Şimdi Ara

SAATLER (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
103
Favori
3.894.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

• bohem75 uzun kasa tarzda saatler çok fazla ama oval şeklinde bulman biraz zor.genelde köşeli kasalar üretiliyor.amerikadan getirtebilirsen iyi olur.otomatik ve kinetik aynı anlama geliyor yani kolun hareketi ile çalışan saatler.çalışma prensibi ise şudur:otomatik saatlerin içinde yarım ay şeklinde rotor dediğimiz bir parça bulunmaktadır.bu parça hareket ettiği sürece rotorun altındaki parçaların yani çarkların hareket etmesine neden oluyor.buda saatin çalışmasını sağlıyor.pilli saatlerin çalışma prensibi çok basit otomatik saatlere göre.pil vermiş olduğu enerji ile çarkların hareket etmesini sağlıyor.otomatik saatlerde ise bilek hareketi dediğimiz kinetik enerji ile saatin çalışması sağlanıyor.otomatik saatler pilli saatlere göre daha teferruatlıdır parça sayısı daha fazladır.
  • vacheron-constantin mask alaska
     SAATLER

mask chına
     SAATLER

mask ındonesıa
     SAATLER

mask kongo
     SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 30 Nisan 2008; 1:39:25 >

• SİZCE BU SAAT NE KADAR EDER ANLAYANLAR

SAATLER
  • en fazla 100-120 lira orijinal ise.
  • çok iyi olur yiğit bey kısa zamanda uğrar konuya inşallah.bu arada bendede saat hastalığı başgöstermeye başladı gerçekten koyduğunuz saat resimleri vs. kendimi alamıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: Azizim

quote:

Orjinalden alıntı: yy2

evet anladım. tekrardan çok teşekkür ederim. bende önceki konularda belirtildiği gibi saatin içini görmeyince içi rahat etmeyenler grubundanım sanırım.

quote:

Orjinalden alıntı: Azizim

quote:

Orjinalden alıntı: yy2

tekrar merhabalar konuyu uzunca bi okudumda saatlar hakkında pek bi bilgim yok yani genel olarak var.bu konuda Momentus saatler hakkında herhangi bi bilgi bulamadım baya marka ve özellikleri mekanızmalarından kullanılan malzemelere kadar bilgi verilmiş. rica etsem momentus hakkında genel bi bilgi kullanılan mekanızmaları vs. özellikle bu modeli için Momentus 1439-02AC. 250 ytl ye aldım önceden de belirttiğim gibi iyi bi seçimmi? replica yani taklit değil sanırım mağazadan aldık garantibelgesi herşeyi var çokta memnunum tek sıkıntım şu ibrelerin tam göstergede değilde aralarda durması :) oda önemli değil sizin dediğiniz gibi.nette bu model için fazla bilgi bulamadım çok aradım ama genel bilgiler var hangi mekanızma var neler kullanılmış vs. gibi şeyler yok . birde aşağıdaki özelliklerin benim saatimde ne şekilde olduğunu merak ettim onlarda verilen birimlerin kaliteyi göstermesi için yüksekmi azmı olması gerekiyor.farkındayım çok soru sordum kusura bakmayın :) ayrıca pil tavsiyeniz içinde teşekkür ederim.

834 parça 38 jewel 18.000 vph 58 saat power reserve?

ilginiz için de şimdiden teşekkür ederim.Saygılar..

saati iyi bir fiyata almışsınız makine hakkında bi yorum yapamam zaten japon firması olduğu için makineleri kalitesiz olmaz belki cıtızen veyahut seıko makinelerini kullanıyordur.açıkçası pilli saatler ilgi alanım değil aşağıda vermiş olduğunuz veriler bir otomatik veyahut kurmalı saate ait veriler pilli saatlerde bu veriler olmaz çünkü nede olsa pil ile çalışıyor ve belli bir enerjisi var fakat sizin saatinizde 1 veya 2 tane jewel olur.bu jewel ne işe yarıyor derseniz çarkların arasına konulan bu taşlar makinenin aşınmasını önlüyor...pilli saatlerde çok fazla bulunmaz bu taşlar en fazla 6-7 tane..momentusun makinesi hakkında pek bi bilgi bulamazsınız makinesi nedir gibi sorulara cevap bulmak zordur.yeterince açıklayıcı olmuştur umarım....

içiniz rahat olsun momentus kötü saatler üretmez ayrıca setifikası mevcut olduğu için orijinaldir.yiğit tuna arkadaşım pilli saatler konusunda benden biraz daha bilgilidir.şu aralar pek forumda görünmüyor buhar oldu galiba .size makinenin fotoğrafını veyahut videosunu bulabilir.

