Şimdi Ara

Sabah ezanından önce uyanmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
2
Favori
15.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unfeelingg26 -- 2 Kasım 2013; 13:25:04 >

• Yaradan'dan mesajı alamamışsın
  • Bu sana işaret Sabah Namazını kılman için sana fırsat sunuluyor inşallah değerlendirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taharet Muslugu.

Yaradan'dan mesajı alamamışsın

2 gün önceye kadar ateisttim fakat başımdan bir takım olaylar geçti. bunu açıklamak istemiyorum. dinlere saçma diyen de bendim. her neyse olayın özü tanrıya inanmaya başladım. yani ne yapmalıyım her gün bu durumun yaşanmasından çok sıkıldım. uyanıyorum bitiyor tekrar uyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfeelingg26

quote:

2 gün önceye kadar ateisttim fakat başımdan bir takım olaylar geçti. bunu açıklamak istemiyorum. dinlere saçma diyen de bendim. her neyse olayın özü tanrıya inanmaya başladım. yani ne yapmalıyım her gün bu durumun yaşanmasından çok sıkıldım. uyanıyorum bitiyor tekrar uyuyorum.

Alıntıları Göster
    Sen seçilmiş insansın.

• quote:

quote:

Ailenden birini kaybedip rüyanda cehennem de mi gördün? Öylesine ateist olmuştun heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Sen seçilmiş insansın.

konu dışı özel burası troll bey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

quote:

quote:

Ailenden birini kaybedip rüyanda cehennem de mi gördün? Öylesine ateist olmuştun heralde.

Alıntıları Göster
    Ne güzel işte millet saati kuruyor zor uyanıyor. Bu senin için fırsat belki de.

• quote:

Orijinalden alıntı: RAkara

Ne güzel işte millet saati kuruyor zor uyanıyor. Bu senin için fırsat belki de.

Alıntıları Göster
    Ezanı duyunca git abdest al, uykun açılır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Sen seçilmiş insansın.

konu dışı özel burası troll bey

Konu dışı özel'in de bir âdabı var, bana göre bu konu başlı başına troll bir konu.

İnsanların biyolojik saatleri vardır ve biyolojik saatlerini takiben bunlara etki eden başka faktörler de vardır. Misal yatmadan önce su içme zamanlaman ve ne kadar su içtiğin ya da yemek yeme zamanlaman.

Bir ara ben sürekli 7:30 da uyanıyordum, alarmsız dakikası dakikasına. Bu demek değil ki illâ böyle bir şeyde fani olmayan bir anlam aramalıyız...

Ayrıca 2 günde inanç şeklin değiştiyse, büyük ihtimal ergensin. Ateistsen adam gibi ateist olmalısın, 2 günde kararlarını değiştirecek, dini alametler gördüğünü zannediyorsan yanıldığını belirtmek amaçlı sen seçilmiş kişisin demek istedim. Oyuncak değil bu işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

quote:

quote:

Öylesine ateist olan bir insan değilim. Okudum,araştırdım ve ateist olma sonucuna vardım. Bunun başlıca sebeplerinden biride kurandaki mantıksızlıklar idi. Ki hala bazı konularda fikrim değişmedi. Kuranın değiştirilmiş olacağına hala inanan bir insanım. Fakat kuranda mantıksızlık olmasına rağmen ateistliğin özündede mantıksızlık yatıyor. Çünkü bu evren,galaksi tek başına var olamaz. Bilim bunu açıklayamıyor fakat Kurandada Allahın nasıl var olduğu açıklanmıyor. Kuranın mantığına göre herşeyin bir yaratıcısı vardır fakat bilim/ateistliğe görede her varlığın bir oluşum süreci vardır. Bir varlık yoktan var olamaz. Dünya nasıl oluştu dünyayı oluşturan yıldız patlaması nasıl oluştu yıldız nasıl oluştu vs vs.. Ama ben yaratıcı olsaydım yarattığım varlıklara nasıl var olduğumu düşünmelerinin önüne geçerdim. Yani benim düşüncem bu

Edit: Sanırım deistliğe kayıyor benim inancım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unfeelingg26 -- 7 Eylül 2013; 12:14:47 >

• İyi saçmalamış herkes adam gibi ateist olmak falan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

İyi saçmalamış herkes adam gibi ateist olmak falan...
    Konu dışındaki bazı arkadaşlar ne içip bu bölüme giriyorlar merak ediyorum doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pichie Rich

Konu dışındaki bazı arkadaşlar ne içip bu bölüme giriyorlar merak ediyorum doğrusu

Alıntıları Göster
    Morgan Freeman tarafından seçilmiş insansın
  • İnternet yayildi herkes ateist olmaya basladi arkadas herkes kafasina gore yazip ciziyor kuran yanlismis falan filan ispati olmayan sacma sapan iddalara inaniyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faıthful

neydi o filmin adı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BookerDeWitt

quote:

Orijinalden alıntı: Faıthful

neydi o filmin adı?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu ateistlik deistlik öyle dalgaya alınacak konular değil mazallah dinden bir kere çıkarsan geri dönmen mümkün değil din oyuncak değildir insanoğlunun içinde devamlı dua etme bişeye inanma isteği vardır.artık ergenlerin diline dolandı bu.benimde var böyle bir tanıdımğım.ders çalışıyoruz çocuk içeri girdi ''ya bu ateistlik ne kadar zormuş din kültüründen yazılı oldum berbat geçti'' dedi.yok Kuran'da mantıksızlık varmış falan filan kaç defa okudun Kuranıda böyle bir yargıya vardın

• quote:

Orijinalden alıntı: bulut1990

arkadaşlar bu ateistlik deistlik öyle dalgaya alınacak konular değil mazallah dinden bir kere çıkarsan geri dönmen mümkün değil din oyuncak değildir insanoğlunun içinde devamlı dua etme bişeye inanma isteği vardır.artık ergenlerin diline dolandı bu.benimde var böyle bir tanıdımğım.ders çalışıyoruz çocuk içeri girdi ''ya bu ateistlik ne kadar zormuş din kültüründen yazılı oldum berbat geçti'' dedi.yok Kuran'da mantıksızlık varmış falan filan kaç defa okudun Kuranıda böyle bir yargıya vardın

neden dönmek imkansız olsun ki.şuara 26. ayeti okursan bir çok defa allahın affedici olduğu vurgulanır.herhalde kuran sayfası dolsun diye boşu boşuna tekrarlanmıyor okadar.ha kimilerine ,senin için demiyorum, bu yetmiyor.illaki şeyhden şıhdan duymak gerekli.o vakit hz mevlananın ne olursan ol gene gel lafını yapıştıracksın.ancak din dersinden yazılı olmak hadi onu geçtim össde çıkıması tam bir rezillik.şimdi ben arapça kelimeleir aklımda tutamıyorum diye sınıfta mı aklacağım yoksa cehenneme mi gideceğim.onu da geçeyim bu insanlar kimki allahın dinine inanıp inanamadığımızı ölçüyorlar.

• unfeelingg26 U kullanıcısına yanıt
    Sabah namazını kılmayı dene istersen.
  • kaçta yatıyosun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.