Şimdi Ara

Saatlik ortalama 20-30 liraya native speaker hocalardan özel ders

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben ingilizcemi geliştirmek istiyordum ve Cambly bana pahalı geliyordu muhtemelen bir çok öğrenci arkadaşım için aylık o kadar ücret ödemek pahalı gelebilir Cambly ile benzer mantığa sahip bir site buldum bunu sizinle paylaşmak istiyorum Preply aracılığı ile 1000 den fazla anadili ingilizce olan öğretmen (Türk öğretmenlerde dahil) var ve saatliği 20 liraya bile anadili ingilizce olan bir kişiden ders almak mümkün bu işlem site aracılığı ile olduğu için ilk önce siteye parayı yatırıp sonra yatırdığınız para ile özel ders alıyorsunuz yani memnun kalmadığınız da iletişime geçebileceğiniz bir kurumsal aracı var arada bu yüzden memnun kaldım.

Siz de denemek isterseniz benim referans linkimi paylaşıyorum bu linkden kayıt olduğunuzda siz ilk ödemenizde %30 indirim kazanıyorsunuz ve ben de %30 kazanıyorum ucuz özel ders ve native speaker arayanlar için çok güzel bir site buyrun :
    Preply
    Skype üzerinden veya bölgenizde dersler almak için öğretmen bulun. Size özel en iyi öğretmen bulma platformu.
    https://preply.com/tr/#_prefOTA0OTcx

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.