• Lange&Sohne Calibreleri
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 30 Nisan 2008; 13:33:54 >

• resmen sanat eseri.
  • merhaba arkadaslar kusuruma bakmayın ev taşımadan kaynaklı bir süre forumdan uzak kaldım fakat yakın zamanda teknik bilgiler ve saat dünyası ile ilgili paylaşımlarıma devam edecegim herkese saygılar sevgiler
  • arkadaslar su linkteki saatin fiyati hakkinda ne dusunuyosunuz

http://urun.gittigidiyor.com/MUTLAKA-GOZ-ATIN-ORJ-DOCKERS-DGR5036-SAAT_W0QQidZZ9293555

replica oldugu cok belli olur mu acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: kby

arkadaslar su linkteki saatin fiyati hakkinda ne dusunuyosunuz

http://urun.gittigidiyor.com/MUTLAKA-GOZ-ATIN-ORJ-DOCKERS-DGR5036-SAAT_W0QQidZZ9293555

fiyatı iyi zaten bu saat techno marine markasının maori modelinden.orijinali 1000-1500 dolar civarında replica olduğu anlaşılır çünkü herkeste bu saati görüyorum ama bilekte hoş duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 1 Mayıs 2008; 0:41:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yigit tuna

merhaba arkadaslar kusuruma bakmayın ev taşımadan kaynaklı bir süre forumdan uzak kaldım fakat yakın zamanda teknik bilgiler ve saat dünyası ile ilgili paylaşımlarıma devam edecegim herkese saygılar sevgiler

yiğit tuna forumda eksikliğini hissettik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kby

arkadaslar su linkteki saatin fiyati hakkinda ne dusunuyosunuz

2 katı fiyat istenmiş.
    bu saatin değeri 15-20 ytl civarında.

• arkadaslar elime geçmeden size haber vermedim fakat replica saatlerimi aldıgım yere para göndermiştim birdaha gitme durumum olmazsa acaba bu şekilde saat temin edebilirmiyim diye.ve bugun paket elime ulaştı ,tam güvenemedigimden tag carrera siyah kadran gümüş bezel istemiştim hem önceden aldıgım için kalitesini biliyordum hemde mekanizmasını görebildigimden asya 7750 olursa kolayca farkedebilicektim.ama şüphelerim boşmuş adam gayet dürüst bir şekilde hem 1.sınıf göndermiş hemde tüm set olarak eksiksiz bir paket yapmış.sanırım bundan sonra bu şekilde saat toplamaya devam edicegim.
    bu arada emre bey big pilot modeli içinize sinmemiş peki başka model almadınızmı?

• yiğit bey, daha önceki durumu bildiğiniz için, o zaman sormam gerekir, siyah mı? beyaz mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uskan

yiğit bey, daha önceki durumu bildiğiniz için, o zaman sormam gerekir, siyah mı? beyaz mı?

deniz bey sonuna kadar gümüş.

• bu arada yeni saatin hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de-ka -- 1 Mayıs 2008; 19:15:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uskan

bu arada yeni saatin hayırlı olsun.

teşekkurler deniz bey sizinde perpetual şimdiden hayırlı olsun

bu arada sevgili azizim paylaşımlar cok güzel olmuş eline saglık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ytuna -- 1 Mayıs 2008; 19:19:45 >
  • teşekkürler,hele mesajıma bir cevap gelsin işlemi tamamlıyalımda.
  • Yiğit bey şükür kavuşturana
    kafamı feci şekilde big pilota taktım aslında güzel de saatler vardı ama öncelikle big pilot alacağım.
    internetten araştırıyorum ama istediğim gibisini bulamıyorum.
    çok umutluydum hayal kırıklığına uğradım saati görünce,gerçekten de kalitesizdi.
    en önemlisi çok hafifti vede dikiş yerleri beyazdı.
    eğer olurda size denk gelirse bulursanız biyerlerde yardımlarınızı beklerim.
    bende hala bakıyorum ama pek umudum kalmadı :(
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.