saatten anlayan varsa bir yardım edin be
-
-
Aleyküm selam.
Amaç sadece zamanı öğrenmekse, kaliteli ama ucuz bir saat da işini görür. Sadece zamanı öğrenmek için bir sürü para ödemeye gerek yok. Eğer her zamanı öğrenmek istediğinde telefonunu cebinden çıkaracak kadar tembel ve üşengeç değilsen, zamanı kol saati yerine telefondan öğrenerek saate vereceğin para cebinde kalmış olur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 9 Şubat 2024; 19:58:48 > -
reis saat takıntım var iyisi olsun benim olsun uyduruk saatleri sevmem. bir kaç gün önce düşündüm ama sinmedi içime o yüzden bunların arasında kaldım. cevabın için teşekkür ederim.
-
Geçenler de açmış olduğunuz konu gözümde canlandı, bu konuyu görünce
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ferroyu baştan elemelisin.
Casio ve seikoya gelirsek ikisi de çok iyi saat markaları. Seiko özellikle otomatik saatlerle ün salmış bir marka. İlla pilli quart saat alacaksan Casio kesinlikle öneririm. Şıklık açısından soruyorsan da bana göre edifice gayet güzel. Casio mekanik olarak da çok iyi bir marka. Şahsen seikoya 7 bin vermezdim tercihim Casio olurdu. Mtp mi edifice mi dersen ikisi de işini görür ama ben zamanında ikisi arasında kalıp edifice tercih etmiştim :) ayrıca seçtiğin edifice güneş enerjili bilgin olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ustam üstteki cevabımda belirttim zaten. bir kaç gün önce düşündüm ama sinmedi içime diye
-
teşekkürler reis
-
İnternetten alma bence çok sahte ürün var bence
Seiko. Tartışmasız. 2 Seiko'm var. Biri özel seri. 1998den bu yana sorunsuz kullanıyorum.
Ferroyu düşünme bile. Casio 1374 zamanında kullandığım bir saat. Şimdi babam kullanıyor. 6-7 yıldır sorunsuz çalışıyor. Fakat o kadar gösterişli bir saat değil. Ki casionun neredeyse giriş segment bir modeli bu. Seiko iyidir ama modeli güzel değil bence. Burada alınabilecek tek model son linkteki casio. Fakat daha uygun fiyatta benim tavsiyem Casio Edifice EF-539D-1A2VUDF olur.
-
amaciniz bilimse bilim i bilim gibi yapmak lazim niye cunku bilim fazla beher kap a izin vermez laboda yeterli olan la neler olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X