ederim.

saati iyi bir fiyata almışsınız makine hakkında bi yorum yapamam zaten japon firması olduğu için makineleri kalitesiz olmaz belki cıtızen veyahut seıko makinelerini kullanıyordur.açıkçası pilli saatler ilgi alanım değil aşağıda vermiş olduğunuz veriler bir otomatik veyahut kurmalı saate ait veriler pilli saatlerde bu veriler olmaz çünkü nede olsa pil ile çalışıyor ve belli bir enerjisi var fakat sizin saatinizde 1 veya 2 tane jewel olur.bu jewel ne işe yarıyor derseniz çarkların arasına konulan bu taşlar makinenin aşınmasını önlüyor...pilli saatlerde çok fazla bulunmaz bu taşlar en fazla 6-7 tane..momentusun makinesi hakkında pek bi bilgi bulamazsınız makinesi nedir gibi sorulara cevap bulmak zordur.yeterince açıklayıcı olmuştur umarım....

• evet anladım. tekrardan çok teşekkür ederim. bende önceki konularda belirtildiği gibi saatin içini görmeyince içi rahat etmeyenler grubundanım sanırım.

quote:

quote:

tekrar merhabalar konuyu uzunca bi okudumda saatlar hakkında pek bi bilgim yok yani genel olarak var.bu konuda Momentus saatler hakkında herhangi bi bilgi bulamadım baya marka ve özellikleri mekanızmalarından kullanılan malzemelere kadar bilgi verilmiş. rica etsem momentus hakkında genel bi bilgi kullanılan mekanızmaları vs. özellikle bu modeli için Momentus 1439-02AC. 250 ytl ye aldım önceden de belirttiğim gibi iyi bi seçimmi? replica yani taklit değil sanırım mağazadan aldık garantibelgesi herşeyi var çokta memnunum tek sıkıntım şu ibrelerin tam göstergede değilde aralarda durması :) oda önemli değil sizin dediğiniz gibi.nette bu model için fazla bilgi bulamadım çok aradım ama genel bilgiler var hangi mekanızma var neler kullanılmış vs. gibi şeyler yok . birde aşağıdaki özelliklerin benim saatimde ne şekilde olduğunu merak ettim onlarda verilen birimlerin kaliteyi göstermesi için yüksekmi azmı olması gerekiyor.farkındayım çok soru sordum kusura bakmayın :) ayrıca pil tavsiyeniz içinde teşekkür ederim.

saati iyi bir fiyata almışsınız makine hakkında bi yorum yapamam zaten japon firması olduğu için makineleri kalitesiz olmaz belki cıtızen veyahut seıko makinelerini kullanıyordur.açıkçası pilli saatler ilgi alanım değil aşağıda vermiş olduğunuz veriler bir otomatik veyahut kurmalı saate ait veriler pilli saatlerde bu veriler olmaz çünkü nede olsa pil ile çalışıyor ve belli bir enerjisi var fakat sizin saatinizde 1 veya 2 tane jewel olur.bu jewel ne işe yarıyor derseniz çarkların arasına konulan bu taşlar makinenin aşınmasını önlüyor...pilli saatlerde çok fazla bulunmaz bu taşlar en fazla 6-7 tane..momentusun makinesi hakkında pek bi bilgi bulamazsınız makinesi nedir gibi sorulara cevap bulmak zordur.yeterince açıklayıcı olmuştur umarım....

• quote:

evet anladım. tekrardan çok teşekkür ederim. bende önceki konularda belirtildiği gibi saatin içini görmeyince içi rahat etmeyenler grubundanım sanırım.

quote:

quote:

içiniz rahat olsun momentus kötü saatler üretmez ayrıca setifikası mevcut olduğu için orijinaldir.yiğit tuna arkadaşım pilli saatler konusunda benden biraz daha bilgilidir.şu aralar pek forumda görünmüyor buhar oldu galiba .size makinenin fotoğrafını veyahut videosunu bulabilir.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bohem75

Fotoyu ekleyebildim mi emin değilim ama aşağıda linkteki longine marka saatin Evidenza modelini çok beğendim.

SAATLER

SAATLER

bu modelin daha doğrusu longinesin replicasını bulman çok zor pek üretilmiyor.fiyat olarak bir saate maksimum ne kadar verebilirsiniz.

300 ytl ye kadar verebileceğimi düşünüyorum, ayrıca USA'dan saat getirtme imkanım da var. Replica olmak zorunda da değil bu saatin benzeri başka marka orjinal bir saat de olabilir, önerilerinizi merakla bekliyorum. Bu arada otomatik, kinetik, pilli, quartz vb. gibi çalışma sistemleri ile ilgili olarak da bilgi verirseniz sevinirim

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.